Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
4
Favori
262.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gs-140 kameram var. Kameramı fotograf cekmek icinde kullanıyorum. Fotograf cekerken ekranın sol kosesinde tarih ve zaman bilgisi gorunmesine rağmen, fotografcıda bunları bastırınca tarih ve saat bilgisi fotografların uzerinde yoktu.

Tarih ve zaman bilgisinin fotograflar uzerinde cıkmasını nasıl sağlarım?

Kameranın ayarlarından kaynaklanan bir sorunmudur, yoksa bellek kartından bilgisayara aktarım yaparkenmi bu tarih saat bilgileri kayboluyor, yada tarih ve saat bilgisi cekilen dijital fotolara aktarılamıyormu ?

Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Bilgisi olan arkadaşlar yanıt verirse cok iyi olur.

• panasonic markasının türkiye distrübütörü tekofaks firmasıdır.nv-gs 21 kamerana batarya almak istiyorsan tekofaksın çağlayandaki merkez binasından temin edebilirsin.firmanın telefon nosu 0212 220 60 70.parçanın ellerinde olup olmadığını telefon ederek öğren öncelikle.parça ellerinde kalmamışda olabilir.

forumix sana tekofaks ın müşteri hizmetleri departmanının numarasını veriyorum.istediğin bilgiye buradaki arkadaşlardan rahatlıkla ulaşabilirsin.
    0212 444 83 56

annibal eger hala kamera almdıysan benim tavsiyem panasonic nv-gs 21.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çakal_e -- 24 Ocak 2006 16:32:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: farketmes

gs 250 almak isteyenler için mavi bilgisayarı önerebilirim
    1005$+kdv
    yani 1600 ytl

TEKOFAKS(0212 220 60 70)TA BU FİYAT KDV DAHİL YAKLAŞIK 1.300 YTL.BOŞUNA PARA İSRAFI YAPMAYIN ARKADAŞLAR.
    SAYGILAR.
  • Hc42 de video input var ve bana gereken bi özellik fakat görüntü kalitesi olarak gs140 daha iyiymiş onun için eğer panasonic gs140 da video input varsa??? onu alcam varmı saygılar...
  • çakal_e,

Tekofaksı aradım sordum, çıkan bayan bana hiçbir modelin bu ozelliğinin olmadıgını soyledi. Yani Panasonic kameraların hiçbiri fotograf ustune tarih bilgidini koymuyormuş. Bilginize arkadaşlar.

Ama ben yine biraz araştırma yapcam. Bir bilgi bulursam paylaşırım sizlerle.

quote:

Orjinalden alıntı: çakal_e

forumix sana tekofaks ın müşteri hizmetleri departmanının numarasını veriyorum.istediğin bilgiye buradaki arkadaşlardan rahatlıkla ulaşabilirsin.
    0212 444 83 56
  • merhaba Albay kardeş,
    gecenin bu vaktinde nereden çıktın deme..
    başlığı görünce dayanamadım, fikrin vardır diye yazmak istedim..
    geçenlerde Samsung VP-D451 marka DV camera aldım. Haliyle ailecek çekim v.s. derken PC'ye aktaracağım ama PC cam'i tanımıyor.. yazılım cd'si de yokmuş.. Bu arada IEEE 1394 kartım var. Ulead 8 de yüklü.. yani tüm herşey var ama maalesef aleti pc'ye tanıtamıyorum.. ne yapabilirim ??
    tabi bu arada samsun tel desteği aradım cevap yok..

tşkler,
  • arkadaşlar herkese selam.

daha önce alıpda kullananlara bi sorum olacak
    hangi marka firewire kartı almalı. kartla birlikte kabloda kutunun içinden çıkarmı? yoksa ayrıca bide ona mı para vericez.

masaüstü pc de kullanılmak üzere friware kartı önerilerilerinizi bekliyorum. usb den olmuyo bu iş. :(
    teşekkürler.
  • firewire kartında markanın pek önemi yok. Genelde sorunsuz aletlerdir. İçinden kablo çıkan model olmasına dikkat edin yeter.
    kartı veya kamerayı tanıtmak için yazılım cd sine gerek yok. windows XP otomatik tanımaktadır. PC kamerayı görmüyorsa bağlantılarınızı kontrol edin.
  • selamlar,

dün gece bir mail atmıştım.. çok şükür bugün hallettim ama sanki bişeyler yerinde gitmiyor...
    1. ieee 1394 ile DV cihazım arasındaki bağlantıyı yaptım
    2. ayrıva AV/S kısmına da DV'nin kendi kablosuyla PCnin ekran kartına bağlantıyı kurdum.
    ve Capture yapabildim....
    Ancak ses gelmiyor.. yani capture esnasında DV cihazımdan ses geliyor ancak Capture'u seyrettiğimde ses gelmiyor..
    Ltf. bir arkadaş beni bilgilendirirse çok sevinirim..
    Bu arada cihaz Samsung VP-D 451i
    Tşkler,
  • selam arkadaşlar panosonic gs 75 veya canon 830 alıcam gs 75 950 ytl canon 750 ytl bayisinden panasonicğin kalitesi daha iyi sanırım canondan ama ev kullanıcısı için olacağı için siz hangisini önerirsiniz?
  • Arkadaşlar
    özelliklerinide birinde iyi olan diğerinde yok, kararsız kaldım. Arkadaşlar JVC' NİN GZ-MG70 ürününün çok iyi olduğundan bahsetmişler. Ben araştırırklen bu modellerin iyi olabileceğini düşünmüştüm ama formları okudukça aklım karıştı
    DCR-DVD202E - DCR-DVD92E - DCR-HC42E - Sony DCR-HC90E - SONY DCR-PC55E- SONY DCR-HC 39E SONY HDR-HC1E Panasonic GS400
    Bana önerebileceğiniz kullandığınız memnun olduğunuz bir kamera modeli söylermisiniz , fiyatını da belirtirseniz sevinirim.
    Lütfen yorumlarınızı bekliyorum
  • Arkadaşım,
    o kadar çok marka ve model yazmışsınız ki yorum yapmak çok zor. Yazdıklarınız arasında mini dv / dvd kameralardan, 1ccd / 3 ccd olan kameralara kadar çeşit var...

Önerim 3ccd bir kamera almanızdır. Bu konudada panasonic GS150/250/400 fiyat / performans açısından çok iyidir..

quote:

Orjinalden alıntı: Dilek1980

Arkadaşlar
    özelliklerinide birinde iyi olan diğerinde yok, kararsız kaldım. Arkadaşlar JVC' NİN GZ-MG70 ürününün çok iyi olduğundan bahsetmişler. Ben araştırırklen bu modellerin iyi olabileceğini düşünmüştüm ama formları okudukça aklım karıştı
    DCR-DVD202E - DCR-DVD92E - DCR-HC42E - Sony DCR-HC90E - SONY DCR-PC55E- SONY DCR-HC 39E SONY HDR-HC1E Panasonic GS400
    Bana önerebileceğiniz kullandığınız memnun olduğunuz bir kamera modeli söylermisiniz , fiyatını da belirtirseniz sevinirim.
    Lütfen yorumlarınızı bekliyorum

• yeknet cevabın için teşekkürler.
    yarın alıcam artık şu fireware kartını.
  • arkadaşlar vp-m110 vp-m110l vpm2100 samsung kameraların video ve foto kalitesi hakkında bilgi verirseniz sevinirim

• ewet fireware kartını önceki gün aldım ankara kızılaydan kolay bulduğum söylenemez sorduğum 4. veya 5. dükkanda ancak bulabildim. 35 ytl / 4 taksit kablo ve kart.

ve aldığım gün ulead movie factory 4 ile bir vcd yaptım tatilde çektiğim görüntüler birikmişti :) fakat evimde vcd olmadıği için takıp seyretmek nasip olmadı daha umarım herseyi düzgün yapmışımdır.

önce movimaker ile capture ettim. ( DV formatında bütün ayarlar otomatik olarak )
    yaklaşık 60 dk lık görüntü 12,4 GB lık yer kapladı. capture edilen bu görüntüyüde kesme biçme sıraya koyma müzik ekleme vs gibi işlemleride movi factory 4.0 trial versiyonu ile yaptım cd ye yakma işleminide bu programla yaptım fakat herşey hoş güzelde hazırladığım cd nin içinde görüntüler not defteri dosyası olarak görünüyor media player ile aç deyince sorunsuz açıyor. bu garibime gitti. fakat dediğim gibi daha VCD ye takıp tv den izleme sanşım olmadı.

olgac ucar arkadaşa da

ben panasonic NVGS75 kullanıyorum memnunun ama biraz daha fazla bütçem olsaydı nvgs140 vya 250 alırdım.

• man77m yorumun için sağol benimde gerçekten kafam karıştı, kasete kayıt yapıp bilgisayara aktarmak mı, yoksa direkt dvd' ye kayıt yapmakmı hangisinin görüntü ve ses kalitesi daha iyi olur bilemiyorum. panasonic GS150/250/400 fiyatları konusunda bilgin yada bilgisi olan var mı arkadaşlar?
    Teşekkürler
  • Selamlar,
    Öncelikle bu forumda bilgilerini paylaşan herkese teşekkür etmek istiyorum, kamera almaya karar verdiğim günden bugüne (yaklaşık 1 hafta) pekçok bilgi edindim. kamera olarak panasonic Nv-gs 250 yada 150 den birini almaya karar vermiş gibiyim,
    Nv-gs 150nin ihtiyacımı karşılayacağını düşünürken aklıma çocukluğumdan kalma eski vhs kasetleride dvd ye aktarabileceğim düşüncesi geldi. Bunuda vhs videodan mini dv kasete camcorder vasıtası ile aktarıp bunuda bilgisayarda dvd yapmak düşüncesi geldi. Sorularım
    1- Nvigs250 de bulunan analog ve digital input girişleri bunun için yeterlimidir,
    2- Sırf bunu için 150 ile 250 arasındaki fiyat farkını vermeye gerekvarmıdır? daha ucuz ve etkin bir yöntemle eski vhs kasetleri dvd ye nasıl dönüştürebilirim.
    Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
  • Merhabalar. Video kamera almaya karar verdim. Evde kullanım amaçlı.
    DVD almayı düşünüyordum
    kolaylık açısından. Ama uzun ömürlü olmayabilir
    yorumları yüzünden kafam karıştı. Birde Samsung un şu modeline rastladım
    araştırırkenhttp://www.samsung.com/TR/Products/Cameras/DigitalCameras/Cameras_DigitalCameras_VP_M110B.htm
    ne dersiniz? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altuga -- 1 Şubat 2006 12:06:39 >
  • Eski vhs kasetleri dvd'ye dönüştürdüğünde görüntü kalitesi kesinlikle seni tatmin etmeyecektir.Ben eski kasetlerimi dvd'ye kaydettirdim.Kalite inanılmaz kötüydü bir kez bile izleyemedim.Bence elinde ki kaset sayısı fazla ise 2.el bir vhs player al şu an fiyatları 50 60 ytl'dir.
    Benim ki sadece benim tecrübem ve sadece benim başıma gelmiş olabilir.Sen yine de başkalarının yorumlarını da bekle derim.
    quote:

Orjinalden alıntı: elassar78

Selamlar,
    Öncelikle bu forumda bilgilerini paylaşan herkese teşekkür etmek istiyorum, kamera almaya karar verdiğim günden bugüne (yaklaşık 1 hafta) pekçok bilgi edindim. kamera olarak panasonic Nv-gs 250 yada 150 den birini almaya karar vermiş gibiyim,
    Nv-gs 150nin ihtiyacımı karşılayacağını düşünürken aklıma çocukluğumdan kalma eski vhs kasetleride dvd ye aktarabileceğim düşüncesi geldi. Bunuda vhs videodan mini dv kasete camcorder vasıtası ile aktarıp bunuda bilgisayarda dvd yapmak düşüncesi geldi. Sorularım
    1- Nvigs250 de bulunan analog ve digital input girişleri bunun için yeterlimidir,
    2- Sırf bunu için 150 ile 250 arasındaki fiyat farkını vermeye gerekvarmıdır? daha ucuz ve etkin bir yöntemle eski vhs kasetleri dvd ye nasıl dönüştürebilirim.
    Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

• arkadaşlar JVC Gr-d 53 kameram var fakat bunu bir türlü web cam olarak kullanmayı başaramadım. Web cam olarak kullanabilmek için driver gereklimi bana öyle söylediler.Gerekli ise XP için olanı elimde yok eğer elinde olan varsa bana gönderebilirmisiniz. Şayet driver e ihtiyaç yoksa nasıl web cam olarak kullanabilirim .... T E Ş E K Ü R L E R
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.