Arkadaşlar bu denemeleri çözen var mı, fizik ve kimyası çok hoşuma gitti ama biyosu biraz gereksiz ayrıntı gibi; ayrıntı kasıntı biyo denemesi böyle olmamalı diye düşünüyorum ( hepsinden ilk 10 denemeyi çözdüm) çözenler yorumlarsa sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çap up ayt fen denemeleri hakkında

-
-
genel denemesi adına konuşacağım biyoloji bana çok detay gelmedi
-
fizik bitti kimya biyo ilk 15 i çözdüm size katılıyorum biyoloji çok ayrıntı 4-5 yanlışım çıkıyor bazen ama meb kitabından sormuş hep ben yine de beğendim öğretici şeyler var
fizikle kimya da güzel gayet
-
Hocam almayı düşünüyorum ama herkes biyo çok kasıntı demiş aslında bu biraz güzel bişey ösym geçen sene zorladı mesel çünkü, ama müfredat dışı soru çok mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ösymnin yks sınavlarında biyolojiyi zorladığını detay sorduğunu düşünmüyorum ama çap fazla detay bence ilk 10 tane çözdüm bıraktım
Biyoloji, fizik ve genel fen denemelerini çözmeye başladım (her zorluk seviyesini denedim). Biyoloji denemesi üzerine yapılan belirsiz yorumlar var. Gözlemlediğim kadarıyla müfredat dışına çıkmıyor. Bazı kazanımların üzerinde durduğu detayları size sorgulatıyor ve soruyu çözerken sizden kapsamlı bir muhakeme gücü istiyor. Birçok yayında olduğu gibi direkt çıkmış soruların değiştirilmiş halini önünüze koymuyor, yaratıcı sorular var. Bu nedenle oldukça beğendiğimi söyleyebilirim.
-
Branş biyosu Mebin denemesi gibi. Geneli daha çözmedim
Evet meb kitabından kısımlar var, meb kitabını 3 kere okuduğum için ayrıntı kısmının kitapta olduğunu hatırlayınca deneme gözümde arşa çıkıyor ama zorlama yazılmış saçma birkaç soru görünce de hevesim kaçıyor, her şeye rağmen bence yine de çözülmesi gereken bir deneme.
Genel deneme nasıl hocam kaliteli mi? Dolapta duruyor, haftaya başlarım büyük ihtimalle.
Hocam aslında ben şu soru zormuş dediğimde çopu kişi o mebde vardı ki vs gibi yorumlar yapmıştı belki de ben adam akıllı meb taramadığım için zor gelmiştir geçen sene ama 1-2 kişi siz gibi gereksiz olduğunu vurguladı
müfredat dışı hiçbir şey görmedim meb kitabındaki resimler falan kullanılmış hatta güzel deneme
-
Tamamdır hocam zaman kalırsa 3. Olarak alabilirim belki mebleri iyice taradıktan sonra
katılıyorum ben de saçma şeyler gördüm birkaç tane ama azdı hedefi 13 olan biri çözmeli bence emek verilmiş bi deneme olduğu kesin
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pepsicola77Genel deneme nasıl hocam kaliteli mi? Dolapta duruyor, haftaya başlarım büyük ihtimalle.
ilk denemeleri sevmemiştim ama şans verince güzelleşti hocam sadece fizikte bazı mekanik soruları ösym üstü onun dışı güzel denebilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X