Şimdi Ara

cappuccino-cafe latte- yapan ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi kullanıcılardan tavsiyeler istiyorum.şimdiden teşekkürler. ( hangi marka hangi mankine neden şeklinde yazarsanız çok sevinirim )

• Bütçe bilmiyorum ama çekirdekten öğütüp sütü kendisi köpürtür. Tek tuşla latte yapabilir.Makine(Tıkla)

• quote:

Orijinalden alıntı: halog

Bütçe bilmiyorum ama çekirdekten öğütüp sütü kendisi köpürtür. Tek tuşla latte yapabilir.Makine(Tıkla)

bu çok fazla pahalı : ) + teşekkürler yinede yardımn için

• Bütçen nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bütçen nedir?

300-400 max . (

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunhker

quote:

Bütçen nedir?

300-400 max . (

Cafissimonun en üst modeli var süt köpürtme özellikli. Kapsül ile her seferinde taze kahve içebiliyorsun. Kampanyasını yakalarsan 199TL ye alman mümkün. Kapsül kampanyasıyla 30kuruş/adet şeklinde kadar maliyetini düşürebilirsin.

• quote:

quote:

quote:

Bütçen nedir?

300-400 max . (

Cafissimonun en üst modeli var süt köpürtme özellikli. Kapsül ile her seferinde taze kahve içebiliyorsun. Kampanyasını yakalarsan 199TL ye alman mümkün. Kapsül kampanyasıyla 30kuruş/adet şeklinde kadar maliyetini düşürebilirsin.

bi araştırayım çok teşekkür ederim yardımın için .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gloria jeans da 1 kahve bedava
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Bütçen nedir?

300-400 max . (

aaa ben buna bakmıştım fakat nasıl üründür diye muallakta kaldım :S ( bide kapsülün kahve tadı nasıldırki )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunhker -- 4 Ocak 2014; 14:34:12 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bütçen nedir?

300-400 max . (

aaa ben buna bakmıştım fakat nasıl üründür diye muallakta kaldım :S ( bide kapsülün kahve tadı nasıldırki )

Kapsülün tadı gayet iyi. Tek tek paket olduğu için taze. Kahve hakkında ne derece bilgin var bilmiyorum. Hiç bilgin yok varsayıp belirteyim. Çekilmiş kahvenin tadı 1günde bile değişir,bayatlar. O yüzden her kahve hazırlamadan önce çekmek gerekir. Kapsüllerde böyle bir sıkıntı yok. Her porsiyonluk kahve ayrı ayrı paketlenmiş oluyor. Kahve her zaman taze ve aromasını kaybetmemiş oluyor. Tchiboya gibip makineyi denemek istiyorum dersen zaten sana çalıştırıp gösterip bir kahve hazırlayıp ikram ediyorlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bütçen nedir?

300-400 max . (

Kapsülün tadı gayet iyi. Tek tek paket olduğu için taze. Kahve hakkında ne derece bilgin var bilmiyorum. Hiç bilgin yok varsayıp belirteyim. Çekilmiş kahvenin tadı 1günde bile değişir,bayatlar. O yüzden her kahve hazırlamadan önce çekmek gerekir. Kapsüllerde böyle bir sıkıntı yok. Her porsiyonluk kahve ayrı ayrı paketlenmiş oluyor. Kahve her zaman taze ve aromasını kaybetmemiş oluyor. Tchiboya gibip makineyi denemek istiyorum dersen zaten sana çalıştırıp gösterip bir kahve hazırlayıp ikram ediyorlar.

Cok tesekkur ederim alakan icin deneme fırsatı bulursam mutlaka denemek isterim. Tekrar tesekkur ederim aklima cok yatti

• quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

http://www.n11.com/nescafe-mycafe-kahve-makinesi-P15251510

bu ürün nasıl arkadaşlar?

Oralet makinasi diye bir sey ne kadar mantikli ise bu makine de o kadar mantikli. Kahve makinasi kategorisine sokmuyorum bile.
  • peki sen ne öneriyorsun ? + fiyatıda makul olsun tabiki
  • Belirttiginiz butceye eger usenmem diyorsaniz yari otomatik espresso makinesi ve kahveyi cekmek icin de el degirmeni oneririm. Eger pratik olsun diyorsaniz da kapsullu makina veya filtre kahve makinesi olabilir. Filtre kahve olursa yine taze cekmek icin el degirmeni kullanabilirsiniz.
  • celalcaner2 kullanıcısına yanıt
    Bu cihazı almayın aldırmayın.

• quote:

Bu cihazı almayın aldırmayın.

hocam peki cafe latte için önerebileceğiniz uygun fiyatlı alet nedir? n11.com sitesinde çeklerle alacağım :)
  • celalcaner2 kullanıcısına yanıt
    http://www.n11.com/delonghi-ec190cd-espresso-cappuccino-makinesi-P14478876

Şunu inceleyin. Başka öğütülmüş kahve alıp kullanırsınız. Sonra da bir öğütücü alıp çekirdek kahve alıp kendiniz taze öğütürsünüz.

• http://www.n11.com/bosch-mkm6000-kahve-ogutucu-P13005193
    Şu da öğütücü.

• quote:

http://www.n11.com/bosch-mkm6000-kahve-ogutucu-P13005193
    Şu da öğütücü.

2 sinin aynı makinede olanı yokmu :) . ben annem için bakıyorumda şimdi annem onu gözünde büyütür ya :) . hani pratif birşeyler .ben sizin demek isteğinizi anladım en güzel tadıyla budur diyorsunuz diğer türlüde fiyatlar artıyor ama belki bildiğiniz vardır. teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

http://www.n11.com/bosch-mkm6000-kahve-ogutucu-P13005193
    Şu da öğütücü.

2 sinin aynı makinede olanı yokmu :) . ben annem için bakıyorumda şimdi annem onu gözünde büyütür ya :) . hani pratif birşeyler .ben sizin demek isteğinizi anladım en güzel tadıyla budur diyorsunuz diğer türlüde fiyatlar artıyor ama belki bildiğiniz vardır. teşekkür ederim.

Fiyatlar 1000liranın üstünde o tip makineler için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.