Şimdi Ara

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.625
Cevap
5
Favori
278.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekranın dönebilmesi inan çok kullanışlı,çok kereler işime yaramıstır,
    börtü böcek çekerken,kalabalık arasından ellerim havada kızımı çekerken....vb
    busayfa eskiden çok hareketliydi.son zamanlarda pek takılan olmuyor
    bır sorun oldunda dilimiz döndüğünce yardımcı olmaya çalısırız
  • "DM Precious" iyi ki buradasın. Yardımların için teşekkürler.
    Kurcalarken pillerin şarjı biti. Artık yarına devam kurcalamaya.
  • Canon S5'i gerçekten çok seviyorum.
    2008 Ekim ayında çektiğim fotoğraf

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY

bir haftaya kalmaz yeni makinem gelir. DSLR'ye geçmeye karar vermiştim. Çok ucuza(kargo dahil 220 tl 18-55 lens dahil) İngiltereden Samsung GX-1L geliyor.
    Ama hangi makineyi alırsam alayım Canon S5'imi hep saklayacağım.
    Bana inanılmaz keyif veren bir makine ve bana Fotoğraf çekmeyi sevdiren kamera..
  •  CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DM Precious -- 2 Nisan 2009; 23:54:12 >
  • Çok severim bu ters ışık resimlerini. Güzel olmuş gerçekten.
    Bu hafta sonu sınav içi şimdi ders çalışıyorum. Bir bitsin makinemle gezeceğim dışarıda hafta sonu.

Benim makinede evde bir kaç deneme yapıyorum bazen. Makine yaklaşık 10x zum yaptığım zamanlar çok zor odaklanıyor. Birkaç defa basıyorum odaklanması için.
    Makroyu devreye sokuyorum o çekimlerde yine bir kaç basışta odaklanıyor. Zumu aşırı yapmazsam sorun yok. Tek seferde odak yakalıyor.

• Bir iki yeni fotoğraf. Çiçekler Ataşehir yakınlarındaki Tema - Nezahat Gökyiğit Botanik Parkından.

• Arkadaşlar Bir arkadaşım S5 i DSRL model alacagı için satacagını söyledi. Cihaz çok temiz ve Çantası + Şarj aleti Var. 550 TL istiyor. Sizce fiyat nasıl ? Biraz daha verip üstüne daha iyi bir model önerir misiniz ?

Ben bu ürünü buldum ve fiyatıda makul geldi 660 TL
    http://www.hizlial.com/Foto-Kamera/Fotoğraf-Makineleri-Aksesuarlar/Canon/Canon-Powershot-SX110-IS-9-MP-Siyah-Dijital-Foto-Makinesi_03.003.1207.0049.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i39AHiM -- 9 Nisan 2009; 2:08:42 >

• Gerçekten temiz ise al bence. Makine güzel çünkü. Bende yeni satın aldım ve keyifli bir makine.
    quote:

Orjinalden alıntı: ibrahimalp

Arkadaşlar Bir arkadaşım S5 i DSRL model alacagı için satacagını söyledi. Cihaz çok temiz ve Çantası + Şarj aleti Var. 550 TL istiyor. Sizce fiyat nasıl ? Biraz daha verip üstüne daha iyi bir model önerir misiniz ?

Ben bu ürünü buldum ve fiyatıda makul geldi 660 TL
    http://www.hizlial.com/Foto-Kamera/Fotoğraf-Makineleri-Aksesuarlar/Canon/Canon-Powershot-SX110-IS-9-MP-Siyah-Dijital-Foto-Makinesi_03.003.1207.0049.htm

• 550 + aksesuarlarla bırlıkte fena fiyat değil..
    bıraz daha verip like sınıfın üst modellerinden bırını alabilirsiniz.ama bence gerek yok..
    S5 in üstü dslr olur bence....
  • s5'in üstü dslr olur demişsiniz, bir bakıma haklısınız tabi de;
    s5'in abisi model olarak SX10 benim çok hoşuma gitmişti. S5 teki eksiklik olarak sayılabilecek widescreen çekim yapması ve yanılmıyorsam 20x zoom u ile benim epey iştahımı kabartmıştı...
    Ne dersiniz dediğime?
  • İyi ve kötüyü fiyatla da kıyaslamak lazım. SX10un fiyatı biraz fazla.
    quote:

Orjinalden alıntı: invincible_man

s5'in üstü dslr olur demişsiniz, bir bakıma haklısınız tabi de;
    s5'in abisi model olarak SX10 benim çok hoşuma gitmişti. S5 teki eksiklik olarak sayılabilecek widescreen çekim yapması ve yanılmıyorsam 20x zoom u ile benim epey iştahımı kabartmıştı...
    Ne dersiniz dediğime?
  • quote:

Orjinalden alıntı: invincible_man

s5'in üstü dslr olur demişsiniz, bir bakıma haklısınız tabi de;
    Ne dersiniz dediğime?

ben s3 kullanıyorum,
    haklısınız yenı alıyor olsam ve maddı olarakta rahatsam yenı çıkan modelı almak isterdım,
    ancak bu işe gönül verdikten bır sure sonra like sınıfın en iyisinide alSanız sıze yetmiyecek ve dslr
    ailma ihtiyacı duyacaksınız.bu nedenle o kadar fazla parayı dSlr ye geçmeyi düşünüyorSanız bu aşamada
    yatırmak doğru olmaz.nasılsa daha sonra objektifler için çok paraya ihtiyacınız olacak,
    benım düşüncem sadece,

s3 ü satıp s5 veya sx10 almak bana pek akıllıca gelmiyor

saygılar .işığınız bol olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: DM Precious

• ben bakalı uzun zaman oldu tabi, ama ben baktığımda amerika fiyatı 350 400 dolar civarı idi diye hatırlıyorum. O durumda fiyat olarak gayet uygun oluyordu. Ama net olarak hatırlamıyorum..
    Neyse, güzel alet vesselam..
    Ama dslr-like'ın son tahlilde kesmeyeceği ve insanın dslr'a geçmek isteyeceği fikrine hiç diyeceğim yok, el hak doğru malesef
  •  CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY

4. Sayfadaydık...........yuh olsun
  • Arkadaşlar fotoğraf çekmek ile ilgili küçük ipuçları ve genel kuralları derledim internet sitemde. Gözatmak isterseniz buyrun tıklayın.
    http://www.yasdal.com/fotograf_dersi/fotograf_dersi_frame.html
    Bazı örnek resimleri internetten topladım konu anlatımı için ama geneli benim hazırladığım notlar ve fotoğraflardan oluşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasdal -- 25 Nisan 2009; 10:14:38 >
  • Askerde olduğum için fotoğraf çekemiyorum.
    20 gün sonra paylaşmaya devam edicem.
    Görüşürüz.
  • hiç bu kadar ayrıntılı okumamıştım, çok faydalı olmuşu teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

Askerde olduğum için fotoğraf çekemiyorum.
    20 gün sonra paylaşmaya devam edicem.
    Görüşürüz.
  • Samsung S500'ümü satıp daha güzel bir alet almak istiyorum. bir kaç alternatif belirledim kendime, canon'cular olarak fikir almak istedim:

- Canon S3
    - Canon S5 (3 ile 5 arasında bariz bir fark olmadığı söyleniyor. hatta bazı arkadaşlar eski makinlerini özlemiş, siz ne dersiniz?)
    - Panasonic fz18
  • fz18'in adına bile değinilmemiş :)

quote:

Orjinalden alıntı: burakacikel

quote:

Orjinalden alıntı: kemalergun

quote:

Orjinalden alıntı: burakacikel

merhaba arkadaşlar

ben canon s5 almayı düşünüyorum.ama canon s3'ün özellikleri ise neredeyse s5 ile aynı.fiyatı sanırım daha ucuz olacaktır. siz hangisini tavsiye edersiniz s3 mü iyi yoksa s5 mi?

birde canon s5i panasonic fz18 ile karşılaştırınca hangisini tavsiye edersiniz(objektif olarak ) aklımın bir kenarında hala panasonic var da ondan soruyorum

Arkadaşım S3 ile S5 birkaç ufak ayrıntı dışında aynı. Farkları ise S3 6 MP S5 8 MP , S3 de ISO en yüksek 800 S5 de 1600 (yanlışım olabilir tam hatırlayamadım) , S3 ün LCD ekranı 2 inç S5 in LCD ekranı 2.5 inç ve Video kayıtlarında S5 S3 e nazaran biraz daha iyi. Bence S3 alacağına S5 al Pişman olmazsın.

evet başka fikir verebilecek arkadaş var mı?

• 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.