Şimdi Ara

CANON POWERSHOT SX510 HS ALINIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 1 2 aya yeni bir fotoğraf makinesi alıcam. Genellikle arkadaşları ve doğayı çekmeyi düşünüyorum zoom önemli benim için sizce 500 tlye kadar en iyisi bu mudur ? Manual ayar şart ileride dslr almayı düşünüyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Demek ki Doğa ile platonik bir ilişkiniz var ki zum önemli . Kıza yaklaşamayınca da zum ile yaklaşma planınız güzel bir çözüm (şaka).
    500 TL. miymiş bu ? 800'e Canon EOS-M var, d-slr kalitesinde foto kalitesi olan, onun gibi her türlü ayar ve lens değiştirme imkanı olan... Tabi zum ille de olmalı ise zaten d-slr(veya lensi değiştirilebilen her sistem) size epey tuzlu gelebilir. zum lens alacaksınız falan çünki.

En iyisi bir an önce Doğa'ya açılın. Samimiyet kurarsanız zuma gerek kalmaz, zum lense de gerek kalmaz. Yakın mesafeden portre çalışırsınız. Hem gönüller bir olur, hem de keseniz rahat olur.
  • Şimdi nasil kameradır bu bilgi verirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimtk

Şimdi nasil kameradır bu bilgi verirmisiniz ?

Valla 500 TL. eder gibi görünüyor.
    http://www.photographyblog.com/reviews/canon_powershot_sx510_hs_review/conclusion/
    http://www.photographyblog.com/reviews/canon_powershot_sx510_hs_review/sample_images/

• Sayfalarca şey yazdım, resimler ekledim ama teşekkürü geçtim görmemezlikten gelip başka bir soru soruluyor Fiyatını hakediyor mu etmiyor mu gör diye yazdım o kadar şeyi. Allah bilir okumamıştır bile. Jiddi'ye de cevap vermemesinden belliydi zaten. Hata bizde. Neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 25 Mart 2015; 16:19:08 >
  • Fiyatını hak ediyormu ve bu fiyata daha iyisi varmıdır?

• Bende bu fiyatlar arasında bişey almayı planlıyorum pek bir bilgim yok. iyimidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi kusura bakma acelem vardı teşekkür ederim hepsini okudum çok yararlıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Sayfalarca şey yazdım, resimler ekledim ama teşekkürü geçtim görmemezlikten gelip başka bir soru soruluyor Fiyatını hakediyor mu etmiyor mu gör diye yazdım o kadar şeyi. Allah bilir okumamıştır bile. Jiddi'ye de cevap vermemesinden belliydi zaten. Hata bizde. Neyse.

Siz çok güzel yazmıştınız. Bir şahsa özel yazdığınızı düşünmeyin lütfen. Buradaki mesajınızı belki onlarca/yüzlerce kişi okuyacaktır. O sebeple varsın bir kişi kendine göre ne ister ise yapsın siz bunu düşünmeyin.
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Sayfalarca şey yazdım, resimler ekledim ama teşekkürü geçtim görmemezlikten gelip başka bir soru soruluyor Fiyatını hakediyor mu etmiyor mu gör diye yazdım o kadar şeyi. Allah bilir okumamıştır bile. Jiddi'ye de cevap vermemesinden belliydi zaten. Hata bizde. Neyse.

Siz çok güzel yazmıştınız. Bir şahsa özel yazdığınızı düşünmeyin lütfen. Buradaki mesajınızı belki onlarca/yüzlerce kişi okuyacaktır. O sebeple varsın bir kişi kendine göre ne ister ise yapsın siz bunu düşünmeyin.

Makineye alışayım da yazdığımın daha fazlasını da yazıp bir konu açarım olmazsa. Çünkü bütçesi düşük olan ama yine de iyi kalite isteyenler için en uygun makine belki de.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Makineye alışayım da yazdığımın daha fazlasını da yazıp bir konu açarım olmazsa. Çünkü bütçesi düşük olan ama yine de iyi kalite isteyenler için en uygun makine belki de.

Kardeşin kusura bakma ya özür dilerim. Kullanıcı kulubu açabilirsin

• selimtk S kullanıcısına yanıt
    Önemli değil :) Konu açınca haberdar ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır

• Actinizmi konuyu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.