Şimdi Ara

Canon'un Ixus 300 Hs Canavarı [ Ürün İnceleme ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
218
Cevap
2
Favori
14.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hadi biz amatörler bu makinayı alınca sevinçten gözden kaçırmış olabiliriz ama bu işi profesyonel olarak yapanlar özellikle bascek.com adresindeki hocalar bu video çekim dandikliğini nasıl atladılar anlamış değilim şuan piyasada 200-300 tleye alınan 2. sınıf fotoğraf makineleri bile böyle aptalca bi otofokus yapmıyordur.alıcaklara tavsiyem sadece fotoğraf makinesi için alsınlar yada sony wx7 hiç fena değil ona bi baksınlar.
    Fatih bey hadi ben çekim yaparken ayarlıyorum ama biçok kişi bunu yapamıyor ve her seferinde tekrar tekrar yapmak can sıkıcı. :-))
  • Hocam öneriniz ne olurdu o zaman ? 250 - 500 arası ve 500 -750 arası bütçe olarak ne önerirdiniz?.Emlak danışmanıyım benim için çektiğim resimlerin kaliteli olması çok önemlidir.Video performansıda bir okadar iyi olsun isterim.Fotoğrafçılık konusunda ve makineler konusunda fazla bir bilgim yok.Sizler sayesinde bilgi sahibi oluyoruz.Ne önerirdiniz bu 2 bütçeye göre.
  • Bu makinede sevmediğim bir özellik var, aslında o kadar takıntılı değilim ama panoramik fotoğrafı neden kendisi birleştirmiyor bu makine? Ben de severim aslında panoramik fotoğraflar çekmeyi. Neyse dedim ben hiç kullanmadım bu özelliği, bugün Ortaköy'e gitmişken çektim 4 parçalık bir panorama. Eve gelince de photoshopla birleştirdim. Sonuç, aşağıda. Bu da panoramik fotoğraflara örnek olsun
     Canon'un Ixus 300 Hs Canavarı [ Ürün İnceleme ]

• sa herkese. Canon ıxus 300 hs'yi yeni aldım. bundan önceki makinam samsung st95 idi cok para verdım memnun kalmadım sattım

bir kaç sorum olacaktı; Fazla çekimlerden anlamam. bu bazı resimlerde resmin arka kısmı bulanık olup, ön planda olan cisim veya insan diyelim tam belirgin olup fotoyu güzelleştirme işi acaba makina ile ilgili yoksa adamlar onu shoplamı yapıyor.

birde bu canon ıxus 300hs modelinin ayarları yapılması gerekıormu yeni aldım ne yapmam gerekıor yardımcı olursanız sevınırım eyvallah.

Orijinalden alıntı: cautiondrunk

sa herkese. Canon ıxus 300 hs'yi yeni aldım. bundan önceki makinam samsung st95 idi cok para verdım memnun kalmadım sattım

bir kaç sorum olacaktı; Fazla çekimlerden anlamam. bu bazı resimlerde resmin arka kısmı bulanık olup, ön planda olan cisim veya insan diyelim tam belirgin olup fotoyu güzelleştirme işi acaba makina ile ilgili yoksa adamlar onu shoplamı yapıyor.

birde bu canon ıxus 300hs modelinin ayarları yapılması gerekıormu yeni aldım ne yapmam gerekıor yardımcı olursanız sevınırım eyvallah.

Bahsettiğiniz şey arka planı öldürmek, bununla ilgili bascek.com da bu videoyu izleyebilirsiniz.
    http://www.bascek.com/12710/kompakt-makinelerle-arka-plani-flu-yapmak/
    Bir de bir nesneyi çok yakından çekecekseniz, makineyi AV ayarına getirip f değerini 2 yapın, cisme yaklaşın deklanşöre yakın basın ve netlemeyi yaptıktan sonra çekin. Aslında böyle şeyleri deneme yapmadan bilemezsiniz, siz makineyi almışssınız her şeyini bir an evvel öğreneyim istiyorsunuz da, biraz açıp kurcalasanız, google da bir iki kelime aratsanız rahatlıkla istediğiniz şeyi yapacaksınız.

• arkadaşlar kaç gündür bu makineyi takip ediyorum. aslında elimde nikon d90 var. ama onu öyle her yere taşımak istemiyorum. onun yerine kullanacağım bu makineyi istiyorum. ancak fiyatlar uçuk. birkaç yerde var takipteyim. varmı önerisi ve tavsiyesi olan. teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: ufunqitos

quote:

Orijinalden alıntı: cautiondrunk

sa herkese. Canon ıxus 300 hs'yi yeni aldım. bundan önceki makinam samsung st95 idi cok para verdım memnun kalmadım sattım

Bahsettiğiniz şey arka planı öldürmek, bununla ilgili bascek.com da bu videoyu izleyebilirsiniz.
    http://www.bascek.com/12710/kompakt-makinelerle-arka-plani-flu-yapmak/
    Bir de bir nesneyi çok yakından çekecekseniz, makineyi AV ayarına getirip f değerini 2 yapın, cisme yaklaşın deklanşöre yakın basın ve netlemeyi yaptıktan sonra çekin. Aslında böyle şeyleri deneme yapmadan bilemezsiniz, siz makineyi almışssınız her şeyini bir an evvel öğreneyim istiyorsunuz da, biraz açıp kurcalasanız, google da bir iki kelime aratsanız rahatlıkla istediğiniz şeyi yapacaksınız.

eyvallah dostum. AV ayarı getirip, f degerini 2 yap kelımesını acarmısın.zamanla ögrenicem araştırıp. tek merak ettıgım ne zamandır buydu baya bi googlede araştırdım bulamadım sağolsın. bu arada ınan sınavlardan dukkandan 1 gram vaktım yok hepsini araştıracak cevap alabildigim kadar yeterlidir bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha yasin arıcı -- 11 Mayıs 2012; 1:10:50 >

• arkadaşlar videonun sınırsız hafıza kartıyla ilgili olduğu söyleniş ama benim video 10 dakika ile sınırlı bunun bi ayarı falan var mı

• oto. modu kötüymüş, ben makineden anlamam manuel modda ayar yapmak kolay mı?
    videonun 10dk. olduğı söyleniyo bu da iyi bişey değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan000083 -- 4 Temmuz 2012; 15:13:13 >

Bugün Electroword'den Ixus 300 Hs'yi 199TL'ye aldım , normal fiyatı 399TL'di kampanya varmış , henüz inceleme fırsatım olmadı ama satan arkadaş 199TL'ye göre çok iyi bir makine aldığımı söyledi..

Beyler bu makine 16:9'da (Widescreen) resim çekiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayell -- 12 Ekim 2012; 0:51:48 >

Orijinalden alıntı: ufunqitos

Bu makinede sevmediğim bir özellik var, aslında o kadar takıntılı değilim ama panoramik fotoğrafı neden kendisi birleştirmiyor bu makine? Ben de severim aslında panoramik fotoğraflar çekmeyi. Neyse dedim ben hiç kullanmadım bu özelliği, bugün Ortaköy'e gitmişken çektim 4 parçalık bir panorama. Eve gelince de photoshopla birleştirdim. Sonuç, aşağıda. Bu da panoramik fotoğraflara örnek olsun

Çok güzel bir fotoğraf olmuş,ben bu özelliğini bilmiyordum mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Herkese Selam ,

Bugün Electroword'den Ixus 300 Hs'yi 199TL'ye aldım , normal fiyatı 399TL'di kampanya varmış , henüz inceleme fırsatım olmadı ama satan arkadaş 199TL'ye göre çok iyi bir makine aldığımı söyledi..

Bedavadan biraz pahallı.
    İyi günlerde kullan çok iyi fiyat

Orijinalden alıntı: canturkkara

quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Herkese Selam ,

Bedavadan biraz pahallı.
    İyi günlerde kullan çok iyi fiyat

Eyvallah hocam

• Arkadaşlar merhaba benim ixus 220 makinem var ben maşallah ki çok ama çok memnunum ve ablamda yeni doğan yeğenim olduğu için yeni bir fotoğraf makinesi istedi. bende ben sana araştırırım dedim. Arkadaşlar benim size sorum acaba ixus serisinin daha iyisi var mı? yani daha yenisi çıktı mı çıktıysa da kullananlar memnun mu ve son sorum ise sizin bana önerebileceğiniz maksimum 400 liraya iyi bir fotoğraf makinesi var mı en az ixus 220 kadar iyi olsun cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler...
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.