Şimdi Ara

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.625
Cevap
5
Favori
278.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyat gercekten cok iyi düşünen arkadaslar için çok iyi bir fırsat
  • Arkadaşlar gittigidiyorda bir üye canon s3 ü bana 750 ytl verecek ama ben bir internet sitesinde 980ytl ye ve üstelik 8 taksit yapıldığını gördüm. siz ne dersiniz.750 ytl ye garantisiz olan yurtdışından gelenimi alayım yoksa 980ytl ye 8 taksit yapan siteden mi alayım.
  • @onealone arkadaşım 980 eğer kdv dahilse daha mantıklı gibi görünüyo aradaki 230 ytl fark garanti için değer ama yok 980 + kdv ise ki oda 1.156 ytl yapıyor o zaman bir cazipliği kalmıyor zaten makinanın gerçek değeride bu civarda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemi38

@onealone arkadaşım 980 eğer kdv dahilse daha mantıklı gibi görünüyo aradaki 230 ytl fark garanti için değer ama yok 980 + kdv ise ki oda 1.156 ytl yapıyor o zaman bir cazipliği kalmıyor zaten makinanın gerçek değeride bu civarda.

KDV dahil fiyatı 980YTL.
    Taksit seçenekleri aşağıda

Ürun Adı CANON POWERSHOT S3 DIGITAL FOT.MAK [CM.CA-S3.IS]
    Banka TL Taksit Fiyatı (KDV Dahil) TL Fiyat (KDV Dahil)

GARANTİ 6 TAKSİT
    169.12 X 6
    1014.73

GARANTİ 12 TAKSİT
    88.79 X 12
    1065.47

GARANTİ 1 TAKSİT
    984.29 X 1
    984.29

FİNANSBANK 12 TAKSİT
    84.56 X 12
    1014.73

FİNANSBANK 1 TAKSİT
    984.29 X 1
    984.29

FİNANSBANK 24 TAKSİT
    46.93 X 24
    1126.35

FİNANSBANK 8 TAKSİT
    123.04 X 8
    984.29

DİĞER KARTLAR TEK ÇEKİŞ
    984.29 X 1
    984.29

KOÇBANK 1 TAKSİT
    984.29 X 1
    984.29

KOÇBANK 12 TAKSİT
    84.56 X 12
    1014.73

HSBC 1 TAKSİT
    984.29 X 1
    984.29

HSBC 9 TAKSİT
    112.75 X 9
    1014.73

WORLDCARD 12 TAKSİT
    87.10 X 12
    1045.17

WORLDCARD 6 TAKSİT
    169.12 X 6
    1014.73

WORLDCARD 1 TAKSİT
    984.29 X 1
    984.29

AKBANK 9 TAKSIT
    112.75 X 9
    1014.73

AKBANK 1 TAKSIT
    984.29 X 1
    984.29

• teknolojix te baktım fiyatlar hiçte cazip gelmedi
    1028.79 YTL

+KDV

KDV Dahil :
    1213.97 YTL

Nakit Havale Fiyatı :
    1153.27 YTL

+ kdv var bide o ölme
  • quote:

Orjinalden alıntı: cline

teknolojix te baktım fiyatlar hiçte cazip gelmedi
    1028.79 YTL

+KDV

KDV Dahil :
    1213.97 YTL

Nakit Havale Fiyatı :
    1153.27 YTL

+ kdv var bide o ölme

Benim bahsettiğim site o değil.
  • bence s3 ün tek eksigi 1 snde çok kare çekmemesi.
    2 ise flaşlı bi resim cektiniz ardından tekrar çekmek istiyosunuz flaş süresi tık diye hazır olmuyo baya bekletiyo

s3 için çanta alan varmı tekrardan soriyim
  • Slm arkadaslar

Arkadasıma s3 aldık. 2 gb sd karta surekli full video kayıt yapamıyoruz. 1 gb tan sonra video kaydını kesiyor. Kesintisiz video kayıt 1 gb lamı sınırlı erkayalara sorduk net cevap veremediler.

Ne dersiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SerCys

bence s3 ün tek eksigi 1 snde çok kare çekmemesi.
    2 ise flaşlı bi resim cektiniz ardından tekrar çekmek istiyosunuz flaş süresi tık diye hazır olmuyo baya bekletiyo

s3 için çanta alan varmı tekrardan soriyim

Nasıl yani S3 model S2 gibi ard arda çekim yapamıyormu .Bir yanlışın olmasın?

Canon makinelerin Flash süresi ve hızı zayıf kalıyor baştan bunu kabul edin .Gündüz Oda içerisinde bile flash yetersiz kalabiliyor. Ama flash aparat satılıyor fiyatları hakkında bilgi sahibi olan varmı
  • Canona Çanta almak isteyenlere Teknosa da ben uygun fiyata yakışıklı ve oturaklı çantalar buldum. 20 ile 30 ytl arasında bulabilirsiniz.
  • @SerCys arkadaşım bi yanlışlığın olmasın S3 Continuous modda saniyede 2.3 kare resim çekiyor hemde sınırsız (ben 100 küsür tane ard arda çekim yaparak denedim)
    flash tekrar şarj süresi bu tip makinalarda şimdilik böyle belki ilerde biraz daha iyileştirirler.

@ikarahal benimde bildiğim kadarıyla video çekiminde 1Gb sınırı var maalesef.
  • bahsettigimi anlamadınız sanırım denklaşöre bastım bi kere bastıgımda ardından hemen bi resim daha çekmek istiyorum aradan 1 sn geçtikten sonra ama flaşlı cekicem cekmiyor aradan 5-6 sn geçtikten sonra çekiyor. Flaş hızı evet yetersiz ama Flaş gayette yeterli.

flaşı kapattıgımda ise denklaşöre her bastıgım anda fotograf çekiyor mesela hp lerde 1 denklaşöre bastıgınızda tam 8 kare fotograf çekiyor bu olay canonda yok

@acemi ustam senin dedigin sanırım aralıklı çekim dk ve çekim sayısı ayarlıyıp denklaşöre bastıgında her ayarlanan dakkada bi resim cekiyor bunu yapıyo eyw ama ben bundan bahsetmiyorum umarım anlatabilmişimdir.
  • SerCys herhalde yanlış anlaşılma olda gerçi ben aralıklı çekimden bahsetmemiştim benim söylemek istediğim Continuous modda elini denklaşörden hiç kaldırmadan basılı tutarak istediğin kadar foto çekebilirsin idi ama sen farklı bişey sormuşun. Evet o bahsettiğin 1 defa denklaşöre basıyorsun makine 8 kare 10 kare foto çekiyor yanlış hatırlamıyorsan nokia cep telefonlarının bazılarındada var bu özellik. Canon'da buna benzer yukarıda bahsettiğim elini denklaşörden kaldırmadan istediğin kadar foto çekebilme özelliği var.
  • ok şimdi anladım senin dedigini biliyorum fakat o moddada Flaş açılmıyo :) tüm problem flaşın geç dolması
  • quote:

Orjinalden alıntı: onealone

quote:

@onealone arkadaşım 980 eğer kdv dahilse daha mantıklı gibi görünüyo aradaki 230 ytl fark garanti için değer ama yok 980 + kdv ise ki oda 1.156 ytl yapıyor o zaman bir cazipliği kalmıyor zaten makinanın gerçek değeride bu civarda.

KDV dahil fiyatı 980YTL.
    Taksit seçenekleri aşağıda

Ürun Adı CANON POWERSHOT S3 DIGITAL FOT.MAK [CM.CA-S3.IS]
    Banka TL Taksit Fiyatı (KDV Dahil) TL Fiyat (KDV Dahil)

GARANTİ 6 TAKSİT
    169.12 X 6
    1014.73

GARANTİ 12 TAKSİT
    88.79 X 12
    1065.47

GARANTİ 1 TAKSİT
    984.29 X 1
    984.29

FİNANSBANK 12 TAKSİT
    84.56 X 12
    1014.73

FİNANSBANK 1 TAKSİT
    984.29 X 1
    984.29

FİNANSBANK 24 TAKSİT
    46.93 X 24
    1126.35

FİNANSBANK 8 TAKSİT
    123.04 X 8
    984.29

DİĞER KARTLAR TEK ÇEKİŞ
    984.29 X 1
    984.29

KOÇBANK 1 TAKSİT
    984.29 X 1
    984.29

KOÇBANK 12 TAKSİT
    84.56 X 12
    1014.73

HSBC 1 TAKSİT
    984.29 X 1
    984.29

HSBC 9 TAKSİT
    112.75 X 9
    1014.73

WORLDCARD 12 TAKSİT
    87.10 X 12
    1045.17

WORLDCARD 6 TAKSİT
    169.12 X 6
    1014.73

WORLDCARD 1 TAKSİT
    984.29 X 1
    984.29

AKBANK 9 TAKSIT
    112.75 X 9
    1014.73

AKBANK 1 TAKSIT
    984.29 X 1
    984.29

Bugün çok ilginç bir gündü yukarıda fiyatlarını yazdığım sitewww.teknokolik.com nin Mecidiye köydeki mağazasına gidip Canon s3 ü alayım dedim.Şİmdi internetten almaya kalksam 2-3 gün kargoyu bekle falan dayanamadım.Atladım otobüse gittim.İçeri girdim Canon s3ün fiyatını sordum bana 1200ytl dedi. Ama internet sitenizde fiyat 980 ytl dedim.Hatta ben orada sitededeki fiyatı göstermek amacıyla siteye girdik fiyat biraz daha düşmüş 977ytl olmuş Şaşırdılar adamların sitelerindeki fiyattan haberleri yok.Neyse biryerlere telefon edildi(bu arada telefon görüşmesi 10 dakikadan fazla sürdü) falan filan,neyse görevlinin bana söylediği şey şu: Beyefendi fiyatta bir yazlışlık olmuş bize geliş fiyatının bile altında bir fiyat yazılmış ,kusura bakmayın falan filan dedi.Bende bu yanlışlığın beniden kaynaklanmadığını söyledim.Ben bu fiyata başka bir yerde bulamadığım için Esenler den Mecidiyeköye geldiğimi söyledim. Neyse görevli geliş maliyetinin üzerine 10 eure koyarak 8 taksitle verebileceğini söyledi o fiyatta 1040 ytl.Biraz dirensemde baktım değişen birşey yok bende kabul ettim.1040 ytl ye 8 taksit yaptılar. Yanlız ellerinde de 1 tane kalmış.Bir görevli gitti getirdi dpolarından kutuyu açtım ama kutunun içindeki 4 pilin markası Panasonic ,ben bu pillerinde Canon markalı olması gerektğini söylesemde adamlar kutunun bu şekilde geldiğini,içinden bu pillerin çıktığını söylediler.neyse dedim pil pildir ha canon ha panasonic ne farkeder.Ama içimde bir kuşku kaldı acaba ürün kullanılmışmıydı ,çünkü kutu açılmış daha önceden yani kutu bantlı falan değildi.
    Dostlar sizdeki piller de Panasonic miydi

Haa bu arada arkadaşın biri çanta sormuş ne alalım diye ben şunu aldım Teknosa dan
    http://img157.imageshack.us/img157/8705/canta450x600jpgwb8.jpg

• Herkese merhaba,
    Kusura bakmayın ama anlamadığım bir şey var, madem S3 almak isteyenler var. neden satacağım S3 ile ilgilenen yok. Üstelik yeni ve garanti süresi 27.07.2006 tarihinde başladı. Yani neredeyse sıfır. Garantisi ise Erkayalar' dan ve Japon malı. Çanta, tripot ve 4 adet GP 2500 pili var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_8582671/tm.htm

Bu konuyu buraya yazmamda inşallah bir problem yoktur. Eğer bir problem varsa, kesinlikle bu topiki silebilirim.

Selamlar
  • @onealone makinan hayırlı olsun güle güle kullan. Bu arada kafan rahat olsun benim japonyadan gelen kutunun içindende panasonic piller çıktı

@Mustafa Ragıp arkadaşım fiat çok çok güzelde anlamadığım birkaç günlük makinayı ilave çanta, tripod ve pil ile neden bu kadar ucuza veriyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemi38 -- 11 Ağustos 2006; 9:56:37 >
  • quote:

@onealone makinan hayırlı olsun güle güle kullan. Bu arada kafan rahat olsun benim japonyadan gelen kutunun içindende panasonic piller çıktı

@Mustafa Ragıp arkadaşım fiat çok çok güzelde anlamadığım birkaç günlük makinayı ilave çanta, tripod ve pil ile neden bu kadar ucuza veriyosun.

Teşekkür ederim Acemi38. yaa bu makinenin bazı yönlerini çözemedim.mesela süper macro yu nasıl kullanacam
  • quote:

Nikon D70 veya Nikon D70S alacağım. Bunun için de bu makinayı hemen satmam lazım maddi durum nedeniyle. Genellikle fiyat cazip olduğunda, insanlar haklı olarak makinanın bir problemi olup olmadığından kuşkulanırlar. Eğer kamera ile ilgili en ufak bir kuşkunuz varsa İstediğiniz firmaya veya istediğiniz kişilere bu makinayı rahatlıkla gösterebilirsiniz. Ben de biliyorum bu makinanın sıfır fiyatını, fakat eğer çok çok az kullanılmış olsa dahi, yeni fiyatına yakın fiyatlarda satmak istediğinizde, insanlar kesinlikle sıfır makina alacaklardır. Çok çok az kullanılsa dahi 2.el bir makinanın satışını yapabilmeniz için muhakkak fiyatın cazip olması gerekir. Yaşım 43 ve etik açıdan problemli bir makinayı satmak bana uzak bir konu...

Sayın Acemi38, bu bir güven meselesidir.

Selamlar
    Mustafa Ragıp Oy
    www.modelistan.com

• quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa Ragıp

quote:

Nikon D70 veya Nikon D70S alacağım. Bunun için de bu makinayı hemen satmam lazım maddi durum nedeniyle. Genellikle fiyat cazip olduğunda, insanlar haklı olarak makinanın bir problemi olup olmadığından kuşkulanırlar. Eğer kamera ile ilgili en ufak bir kuşkunuz varsa İstediğiniz firmaya veya istediğiniz kişilere bu makinayı rahatlıkla gösterebilirsiniz. Ben de biliyorum bu makinanın sıfır fiyatını, fakat eğer çok çok az kullanılmış olsa dahi, yeni fiyatına yakın fiyatlarda satmak istediğinizde, insanlar kesinlikle sıfır makina alacaklardır. Çok çok az kullanılsa dahi 2.el bir makinanın satışını yapabilmeniz için muhakkak fiyatın cazip olması gerekir. Yaşım 43 ve etik açıdan problemli bir makinayı satmak bana uzak bir konu...

Sayın Acemi38, bu bir güven meselesidir.

Selamlar
    Mustafa Ragıp Oy
    www.modelistan.com

Sevgili @Mustafa Ragıp abi;

Makinenize talibim,ilanınıza da mesaj attım ve şu an PM atıyorum,mutlaka görüşelim

Hoşçakalın,saygılar...

NOT:İZMİR'deyim...

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.