Bildirim
Canon S3 - Kodak Z710
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
z710 ,,s3 ün yanında oyuncak gibi kalır...bence uçurum var arada... -
quote:
Orjinalden alıntı: odzi
z710 ,,s3 ün yanında oyuncak gibi kalır...bence uçurum var arada...
Ucurum ki ne ucurum hemde...
Z710 un tek bir artısı dahi yok S3 karşısında.Satış fiyatları hakkında hiç bir fikrim yok ama eger arada bir uçurum yoksa S3 Z710 a kıyasla gözün kapalı alabilecein bir makina. -
Z710 403 YTL, Canon S3 ise 800 küsür YTL eğer babam'ı kandırıp S3'ü alabilirsem anında Yalçınlar'a gidip alıcam.Eğer olmazsa Z710 alıcam Vatan Computer'dan...Z710 için SLR Benzeri yazıyo ama değil =) S3'de hem MANUAL ayarada izin veriliyor.Sanırım Z710'da acemiliğimi 2 yılda attığımı varsayarsak S3'de 1 yıl hatta daha kısa sürede de belki atabilirim...İnşallah ALLAH S3'ü nasip eder.. -
Eğer olanağın varsa, bütçeni zorlayabilirsen kesinlikle "Canon S3 IS" al. Çünkü "S3"'ü eline, alınca farkı farkedeceksin. -
Şuan pek imkanım yok...Bakma işte 400 küsür'üde öyle bi makineye verecek durumda yok şuan bende ama merak sardım bi kere Z710 alıcam inşallah ben acemiliğimi üstümden atında S4 çıkar Çıakrsa onu alırız artık =) O zaman durumumuz düzelir -
quote:
Orjinalden alıntı: brtkcksmn
Şuan pek imkanım yok...Bakma işte 400 küsür'üde öyle bi makineye verecek durumda yok şuan bende ama merak sardım bi kere Z710 alıcam inşallah ben acemiliğimi üstümden atında S4 çıkar Çıakrsa onu alırız artık =) O zaman durumumuz düzelir
S4 mü?????
Üzgünüm ama sanırım hiçbirzaman S4 sahibi olamıycaksın!
CANON S4 ü es geçerek S5 i piyasaya sürdü bile...
Kısmet olur birgün S5 sahibi olursun inşallah.
(Japon kültüründe '4' rakamının birneviği uğursuzluğuna inanırlar ve bu yüzden üretim alanları farklı olan pekçok Japon şirketi ürettiği herhangi bir model de sadece '4' rakamını kullanmaz.Hatta pekçok otelde '4'rakamını herhangi bir oda numarasına bile vermezler.Örneğin 201,202,203 nolu odalar vardır ve birsonraki oda 205 tir.)
-
Hmmm...(!) Olsun biz Z710 ile öğrenirken belkide bi bakmışsın S6 hatta S7 çıkmıştır Bu arada saolasın Senin sayende Japon kültüründe ki 4 rakamının uğursuzluğunuda öğrenmiş oldum... -
Ricaederim ne demek...
Bu arada iyice bir araştırmanı tafsiye ederim S3 ün o kadar pahalı olmaması gerekiyor.
Ben fiyatını 500 YTL civarında diye hatırlıyorum.Olurda uygun bir fiyata bulursam linkini gönderirim. -
Yalçınlar'dan baktım KDV dahil 900 Küsür'e geliyor.Eğer 500 YTL gibi bir fiyat'a S3 varsa alırım ama bu hafta sonu almayı planlıyorum bulamazsam Z710 geliyor Şimdiden herşey için teşekkür ederim... -
500 Ytl Ye Garantili Bulmanız İmkansız En Ucuz Garantili 790 Ytl İdi. -
Napalım Z710!a kaldık Herşey için teşekkür ederim...Bugün akşam üstü gidip alıyorum makineyi... -
Hayirli olsun.
Simdiden gule gule kullan. -
Saolasın...İnşallah kısa zamanda acemiliğimi üstümden atar güzel fotoğraflarımı sizlerle paylaşırım...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X