Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
4
Favori
262.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim panasonic gs25 kameranın şarjı kayboldu. Urfa siverekte oturuyorum urfada, diyarbakırda aradım bulamadım acab istenbulda varmı kamerayı istanbuldan (doğu beyazit) almıştım. yerini bilen varsa panasonic gs25 in şarjı bana bildirirseniz sevinirim. Bu arada panasonic in türkiye sitesine baktım orada gs25 diye bi şey yok. bende bi şey anlayamadım. şimdiden teşekkürler.
  • arkadaslar bi fotoğraf makinesi alcam hangi marka aliim
  • Nikon'dan şaşma derim
    quote:

Orjinalden alıntı: destroil

arkadaslar bi fotoğraf makinesi alcam hangi marka aliim
  • quote:

Orjinalden alıntı: destroil

arkadaslar bi fotoğraf makinesi alcam hangi marka aliim
    Conan Power Shut A95 ideal. Beş megapikseldir.

Aslında üç megapiksel makine yeterlidir. Fakat, LCD ekranı arkasında sabit olduğundan tercihi mecburen beş megapiksellik bahsettiğim modelden yana kullanmak lazım.

Power Shut A95'in LCD ekranı yan tarafa açılarak kullanım kolaylığı sağlıyor. Ayrıca son derece havalı ve etkiyeyici oluyor. Birinci sınıf bir modeldir. Son olarak yedi megapiksellik model piyasaya sürüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölçü -- 5 Şubat 2006 14:47:56 >
  • Ölçü merhaba,
    benim senden ricam mini dv dvd'li kamera mı önerirsin? Sony DCR-HC90E ve Sony DCR-DVD403E sence kıyaslarsan nasıl?kamera alıcam araştırıyorum ve kararsızım önerilerini bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
  • Selamlar,
    Sonunda Panasonic GS400 aldım Doğubank'tan. Önce biraz tereddüt etmiştim garanti olmaması sebebiyle ama sonunda gözümü kararttım ve aldım. Şu an için gayet güzel çalışıyor. Biraz ağır bir makine ama o kadar özelliği sığdırmak için böyle olması şart herhalde
    Yakında bir kızım olacak ve onu bol bol görüntüleyeceğiz İnşallah. Deneyimlerimi sizlerle paylaşırım. Sonuçta bu forumdaki önerilerin kamera seçimimde çok faydası oldu. Yardımı dokunan herkese çok teşekkür ederim.

Not: Doğubank'ta Metro Star Elektronik isimli mağazayı tavsiye ederim. Girişte sağdan üçüncü dükkan. Oldukça ilgililer ve yardımcı oluyorlar. Makinenin yanında hediye olarak çanta, tripod ve iki kaset veriyorlar. Ben bunlara ilaveten bir 256 MB SD Card ve 6,5 saatlik yedek pil aldım. Ha bir de firewire kablosu.

Not II: Bu forumda sadece Panasonic video kameralar hakkında sorular sorulmasını rica ediyorum. Diğer konuları lütfen diğer forumlara saklayın. Teşekkürler.

• mrhumble merhaba,

Yeni makinen hayırlı olsun. Bir mahsuru yoksa acaba kaça aldın GS400'ü. Extraları olmadan. Ben de 2 hafta önce doğubank'tan almıştım. Ancak o zaman çok aramama rağmen bir yer dışında başka yerde yoktu. Sanıyorum ki ben biraz yüksek fiyata aldım.

Bu arada şu 6.5 saatlik pil konusunda da bir bilgi vermek istiyorum. Almayı düşünen arkadaşların da haberi olsun. Ambalajın üzerinde max. 6.5 saat yazıyor ancak bu pil gs21'den gs400e kadar uyumlu. Yani aslında pilin süresi cihaz modeline göre değişiyor. GS400'ün kullanma kılavuzunda ise bu pil modeli için yaklaşık 2.5 saatlik bir dayanma süresi olduğunu belirtiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dilek1980

Ölçü merhaba,
    benim senden ricam mini dv dvd'li kamera mı önerirsin? Sony DCR-HC90E ve Sony DCR-DVD403E sence kıyaslarsan nasıl?kamera alıcam araştırıyorum ve kararsızım önerilerini bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
    Her iki makine de aynı özellikleri içeriyor. Son derece özellikli ve üstün cihazlar oldukları söylenebilir. Ancak, kullanım rahatlığı için mini dv'li kamera tercih edilebilir. DV kasetler daha uzun zaman diliminde çekim imkanı sağlıyor. Üstelik beğenmediğin yerin üzerine başka çekim yapar ya da silebilirsin. Oturmuş bir sistem. Sony almayı düşünüyorsan DCR-HC90E tavsiye ederim. DVD'li makine ise yeni bir tarz ürün.

Sorun makinede değil dvd'nin kendisinde. Herbir dvd'ye 20 dakika (sıkıştırılmış mod yarım saat) çekim yapabiliyorsun ve çektiğini silemiyorsun. Sony destek hattı forumunda daha geniş bilgilere ulaşabilirsiniz.

• çok teşekkür ederim ölçü son bir soru daha sormak istiyorum kasetten bilgisayara aktarıp, bilgisayardan dvd writer ile dvd' ye kopyalamak kolay olurmu yada başka ekipmanlarda almam gerekirmi yada DCR-HC90E 'nin tv ile bir bağlantısı varmı tv'dan izleyebilelim çok bilgim yok kusura bakma sorularım komik gelebilir ama kameralar konusunda daha yeniyim sağol
  • Arkadaşlar bu iki kameradan hangisini önerirsiniz. Teşekkürler

http://www.panasonic.com.tr/urun_detay.asp?proid=444

http://www.erkayalar.com.tr/urundetay.aspx?id=58
  • selam;
    öncelikle herkeze teşekkürler.... kamera almaya niyetlemden bu yana geen 3 hafta içinde çok şey okudum forumdan ve çok şey öğrendim...Sadece foruma yazan arkadaşların yazılarından dolayı dvd düşüncesinden dv ye sonyden panasoniğe terfi ettim...

gs-75 yada gs-250 düşünüyorum. ancak şu doğubak işine bir çözüm bulmamaız lazım. herkez doğubank konusunda hemfikir ancak kimden alınır nelere dikkat edilemelidir bunlara hakkında bir fikri olan var mı....?
    acaba gerekirse başka bir topic altında bu yerlerin isimlerini adres ve fiyatlarını vs lerini ilan etsek...?

not:
    (Allah nasib ederse) bende baba olacağım için bu işe girdim. benim gibi düşünen insanların olduğunu görmek de beni ayroıca çok mutlu etti...
    --------------------------------------------
    öğretemeyen çok iyi yapar, yapabilen asla öğretemez....
  • pardon bu arada doğubanktaki satış yapan işyerleri kredi kartlarına peşin fiyatına taksit vs yapıyorlar mı...? yoksa muhakkak peşin mi vermek lazım bilgisi olan var mı...?
  • pek fark etmiyor .daha doğrusu ben fark göremedim fuji kasetlsr 12.5 ytl ama aynı kalite görüntü elde ediliyor.6 ytl yede kasetler var kalite olarak ben fark göremedim
  • Arkadaşlar hdr-hc1e diye bir model var araştırıyorum hemen heryerde fiyatı 2.800 ytl civarında birde DCR-HC1000 diye bir model var o da 2.000 ytl civarında ama aynı sitede bu iki kameanın bulunduğuna hiç rastlamadım acaba aynımı ama fiyat farkı bu kadar çok olabilir mi? bu konu hakkında bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız?
  • Selam Melrock,
    Ben GS400'ü 1300 $'a aldım. Biraz pahalı gibi ama aldığım yer güven verdi nedendir bilmiyorum. Forumda da önceden okumuştum, tavsiye etmişlerdi yani. Bunun yanında, 256 MB SD card, yedek pil ve firewire kablosuna da 140 YTL verdim.

Aldığım dükkanın adı Metro Star Elektronik. Girişte sağdan üçüncü mağaza.

Doğubank'ta kredi kartlarına taksit yapan yerler var ama vade farkı koyuyorlar. Peşin alırsanız pazarlık yapma lüksünüz oluyor.

Bu arada, birinci veya ikinci katta, 1400 dolara Tekofaks garantili GS400 sattığını iddia eden Yıldız Elektronik diye bir mağaza var. Hiç inandırıcı değildi vatandaş. Bunların bazılarının sahte garanti belgesi dahi bastırdıklarını duydum. Ne derece doğru bilemiyorum.

Neyse, herkese iyi çekimler, iyi edit'ler, iyi günler

• bi sorum olacak bu kamera ile ilgili. panasonic nv-gs17 kamera var. bigisayara format atmadan önce web cam olareak kullanıyordum. yeniden yüklediğim zaman ise açıyorum esb video dan sadece siyah bir ekran çıkıyor. neyaptıysam düzeltemedim bilgisi olan bi arkadaş var ise bana yardımcı olurrsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dilek1980

çok teşekkür ederim ölçü son bir soru daha sormak istiyorum kasetten bilgisayara aktarıp, bilgisayardan dvd writer ile dvd' ye kopyalamak kolay olurmu yada başka ekipmanlarda almam gerekirmi yada DCR-HC90E 'nin tv ile bir bağlantısı varmı tv'dan izleyebilelim çok bilgim yok kusura bakma sorularım komik gelebilir ama kameralar konusunda daha yeniyim sağol
    Kolay olur. Bu sayfanın yukarısındaki ''dijital video'' yazısına tıkladığınızda ''Ders:kameradan görüntü aktarma'' üst konusuna ulaşacaksınız. Kolay gelsin.

Bütün video kameraların TV. ile bağlantı kurabildiklerini düşünüyorum. Fakat kapalı mekanlardaki çekimler TV.de biracık karlı seyredilmektedir. Açık yerlerdeki çekimlerde görüntü TV. de aynen çekim kalitesinde izlenir. Bağlantı bir ara kablosu ile gerçekleşir ve bu kablo kamera kutu muhteviyatı içerisinde bulunur.

Bilgisayara görüntü aktarımı için ise bütün kameralar aynı imkanı sunmaz. Bazı kameralar sadece USB bağlantısını içerirken bazıları da bunun dışında i-link bağlantı yolunu da içerir. İlgili bölümde bu konu daha detaylı açıklanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölçü -- 12 Şubat 2006 0:52:49 >

• selam arkadaşlar
    bende 3 yıl önce aldığım bir canon mv 600 var bilgisayara bağlamak için usb kablosu aldım bağladım da ama bundan sonrasını beceremedim. Cd sini kurdum fakat pek işe yaramadı.veb cam olarak nasıl kullanabilirim,birde çekimlerimi blgsayarıma atabilirmiyim teşekkürler
  • selam;
    forumu yaklaşık 1 aydır düzenli takip edyorum. neredeyse tüm sayfaları okudum. ancak kararsızlığım hat safhada...:) sorunum şu:
    dvd limi yoksa yada dv kayıtlı mı karera layım karar veremedim. herkez dv liyi öneriyor. ancak dv li kayıt ettikten sonra bir şeklide dvd olarak arşivlemek durumundayım. dv nin görüntü kalitesi dvd liden daha iyi deniliyor. ben nihai olarak dvd olarak salayacağıma göre dv nin yüksek görüntü kaliesinden dvd ye geçişte taviz vereceğim demekki. o zaman neden dvd li almayım....?

3ccd olması çok iyi lduğununu öğrendim. mali boyutu da işin içine kettoğım zamna panasanic gs-75 ideal geldi. ancak dediğim gibi dvd ye çevirince 3 ccd farkını kaybedermiyim...?
    yoksa hiçç kasma sony 92 e yada 203 e al geç mi derisniz...?

not:
    bilgisayara aldıktan sonra üzerinde oynama yapmak stiyorum. sizler kadar profsefyonel olmasamda....yolda olan ikiz bebeklerim için kullanmak istiyorum....?lütfen yardım

sevgiler

• acaba, sony 42 e mi yoksa panasonic 140 mı önerirsiniz...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.