Şimdi Ara

Capcom'un Gizemli Oyunundan İlk Görüntüler mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Capcom'un Captivate 2011adlı etkinliğinde duyuracağı yeni oyunun ilk görüntüleri sızdı mı? Capcom tarafından DD olarak adlandırılan ve adının Dragon Dogma olduğu tahmin edilen oyuna ait ilk görseller Neogaf'ta ortaya çıkmış olabilir.

Neogaf kullanıcılarının teaser sitesi üzerinde yaptığı araştırma ile ortaya çıkan resimler Capcom'un serbest dünya özelliklerine sahip bir oyun üzerinde çalıştığı izlenimini veriyor. 

Bir çok hayranın yeni Breath of Fire oyunu olmasını dilediği bu yapıma ait olduğu söylenen görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.

• Hakikatten breath of fire ise umarım ondaki anime tadını yakalarlar özellikle breath of fire 4 ü oynamıştım. Özellikle kurgusuyla beni kendine çok bağlamıştı. Umarım ejderha çocuk ryu yu tekrar görürüz :-)
  • Hakikatten breath of fire ise umarım ondaki anime tadını yakalarlar. Seri içinde breath of fire 4 ü oynamıştım. Özellikle kurgusuyla beni kendine çok bağlamıştı. Umarım ejderha çocuk ryu yu tekrar görürüz :-)
  • Umarım Breath of Fire'dır Bof 4 bana rpg sevdiren ilk oyundur
  • Banada yeni bir Breat Of Fire gibi geldi, umarım öyledir yahu. 4. oyunu nasıl unutabilirim, müthişti. 3. oyundaki dragon yaratma özelliğiyle harmanlanırsa çok güzel olur.
  • Ne çok uman varmış.
  • Open world oyuna benziyor bakalım. Haftaya belli olur zaten.
  • görüntü açısından güzel... grafik açısından gerçekçi gibi duruyor. inşallah yapay zekasıda güzel olur.
  • bende umarım galatasaray ligden düşmez
  • Umarım Breath of fire serisini yakalacak kadar güzel bir oyun yaparlar.

Breath Of Fire ve Zelda ilk göz arılarım.( sıra tapanlı rpglerde )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.