arkadaşlar 2-3 önce aldığım makinemde 2gb kingston sd kart kullanıyorum,ama kartın 1 gb lık kısmı dolunca makina hafıza kartı dolu demeye başlıyor ve resim yada video çekmiyor.makinanın menüsünden kart formatlamaya girdiğim zaman kartın 1 gb lık kısmını dolu olarak gösteriyor ve daha sonra kartı bilgisayara takınca iş iyice çığrından çıkıyor çünkü bilgisayarda ismi " ." (bir sürü boşluk ve bir nokta) şeklinde bir sürü içi boş klasör çıkıyor.daha sonra kartı tekrar makina takınca yine hafıza dolu diyor ve makinayı bilgisayara bağlayıp resim aktarmayı seçtiğimde hiç dosya bulanamadı diyor.aynı şekilde makinadanda playback modu açtığımda resim yok diyor.kartı formatlamadan kurtarabilirmiyim diye 6-7 tane fotoğraf ve data kurtarma programı denedim sonuç alamadım.karta format atıp yine kurtarma programlarıyla denedim yine sonuç alamadım .sorunun ne olduğunu anlayabilmiş değilim.makinanın 2 gb lık kartları desteklediğini almadan önce okuduğum forumlarda gördüm ve buna dayanarak 2gb aldım.bu konuda bana yardımcı olabilcek herkezin yardımını bekliyorum.emeği geçen herkeze şimdiden teşekkürler....
istersen s3 topicinde dile getir,daha çabuk sonuç alabilirsin
ilgili topiğede yazdım ama kimseden bi cevap gelmiyo.bi yardım lütfen....
karta format attinmi ilk kullanimdan once atmadiysan hemen at
zaten bu hatayı daha öncede yaptı birkere.bu ikinci oluyo o zaman format atmıştım hemde makinada attım dosya sistemi farklı olabilir düşüncesiyle ama yine yaptı aynı hatayı.