Şimdi Ara

canon uyumlu tamron 24-70

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    CANON SATILMIŞTIR.

Canon uyumlu tamron 24-70 vc. Optik ve mekanik olarak sorunsuzdur, kozmetik olarak fotoğrafta görüldüğü gibidir. Düşmesi kırığı çıkığı yoktur. alındığı günden beri filtre ile kullanılmıştır, optik kısmında kılcal çizik vs. yoktur. üzerindeki filtre fiyata dahil değildir. Fiyatı **** TL dir. Garantisi bitmiştir.

...SAMYANG SATILMIŞTIR...Canon uyumlu samyang 35 mm f1,4. Optik ve mekanik olarak sorunsuzdur, kozmetik olarak fotoğrafta görüldüğü gibidir. Düşmesi kırığı çıkığı yoktur. Bu lens manuel netleme yapmaktadır, Aotofocus özelliği bulunmamaktadır. Üzerinde sonradan taktığım netleme çipi vardır. Manuel lens tecrübesi olmayan arkadaşlara tavsiye etmiyorum, kullanımı zor gelebilir. Lens kapağı yan sanayidir. Fiyatı*** TL dir.Ufak bir pazarlık payı vardır....SAMYANG SATILMIŞTIR...

İzmir içi elden satış mümkündür, hafta sonu dileğiniz kadar test edebilirsiniz, almanız şart değildir. İzmir dışı önce havale sonra kargo şeklinde alışveriş olabilir. canon uyumlu tamron 24-70

canon uyumlu tamron 24-70canon uyumlu tamron 24-70canon uyumlu tamron 24-70canon uyumlu tamron 24-70canon uyumlu tamron 24-70

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taktik -- 5 Ocak 2018; 20:6:13 >

• Laptop takas düşünürseniz öm bekliyorum.
    Casper, i5 4210m, gt840 2 gb, 8gb ram 500gb hdd.
  • Kıvan Ç kullanıcısına yanıt
    sağol kardeşim laptop ihtiyacım yok malesef.
  • Canon satıldı demişsiniz hocam Tamron mu demek istediniz açıkçası satıldı ise kendi adıma üzüldüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.