Şimdi Ara

cansel buse kınalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • matematik öğretmeni 17 yaşındaki öğrencisine tecavüz ediyor, kızın defalarca şikayetine rağmen okulun puanları düşmesin diye okul yönetimi tarafından olay örtpas ediliyor. kızda bügün intihar etmiş ne yazık ki.

cansel buse kınalı

mini etek giydi dediniz , gece geç saatte dışardaydı dediniz peki ya bu kızın suçu neydi ? okula gitmekmiydi ?

#canselicinsusma #TürkiyedeKadınOlmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 22 Şubat 2016; 20:35:18 >

• Öğretmenin instagram hesabı:byrmzcnx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taciz tecavuze hayırb

• tüm öğretmenler mesleki yeterlilik ve psikolojik testlerden geçirilmeli. haklarında istihbari araştırma yapılmalıdır. biz de 10 sene öncesine kadar lise öğrencisiydik, biz de bir sürü öğretmen gördük. bizim öğretmenlerimiz bize yeri geldi arkadaş oldu yeri geldi ana baba gibi oldu. ama hep aramızda saygının vermiş olduğu bir mesafe vardı. böyle tiplemeler ne ara türedi de öğretmen oldular anlamakta güçlük çekiyorum. acilen eğitim sistemi bu ve bunun gibi ahlaki yönü çökük kişilerden temizlenmelidir.
  • okula nie şikayet ediyo?savcılığa nie gitmiyo arakadaş bu nasıll bi iş?okul müdürleride öğretmen sonuçta, haklarında soruşturma açılmasın vs die herşeyi yaparlarlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rikimaru

okula nie şikayet ediyo?savcılığa nie gitmiyo arakadaş bu nasıll bi iş?okul müdürleride öğretmen sonuçta, haklarında soruşturma açılmasın vs die herşeyi yaparlarlar?

Şimdi kız mı suçlu yoksa örtbas eden mi?

Biri sana gelse yardımını istese sen yardım etmez misin örtbas mı edersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

quote:

Orijinalden alıntı: rikimaru

okula nie şikayet ediyo?savcılığa nie gitmiyo arakadaş bu nasıll bi iş?okul müdürleride öğretmen sonuçta, haklarında soruşturma açılmasın vs die herşeyi yaparlarlar?

Şimdi kız mı suçlu yoksa örtbas eden mi?

Biri sana gelse yardımını istese sen yardım etmez misin örtbas mı edersin?

kızın ne suçu olabilir ki.tabiki örtb as edenler suçlu.dediğim şeyde "bunların böyle insan olduğu belliyken bu kızın anası babası nasıl olurda onlardan meded umar.okul yönetimi kimmiş ceza vericek?ne cezası vericektiki zaten anlamıyorum.öğretmenden haksız yere şiddet gören birinin gidip müdüre şikayet etmesi kadar saçma bi durum.direk savcılığa neden gitmemişler.bu ülkede güvenebleceğin tek yer savcılıktır,mahkemedir.onun dışında okul kim öğretmen dediğin kim ki ondan adalet beklersin..bunu anlatmaya çalıştım sadece.tabiki yazık sadece olan kıza oldu.daha önce adalete intikal etseydi belki böyle olmazdı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sinem Akrostiş
    11 yıl önce açıldı
    ÇAĞLA TUĞALTAY CİNAYETİ
    5 yıl önce açıldı
    CEREN
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler ben o okulun ö?rencisiyim ço?u ?ey ?uan iddia hic bir kesinli?i yok en bastan beri bir yaygara koptu.Benim ablamda bu okuldan mezun suanki mudur ablam zamanynda mudur yardimcisiymis yani yeterince tanyyoruz boyle bir insan de?il.?uan zaten twitter vb. sosyal medyada yazylan ?eyler hakkynda yasal i?lem ba?latyldy ö?retmen yakalandy tutuklu yargylanyyor.Ydare ve rehber ö?retmenleri soru?turma için açy?a alindi haberlerdeki gibi bizi bir?ey söylemeyelim diye tehdit edip basky kuranda yok okudu?unuz ?eyler tamamiyle ?uanlyk iddiadyr.Ben müdürü hic bu kadar bitkin görmedim herkes ruh gibi haberlerde dedi?i gibi ders i?lemeyede devam edilmiyor ?uan herkes garip okulda.Sizde bilip bilmeden yaygaraya katylmayyn daha bir ?ey belli de?il soru?turmalar sürüyor yasal i?lem ba?lady.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assander -- 22 Şubat 2016; 22:12:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.