Şimdi Ara

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.625
Cevap
5
Favori
278.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @onealone makro düğmesini biraz basılı tutarsan (1-2 saniye kadar) supermakro ya geçer.

@Mustafa Ragıp anlaşılmıştır ok. size kolay gelsin
  • KAMERA SATILMIŞTIR
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa Ragıp

KAMERA SATILMIŞTIR

İkiniz adınada sevindim hayırlı olsun ne diyelim.
  •  CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cline -- 14 Ağustos 2006; 23:25:57 >
  • buda zoom ile çekilmiş hali
    caddebostan sahilden adalara doğru yaptığım bir çekimdi 15 sn pozlama yaptım. düşük bir diyafram seçtim. 8 saniye pozlamada yeterli olurmuş sanırım.
    [img=http://img219.imageshack.us/img219/1884/yak305ncn1.th.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cline -- 14 Ağustos 2006; 23:29:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa Ragıp

KAMERA SATILMIŞTIR

Tarafımdan SATIN ALINMIŞTIR

Sevgili @Acemi38 dostum;

Dileğin için teşekkürler,ilerleyen zamanlarda fotoğraflarımı yayınlayacağım...

Hoşçakalın,saygılar...

NOT : Sevgili @Ragıp Abi,hayatımda gördüğüm en efendi,en dürüst en düşünceli insanlardan biri,ilgisi ve yaklaşımı için ne kadar teşekkür etsem az...
    Asla 2.El ürün almazdım,ben satarken herkes benden rahatça tertemiz güvenerek alırdı,ancak herkes sevgili Ragıp abi gibi olsa SIFIR ÜRÜN ASLA ALMAM!!

Herşey için tekrar teşekkürler sevgili Ragıp Abicim

• hayırlı olsun arkadaslar iki taraf içinde H5 ve S3 kullanıcıları arttıkca bi kat daha seviniyorum ama bizimkilerde iş yok o yüzden sizin topikte takılıyom
  • hani sende sony vardı yalancılık yapma dostum
    quote:

Orjinalden alıntı: global_playboys

Hocam bende S2 düşünüyorum ama S2 ile S3 arasındaki farklar nelerdir diger baslıklarda arkadaslar acıklamıs ama çok teknik terimler kullanılmıs benim gibi bir amatör için anlasılması biraz güc oluyor daha anlasılır bir dille bunları acıklarmısın gercekten aradaki fiyat farkına degecek bir farklılık varsa iki makine arasında S3 alırım S2 almanyadan 550 YTL S3 te ortalama 150-200 farkla alıcam ve fiyatı sence nasıldır
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbappiahfb

hani sende sony vardı yalancılık yapma dostum
    quote:

Orjinalden alıntı: global_playboys

Hocam bende S2 düşünüyorum ama S2 ile S3 arasındaki farklar nelerdir diger baslıklarda arkadaslar acıklamıs ama çok teknik terimler kullanılmıs benim gibi bir amatör için anlasılması biraz güc oluyor daha anlasılır bir dille bunları acıklarmısın gercekten aradaki fiyat farkına degecek bir farklılık varsa iki makine arasında S3 alırım S2 almanyadan 550 YTL S3 te ortalama 150-200 farkla alıcam ve fiyatı sence nasıldır

niçin topikler arasında kendini rezil etmekten ve küçük duruma düşürmekten baska birsey yapmıyorsun bu cıkardıgın mesajın tarihine bi bak bakalım

• Sevgili V.Affan cuma günü sen ragıp beye mesaj atmadan önce ben telefonla ulaştım Ragıp beyle görüştük gerçekten çok kibar bir insan evide benim işyerine çok yakınmış biraz sohbet ettik bi arkadaş için düşünüyordum daha sonra senin talip olduğunu duyunca aradan çekildim senin bu makina için ne kadar istekli olduğunu biliyordum inan kendim almış kadar sevindim güle güle kullan.

Ragıp bey için söylediklerine aynen katılıyorum eksiği var fazlası yok.

@fbappiahfb arkadaşım senin alıntı yaptığın mesaj çok eski bu arada köprünün altından çok sular geçti ve daha sonra global H5 almaya karar verdi şimdide aksini söylemiyor zaten ( bizimkilerde iş yok o yüzden sizin topikte takılıyom) diye imzasındada kocaman H5 yazıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemi38 -- 15 Ağustos 2006; 15:39:30 >

• Sevgili @affan ve @acemi38 arkadaşlar, düşüncelerinize çok teşekkür ederim. Benim yaptığım fazla bir şey yok aslında. Ben olması gerekeni yaptım.

Sizlerle tanışmak ümidiyle...
    Selamlar
    Mustafa Ragıp Oy
  • Ya dostum acemi38 senin kadar iyi olmasada yakında bir kaç foto yayınlayacağım ama şimdi tatilim daha bitmedi.

Ya dostum bu Süpermacro düğmesinin üstündeki MF düğmesi ne işe yarıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: onealone

Ya dostum acemi38 senin kadar iyi olmasada yakında bir kaç foto yayınlayacağım ama şimdi tatilim daha bitmedi.

Yokbe dostum o kadarda iyi çekemiyorum öğreniyoruz yavaş yavaş.

MF düğmesi Manuel Focus yani focus olayını manuel olarak ayarlıyosun. Nasılmı MF düğmesine elini basılı tutarak yön tuşlarından yukarı ve aşağı tuşunu kullanarak mesafeyi belitliyorsun zaten ekrandada 0 cm. den itibaren mesafeyi gösteriyor (super macro modunda 0 cm normalde 10 cm den başlıyor) ekranın ortasında netlenen bölge büyük bir şekilde gözüküyor kullanımı zor olsada faydalı bişey mesela ben sinek fotolarını MF ile çektim mesafeyi ayarladıktan sonra sadece denklaşöre basman kalıyor bu arada ekrandaki karenin yeşil olmasını bekleme sakın o zaten çekeceği mesafeyi bildiği için netlemesini yapıyor yani beyaz olarak kalıyor ama fotoları net bir şekilde çekiyor. Çok iyi anlatamdım ama takıldığın bişey olursa yine görüşelim.

• quote:

Orjinalden alıntı: acemi38

quote:

Ya dostum acemi38 senin kadar iyi olmasada yakında bir kaç foto yayınlayacağım ama şimdi tatilim daha bitmedi.

MF düğmesi Manuel Focus yani focus olayını manuel olarak ayarlıyosun. Nasılmı MF düğmesine elini basılı tutarak yön tuşlarından yukarı ve aşağı tuşunu kullanarak mesafeyi belitliyorsun zaten ekrandada 0 cm. den itibaren mesafeyi gösteriyor (super macro modunda 0 cm normalde 10 cm den başlıyor) ekranın ortasında netlenen bölge büyük bir şekilde gözüküyor kullanımı zor olsada faydalı bişey mesela ben sinek fotolarını MF ile çektim mesafeyi ayarladıktan sonra sadece denklaşöre basman kalıyor bu arada ekrandaki karenin yeşil olmasını bekleme sakın o zaten çekeceği mesafeyi bildiği için netlemesini yapıyor yani beyaz olarak kalıyor ama fotoları net bir şekilde çekiyor. Çok iyi anlatamdım ama takıldığın bişey olursa yine görüşelim.

Cevabınız için teşekkür ederim.
    Mardin'deyim şu an burda çektiğim bir foto AUTO ayarlı olarak çektim daha manuel ayarla çekmeye cesaret edemiyorum.

Mardin'den ay'ı 48 zoomla çektim.nasıl olmuş üstad.
    http://img83.imageshack.us/img83/4524/img1586qo8.jpg

• quote:

quote:

quote:

Cevabınız için teşekkür ederim.
    Mardin'deyim şu an burda çektiğim bir foto AUTO ayarlı olarak çektim daha manuel ayarla çekmeye cesaret edemiyorum.

Mardin'den ay'ı 48 zoomla çektim.nasıl olmuş üstad.
    https://store.donanimhaber.com/49/a7/5d/49a75d4374e1d99bcb0f344ddae78f5c.jpg

Sanırım şimdi oldu

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY

• Küçültmeye çalıştım
  • Ben dijital zoom'u hiç kullanmam birde ay fotoğrafını siyahbeyaz çekerim.

AUTO modda çektiğin için biraz patlama olmuş normaldir manuel ayarlarla bu sorun ortadan kalkar kolay gelsin.
  • quote:

Ben dijital zoom'u hiç kullanmam birde ay fotoğrafını siyahbeyaz çekerim.

AUTO modda çektiğin için biraz patlama olmuş normaldir manuel ayarlarla bu sorun ortadan kalkar kolay gelsin.

+1 bence de dijital zoom gereksizdir. fotoğrafın kalitesini düşürür.

Aslında küçültülmüş resim çok güzel.
  • ay fotografları cekerken digital zooma ihtiyac duyuluyor ama örnegin alttaki ayı cekerken 12 optik toplam 57x te cektim crop yok tabi normal cekim yaparken kullanılmaması gereken birsey

• global dostum senin makinanda smart zoom denen özelliği kullanarak 57 x zoom'a ulaşıyorsun smart zoom aslında bilgisayarın yaptığı crop işlemini yapıyor yani sen smart zoom yapmadan çektiğin fotonun %100 hali ile smart zoom yaparak çektiğin foto aynı. yani sen ay resmini smart zoom yapmadanda çeksen aynı büyüklükte ve aynı detayları alabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.