Şimdi Ara

ÇAPA DİŞ Mİ EGE DİŞ Mİ GEL KONUYA YARDIM ET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar anket gibi düşünün ama nedenlerinizi söyleyin siz yerimde olsanız neler düşünürsünüz?
    ben söyleyeyim öncelikle ege baskın neden kampüs hayatı da yaşamak hoşuma gidiyor
    izmir olması cezbediyor beni
    çapa dişle ilgili hiç bilgi alamadım sadece köklü diye biliyorum egeden
    dus oranlarını bilmiyorum başarı bilen varsa yazarsa iyi olur bir de

seçimlerinizi öğrenmek istiyorum canım arkadaşlarım

• lütfen çok önemli benim için :(
  • Okul farkı yok şehir seçiceksin :D Çapa ege marmara akdeniz üni gazi üni hep yakın seviyede :D Hacettepe biraz daha iyi duruyor
  • https://yokatlas.yok.gov.tr/mezun-basari-atlasi-tablo.php?s=4 Dus puanlarına buradan ulaşabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TostçuErol

Okul farkı yok şehir seçiceksin :D Çapa ege marmara akdeniz üni gazi üni hep yakın seviyede :D Hacettepe biraz daha iyi duruyor

hacettepe 12k ben 14.700 tutmaz gibi ama ankara uzak geliyo bana hacettepeyle ilgili bilgin var mı o da ege gibi ana kampüs mü
  • Evet o da öyle hacettepe olmazsa ben senin yerinde olsam Ege dişi seçerdim :D İzmir on numara şehir be abi git oku hayatını yaşa gözün gönlün açılır gerçekten :D Hayata farklı bakarsın şimdiden söylüyorum :D Bir tostçu erol vardı böyle demişti dersin
  • Çapa yaz geç ;) egeden iyidir diye düşünüyorum her halükarda. Çok zor okul bi de..(sen de neden söylemeden atıp tutuyorsun diyeceksin ama gerçekten araştırmıştım zamanında,şimdi tek tek söyleyemesemde çapa daha iyi bence :) )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • King57 kullanıcısına yanıt
    egenin çok kötü puanı ya tadım kaçtı
  • LePrestıge kullanıcısına yanıt
    çapanın arkadaş ortamı falan nasıl onlar da lazım bana dusta iyi zaten çapa egeye göre ama ege de kampüs falan var mis gibi hava böyle
  • frkngry kullanıcısına yanıt
    Hocam gelin çapaya sınıf arkadaşı olalım , ben çapa yazıcam

hocam neden çapa?

• bende hacettepe ege arasındayım büyük ihtimal ege yazıcam şehir yaşaması falan daha iyi zaten , egeyi yaz
  • Ege'de okuyan tanıdığım var diş yazacaksan çapa yaz diyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • frkngry kullanıcısına yanıt
    Hocam istanbulda oturuyorum ve istanbuldan ayrılmak istemiyorum.İstanbuldaki en kaliteli diş çapa bence o yüzden

ben de bursadayım hocam bilemedim tanıdıklar buldum konuşup karar vericem en son artık

• hacettepe egeyi baya döver de ben ankara istemiyorum yoksa hacettepe derdim

• ne farkları var açıklarsan bende ona göre karar vereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrpablo

ne farkları var açıklarsan bende ona göre karar vereyim

ya sıralamadan belli bi kere hacettepe dişlerde 1.sırada sıralaması da yüksek 12k ile alıyo en son yani o sıralamalarda iyi tıplar bile var ki millet diş tercihi etmiş. O açıdan gerçekten diş eğitiminin iyi olduğunu düşünüyorum ege dişe falan genelde tıp tutmadığı için ve izmir diye gidiliyo açıkcası benim gibi yani :D ha her yerden çıkınca doktor olursun o ayrı bi konu da idealistlik meselesi bence hacettepe benim tutmuyo tutsa düşünürdüm biraz ama ankaraya sıcak bakmıyorum sorun o işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.