Şimdi Ara

CANON S1 IS'in türkçe klavuzunu arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • olan arkadaş salihcicek@hotmail.com a adresini veya klavuzunu gönderirse çok sevinirim.teşekkürler.

• Bende A80 nin arıyorum... Yollamadı sağolsun aydinlar...
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 28 Mayıs 2013; 1:08:16 >
  • Benim de ihtiyacım olduğu için, eski bir konuyu tekrar gündeme taşımak zorunda kaldım.
    CANON PowerShot S1 IS'in TÜRKÇE klavuzuna (hele hele .pdf formatında ise) sahip olan hayırsever arkadaşlardan küçük bir iyilik bekliyorum. Aşağıdaki email adresime gönderen olursa çok ama çok memnun olacağım.
    fatherbrave2001@yahoo.com
  • bende ıxus 500 türkçe klavuzunu istiyorum. bilgetn@yahoo.com
  • a510 please
  • Neden arıyorsunuz bu kullanım klavuzlarını? Kutularından çıkmıyor mu? Yoksa çalıntı fotoğraf makinesi mi alıyorsunuz sağdan soldan?

- Debugger
  • quote:

Orjinalden alıntı: Debugger

Neden arıyorsunuz bu kullanım klavuzlarını? Kutularından çıkmıyor mu? Yoksa çalıntı fotoğraf makinesi mi alıyorsunuz sağdan soldan?

- Debugger

nasıl yani??yurtdışından getirten arkadaşların türkçe kullanma kılavuzları yok,hırsızlıkla ne ilgisi var anlamadım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius -- 7 Haziran 2005, 1:05:03 >
  • quote:

Debugger:
    Yoksa çalıntı fotoğraf makinesi mi alıyorsunuz sağdan soldan?

Delinin biri kuyuya bir taş atar, kırk akıllı onu çıkarmaya uğraşır. Bırakın bu paranoyak zırvayı!
  • Bende S1 in kullanma kılavuzu var ama dijital ortama aktarmadım yani scan yapmadım. Yaklasık 200 sayfa oldugundan cok vakıt alacak.

Bide arkadaslar Erkayalar belirli bir ucret karsılıgı postayla kullanım kılavuzu gonderıyor. Fıyatı tam olarak bılmıyorum ama 30 mılyon cıvarıydı galıba.www.erkayalar.com.tr bu adresten telefon numaralarını alıp daha ayrıntılı bılgı edınebılırsınız bu konu hakkında...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.