Şimdi Ara

ÇAPA SIRALAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çapa bu sene de 2700 mü kapatır yoksa bu taşınma meselelerinden 3000'e doğru gider mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• çapanın ing açıldı bu demekki 62 kişi 300-400 den filan çapa yazıcak genel kontenjanı da 10 azaldı taşınma meselesi bayadır var ben 2.2 k lara çıkmasını ve sevgilimin gidememesini umut ediyorum hcbwksdhjxbs
  • bulutxxx B kullanıcısına yanıt
    hocam valla 500 kontenjan varken de 2700 kapatmış, 390'da da 2700 kapatmış. ben de 2.2 k'dayım aynen devam etse güzel olur :D

• yukarı

• up up

• aynı kalır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtü makine sıralaması
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up up up

• Yahu bu taşınma meselesi 20 seneye yakındır var.Benim gireceğim sene de diyorlardı 2 seneye taşınacak.tr 247. oldum yazdım,girdim dediler seneye taşınacak,mezun oldum olucam,asistanlıkta da yazmayı düşünüyorum hala diyolar taşınacak.aynı şey cerrahpaşa içinde geçerliydi,ha taşındı ha taşıncak 20 seneyi geçirdi millet uzmanlık bitirdi.Cerrahpaşada yerinde yenileme başladı okulun içi şantiye.Çapanın taşınması direk yeni yere yapılacak binalara olacak deniyor şimdi,çok daha sıkıntısız.
    Kaldı ki bu taşınma işini asistanlık yazanlar bile takmıyor tus taban puanlarına bakarsanız hemen tüm bölümleri aşırı yüksek puanlarla alır çapanın.
    Şu ing bölümün kaçla kapatacağı muallak ama yüksek kapatır büyük ihtimal.Bu yüzden türkçenin kontenjanı da baya azalmış ve geçen senelerden yüksekle kapatması çok muhtemel.
    Gidin okulları gezin yerinde görün,sonra okuyanlara dönemlerle ilgili sorular sorun öyle yapın tercihlerinizi.Sıralamaya göre yazarsanız pişman olabilirsiniz ayrıca.okulların sistemlerini öğrenin yıllık programlarına bakın okuyanlara sorun nasıl olduğunu okulun ne kattığını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guytoncan -- 20 Temmuz 2017; 13:34:31 >

• Guytoncan G kullanıcısına yanıt
    hocam peki ne kadar olabilir yani 2.2 k'dan rahat girilebilir mi

• brkylkr B kullanıcısına yanıt
    tr kontenjanı 380 den 310 a düşmüş sanırsam.2016 da son 60-100 kişinin kaçıncı sıralamayla girdiğini bilmek lazım.
    net bir şey öğrenmek istiyorsan itf dönem 1 in sınav sonuç listelerine bakıp öğrenci numarasına göre sorabilirsin.öğrenci no okula yerleştirme sırasına göre verilir.ona göre sondan 100. kişiye mesela facebooktan ulaşıp sorabilirsin kaçla girdiğini.3 aşağı 5 yukarı aynı olur onun sıralamasıyla bu senenin taban puanı.
    bi arkadaşım geçen sene 2284. olup 239. sıradan girmiş. ben de 2273. oldum benzeri bir yerden olabilir mi dediğiniz gibi bir hesap yaparsak. yani bu durumda rahatlayabilir miyim

• brkylkr B kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal
  • çok sağolun hocam gönlüme su serpildi valla :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Guytoncan

büyük ihtimal

Hocam benim 2360 sıralama + okul birinciliği var benim şansımı nasıl görüyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • askereplatonik kullanıcısına yanıt
    okul 1.liği kontenjanı nasıl işliyor tam bilmiyorum,sıralaman da iyi ama ben de kesin bir şey söyleyemem.Bu seneki trend nasıl olcak pek bilinmiyor,İng. bölüm sıralamayı nasıl etkileyecek.
    Ayrıca ilk bin sıralamalı bir kaç tanıdığım,cerrahpaşa gezisinden pek memnun değil.okul yerinde yenilendiğinden kampüsün şantiye gibi olma durumu var.cerrahpaşanın halısaha tarafında büyük alan olduğu için başta bina yıkılmadı henüz sadece halısaha yıkılıp temel bilimleri şu an oraya taşımaktalar.İnşaatı da devam etmekte hala.En geç 1-2 seneye eski binalar yıkılıp yapılmaya başlayacak ve baya karışacak oralar.Bundan kafası karışıklar çapa düşünmekte.Böyle düşünüp de çok yazan olursa beklenenden daha yüksek gelebilir taban puanı çapanın.
    Yine de mümkün diyeyim ben sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guytoncan -- 20 Temmuz 2017; 14:22:2 >
    2300. bu sene çapaya girer mi çok merak ediyorum ya bi de akdeniz tıp veçapa tıp mezunu olmak arasında net fark var mı sizce
  • bulutxxx B kullanıcısına yanıt
    Girmesi mümkün.Akdeniz tıp ı pek bilmediğim için hakkında bir şey diyemem.İtf eğitimi hakkında garanti verebilirim sadece.Mezun olarak şöyle fark olur.Sonuçta tus a girilir son sene buna göre bölüm seçilir.Haliyle de yüksek puanlı bölümler istenir.Tus taban puanlarına bakarsan Çapanın nerdeyse tüm bölümleri hayvani puanlarla alır ve buralardan uzmanlık alanlar da İstanbul ve çevredeki özellerde daha ön planda olur.Genelde hep itf,c.paşa hakimiyeti olur ve bu iki okul mezunları tutulur.İşte bu bölümleri stajlarda görürken tanıma şansın olur.
    Ayrıca istanbul sosyal olarak da çok daha farklı ve kendini geliştirmen için avantajlı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.