Şimdi Ara

Caper twin turbo2 Win7 sorununa çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
25.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    AYNI SORUN BENDE DE VARDI. WINDOWS 7 64Bit KULLANIYORUM. BÜTÜN GÜNCELEMELERİ YAPTIM. AMA OLMADI. DAHA SONRA ÜRÜNÜN ORJİNAL ÜRETİCİSİNE MESAJ ATTIM.

GELEN CEVAP ALTTA:
    Dear Customer,

HY-824 does not work in Windows Vista and 7, both 32 bit and 64 bit. It is the problem of USB compatibility. These Windows requires USB 2.0 while the steering wheel only support USB 1.1.

Regards
    Percy Ip
    Technology Innovation

GELEN CEVAPTA ÜRÜNDE USB1.1 OLDUĞUNU VE WINDOWS 7'NİN BUNU TANIMADIĞINI, USB2.0 İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİLER.

İŞTE SİZE ÇÖZÜM: (BEN DE İŞE YARADI UMARIM SİZDE DE İŞE YARAR)

GEREKLİ OLAN MALZEMELER:
    1. USB UZATMA KABLOSU:(ÇİN MALI OLURSA İYİ OLUR, DİREKSİYON DA ÇİN MALI---BEN 10CM BİR UZATMA BULDUM TELEFON ŞARJ ALETİNE TAKTIĞIM BİR UZATMAYDI. ÇİN MALI YANİ)

USB UZATMA KABLOSU

2. USB HUB (ÇOĞALTICI) USB2.0 DESTEKLEMELİ. BUDA ÇİN MALI OLURSA İYİ OLUR.

USB HUB(ÇOĞALTICI)

3. DİREKSİYONUN SÜRÜCÜSÜ.
    ftp://213.194.123.227/CASPER/Harici Aygitlar/Oyun Konsolu Suruculeri/Casper Direksiyon/WindowsXP/Casper_Direksiyon_XP_32.zip

Alternatif link

http://www.driverdestek.com/wp-driver/TTDR.rar

BU İŞE YARAR SANIRIM.

ŞİMDİ GELELİM İŞLEME:
    DİREKSİYONUN USB BAĞLANTISINI UZATMA KABLOSUNA, ONU DA USB HUB'A BAĞLIYORUZ. VE HUB'I BİLGİSAYARA TAKIYORUZ. DAHA SONRA KURULU SÜRÜCÜ VARSA ONU KALDIRIP. YUKARDA ADRESİNİ VERDİĞİM SÜRÜCÜYÜ YÜKLÜYORUZ. VE ÇALIŞIYOR.

NOT: HER TÜRLÜ YOLU DENEDİM AMA BİLGİSAYAR BU YOL DIŞINDAKİLERİ TANIMADI. SANIRIM USB HUB VE UZATMA KABLOSU DİREKSİYONUN US1.1 ÖZELLİĞİNİ USB 2.0 OLARAK GÖSTERİYOR.
    İŞTE ÇÖZÜM. UMARIM İŞE YARAR.
    SAYGILARIMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepni22 -- 24 Aralık 2014; 23:03:29 >

• sallama yaptım olmadı
  • Hello,
    Can someone tell me please what do I need to do for make this wheel work in windows 7, but in English?
    I don,t speak Turkish, and Google Translator doesn't do a good job.
    I saw this video also:http://www.youtube.com/watch?v=5i8TGMtxNTw
    But I cant make the green light flash and than turn red, I try to reconnect the wheel agian and again but nothing works.

I will thank a lot to how that help me.
  • please, can somebody help me?
  • arkadaş doğru söylüyor zaten direksiyonun altında yazıyor usb 1.1 diye o zyüden uyumsuzluk probelmi oluyor ben dediği gibi usb çoklayıcı ve usb uzatma kablosu ile çok güzel oynadım sadec gaz fren pedalarını kullanamadım ...
  • linki yenilermisiniz
  • cepni22 kullanıcısına yanıt
    onun yerine BIOS'a giriyoruz oradan HİGH SPEED USB modunu (yani usb 2.0ı usb 1.1 e çeviriyoruz yani) USB Low Level speed e :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hd4650

onun yerine BIOS'a giriyoruz oradan HİGH SPEED USB modunu (yani usb 2.0ı usb 1.1 e çeviriyoruz yani) USB Low Level speed e :)

Olmuyor kardeşim Casper Twin Turbo 2 direksiyon setim var. Hatta yapamadım mı felan diye bişeyler atmaya çalıştım çok yavaş attı.
  • linkin açılmıyor ACİL YARDIM!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Link hatası.
  • Sowyet kullanıcısına yanıt
    aynen
  • mehmet707070 kullanıcısına yanıt
    Link yenilendi
  • Sowyet kullanıcısına yanıt
    Link yenilendi
    Teşekkürler
  • saol kardeş
  • hocam hangi programı indircez 3 tane koymuşsunuz.

Benim Turbo 2 direksiyonum var. İşletim sistemi win 7 64 bit ultimate
  • bbbftp://213.194.123.227/CASPER/Harici Aygitlar/Oyun Konsolu Suruculeri/Casper Direksiyon/WindowsXP/Casper_Direksiyon_XP_32.zip

Bütün linkler aynı programa aittir. Siz üsttekinden indirebilirsiniz.
    İşletim sitemi win 7 64 bit ultimate

1 metre uzatma kablosu denedım.Programları indirdim yinede tanımadı.
    Bu program Xp icin sanırım
  • Öncelikle verdiğiniz driver'ı kurdum sonrada cihazı USB 3.0 girişine bağladım sorunsuz tanıdı. Saolasınız bildiğin rafa kaldırmıştım cihazı iyi oldu tatilde can sıkıntısına iyi geliyor. Özellikle dirt 3 gibi ralli oyunları ve hard truck oynaması süper oluyor.
  • Verlen linkte indirirken kullanıcı adı ver şifre istiyor nedir o? ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.