Şimdi Ara

ÇAP TYT Matematik (ve diğer Çap TYT Soru bankaları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çap TYT Soru bankaları nasıl sizce? Çözen oldu mu aranızda?
    Öğretmen basımı olarak elimde çözümlüleri var, özellikle matematiğini çözenler varsa merak ediyorum yorumlarını, diğerleri için de olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up ve ben de merak ettim matematik için. ytube'dan ve uygulamasından soru çözümlerini izlediğim zaman hoş gözüküyor bayağı bilgi sarmal-endemik ve çap arasında kaldım 2. soru bankası için
  • Aynen benim tavsiyem orta seviye bir kitap bitirip branş denemeleri ne geçmek ki böyle yaparsanız fule yakın yaparsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jezzarS kullanıcısına yanıt
    hocam branş denemeleri tavsiyeniz var mı ders ders? hangileriyle başlayalım soru bankalarını temizledikten sonra
  • majorsnake M kullanıcısına yanıt
    Bilgi Sarmal tasarım olarak yenileniyor galiba. Almak isterseniz beklemenizi öneririm.
  • someoneofgod kullanıcısına yanıt
    Valla hocam benim matım iyiydi rastgele alıp çözüyordum seviyenizi bilmediğim ya da sizin de dahi karar vermemiş olma ihtimaliniziden dolayı kitap bitirdikten sonra karar verin
    Diğer derslere gelirsek türkçe hız ve renk başlanabilir orta seviye
    Fen bilgi sarmal orta seviye, okyanus orta seviye
    Sosyal pek çözmedim ama bilgi sarmal ve hız ve rengi yarı yarıya çözdüm pek faydası olmadı gibi bana (sosu başkasına sorun isterseniz)
    Hocam kısaca önce kitaplarınızı bitirin sonra zaten çok duyacaksınız yayınları ya da direkt gelip araştırın daha mantıklı olur

• Çap zaman kaybı geliyor bana onun yerine 2 kitap dahi bitirirsiniz aynı sürede

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • metin0 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam
    hocam benim tyt matematikte biraz sıkıntım var konuları bilsem bile bazen çuvallıyorum -mezuna kaldım zaten- o yüzden bu sene 2 soru bankası bitirip ardından denemelere başlamayı düşünüyorum mantıksız mı sizce?
    Hocam kitaptan sonra 25 netler de iseniz direkt denemelerde geçebilirsiniz ama değilseniz bir kitap daha olabiliri
    Benim tavsiyem YouTubetan soru çözüm videolarını izleyin mantığı kavramak için

tamamdır hocam teşekkür ederim
    Ne demek rica ederim sorun olursa özelden atarsın mesaj

• Onun yerine 3d veya endemik tyt sb çözülebilir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.