Şimdi Ara

CANON POWERSHOT SX210 IS (ANA BAŞLIK ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
282
Cevap
3
Favori
43.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekorender

quote:

Orijinalden alıntı: devecibakar

Arkadaşlar ben Panasonic aldım sayılır. Çok düşündüm sx210 mu tz10 mu diye. Bir canon a baktım bir panasonic e baktım. Panasonic böyle bir model çıkartmamış olsaydı kesin canon alırdım. Ama canondan üstün bir iki özelliği benim tam istediğim özelliklerdi. Valla GPS bulunduğunuz yerde anlık yer adı vermesi, 2 kat fazla süreli vide çekimi, Leica lensi vs. Video çekimi fotoğraf çekimi kadar önemli benim için. Tamam uzun süreli video çekemeyiz lense zarar verebiliriz, sağolsun arkadaşlar bilgilendirmişti bu konuda. Ama bana belli olmaz. Bi video çekerim, giderim başka bi video çekerim. Sonra bi bakmışım kartta bi sürü video. Belki videoyu yada fotoyu çekip hemen pc ye aktarmam ben. Herzaman şunu düşündüm bir fazla foto, bir fazla video herzaman iyidir. Napalım iş bir zaman sonra zevk ve renk olayına giriyor. Panasonic te tek bulduğum kusuru menüsü ingilizce olmasıydı. Ama bunun bana zorluk çıkartacağını hiç düşünmüyorum. Nasıl olsa türkçede olsa bikaç kelime yine ingilizce olacaktı. Hem biraz ingilizcemizi geliştiririz. Bakarsınız belki ilerde bu dil olayını versiyonla düzeltirler yani Türkçe dili eklerler. Bakalım zamanla göreceğiz.
    Artık fotoğraf makinası maceram burada bitiyor. Bu makineyi almamda görüşlerini aldığım dh arkadaşlarının hepsine ve dh'e yardımlarından ötürü çok çok teşekkür ediyorum ve ben biliyorum ki dh ye danışmadan hiçbir ürün alınmaz. Bu ürün 5tl lik bile olsa.
    Yarın sipariş işlemlerini tamamlıyorum.
    Bizamerikadayiz dan alıyorum. İhsan Bey pazartesi çıkar, perşembe günü elinizde olur dedi. Ayrıca bu perşembe benim tatil günüm. Çok güzel bir süpriz olacak bana. :) Sağolsun İhsan bey baya bi ilgilendi. Beraber güzel bir set hazırladık. Dedim kartı yüksek alayım, yedek batarya şimdilik dursun, kılıf alayım falan işte. Zaten sitelerinde set olarak hazırllamışlardı. O sette bikaç değişiklik yaptık o kadar. Tripot,koruyucu kılıf, temizlik seti hediyeleride oldu sağolsun.
    Burdan bida diyorum başka yerde aramayın makina. Gelin konuşun, isteklerini belirtin, işinize geldiği şekliyle alın rahat edin.
    Herkese aktif forumlar...

Hayırlı uğurlu olsun Gerçekten güzel bir makine alıyorsunuz. İçiniz rahat olsun bu sınıfta alınan hiçbir makine sizi üzmez. Artık bunları bırakın ve fotoğraf çekmenin keyfine varın.

Aynen öyle. Artık fotoğraf ve video çekmenin keyfine varacağım. Ayrıca bu benim ilk fotoğraf makinam. O yüzden de biraz heyecan var. Hep eşden dosttan alırdık fotoğraf makinası. Ama artık kendimin olacak. Çok güzel bir duygu. Zaten fotoğraf çekme hastalığım var. Doya doya çekerim. Makinayı alayım. Çektiğim fotoğrafları paylaşırım. Birazda sizlerden teknik öğrenir en güzel fotoyu çekmek için çalışırım. Ben eskileri unutmayan, hatıraları çok seven onlara tekrar tekrar bakan biriyim. O yüzden fotoğraf benim için bir vazgeçilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: devecibakar

Arkadaşlar ben Panasonic aldım sayılır. Çok düşündüm sx210 mu tz10 mu diye. Bir canon a baktım bir panasonic e baktım. Panasonic böyle bir model çıkartmamış olsaydı kesin canon alırdım. Ama canondan üstün bir iki özelliği benim tam istediğim özelliklerdi. Valla GPS bulunduğunuz yerde anlık yer adı vermesi, 2 kat fazla süreli vide çekimi, Leica lensi vs. Video çekimi fotoğraf çekimi kadar önemli benim için. Tamam uzun süreli video çekemeyiz lense zarar verebiliriz, sağolsun arkadaşlar bilgilendirmişti bu konuda. Ama bana belli olmaz. Bi video çekerim, giderim başka bi video çekerim. Sonra bi bakmışım kartta bi sürü video. Belki videoyu yada fotoyu çekip hemen pc ye aktarmam ben. Herzaman şunu düşündüm bir fazla foto, bir fazla video herzaman iyidir. Napalım iş bir zaman sonra zevk ve renk olayına giriyor. Panasonic te tek bulduğum kusuru menüsü ingilizce olmasıydı. Ama bunun bana zorluk çıkartacağını hiç düşünmüyorum. Nasıl olsa türkçede olsa bikaç kelime yine ingilizce olacaktı. Hem biraz ingilizcemizi geliştiririz. Bakarsınız belki ilerde bu dil olayını versiyonla düzeltirler yani Türkçe dili eklerler. Bakalım zamanla göreceğiz.
    Artık fotoğraf makinası maceram burada bitiyor. Bu makineyi almamda görüşlerini aldığım dh arkadaşlarının hepsine ve dh'e yardımlarından ötürü çok çok teşekkür ediyorum ve ben biliyorum ki dh ye danışmadan hiçbir ürün alınmaz. Bu ürün 5tl lik bile olsa.
    Yarın sipariş işlemlerini tamamlıyorum.
    Bizamerikadayiz dan alıyorum. İhsan Bey pazartesi çıkar, perşembe günü elinizde olur dedi. Ayrıca bu perşembe benim tatil günüm. Çok güzel bir süpriz olacak bana. :) Sağolsun İhsan bey baya bi ilgilendi. Beraber güzel bir set hazırladık. Dedim kartı yüksek alayım, yedek batarya şimdilik dursun, kılıf alayım falan işte. Zaten sitelerinde set olarak hazırllamışlardı. O sette bikaç değişiklik yaptık o kadar. Tripot,koruyucu kılıf, temizlik seti hediyeleride oldu sağolsun.
    Burdan bida diyorum başka yerde aramayın makina. Gelin konuşun, isteklerini belirtin, işinize geldiği şekliyle alın rahat edin.
    Herkese aktif forumlar...

Yakışırrrrrrrrrr!..

• ekorender kardeş , ben cihazda zoom dayken titreşimi engelleyen özelliği bulamadım nasıl sağlıyoruz titreşimi kesmeyi acaba ?

birde 1 - hareketli sahnede net görüntüyü hangi ayarla sağlaya biliriz.
    2 - bu cihazda acaba yakın görüntüleri net uzaktakileri bulanık yada tamtersi çekim özelliği varmı? Şimdiden teşekkürler.

Not bende cihazı abd den getirttim ve 16gb hafıza kartı ile kullanmaktayım

Orijinalden alıntı: eXtasy81

Bu makineyi en uygun fiyata nerden alabiliriz arkadaşlar. canon SX 210

Valla benim makina 15 güne kadar gelecek.Çin'den geliyor ve 500 TL. imiş.Bu gün alayım mı diye mail geldi. Bende siyah rengini aldırdım.Sanırım gümüş renk yok.

Ayrıca arkadaşlar bu makinanın Türkçe kullanma kılavuzunu nasıl bulabiliriz. Bizimkinin Türkçe kullanma kılavuzu olmayacak muhtemelen. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Bu makineyi en uygun fiyata nerden alabiliriz arkadaşlar. canon SX 210

havale ile alabiliyorsanwww.bizamerikadayiz.com dan alabilirsin.
    Diğer türlü sahibinden.com dan alabilirsin. Aynı şekilde bizamerikadayiz dan online dan ihsan bey le görüşüp sahibinden e getli ilan açtırıp uygun ödeme koşullarında taksitlede alabilirsin.

Umarım yanılmamışımdır. makine beni yanıltmaz.

bizamerikadayiz.com dan sipariş etim. paket olarak. havale indirimi ile 664 tl

geldiğinde fotoğraf ve videoları sizinle paylaşırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXtasy81 -- 23 Haziran 2010; 1:06:50 >

Arkadaşlar TZ10 ile SX210 arasında gittim geldim. kararımı sx 210 dan yana verdim.

Umarım yanılmamışımdır. makine beni yanıltmaz.

bizamerikadayiz.com dan sipariş etim. paket olarak. havale indirimi ile 664 tl

geldiğinde fotoğraf ve videoları sizinle paylaşırım...

kullanıcısını pişman etmicek bir makine ve doğru bir yerden almışın. Güle güle kullan sx210 unu. Foto paylaşımlarını bekliyoruz.
    nasipse benimkide yarın elimde.
  • bugun ilk defa gercek sx210 aldım. Tesaduf bugun benim sony de gelecek. Ama sx210 un ergonomisi hosuma gitmedi. On off tusunun konumu ve zoom tusunun dizaynı basarısız bence.. Sony ve Panny bu konuda cok daha basarılı

Orijinalden alıntı: belmont

arkadaşlar yaw menüde titreşim ayarlarını buldum yürürken tireşimi azaltma flan diyor seçiyorum ama çektiğim resimler net çıkmıyor

Hocam o zaman manuel moda geçiyorsun. Pozlama süresini düşürüyorsun. Diyafram açıklığını arttırıyorsun ve 150 km hızla giden arabanın jantını bile duruyormuş gibi çekebiliyorsun. Pozlama süresini kısaltırsan o zaman hoplasanda net fotolar çekebilirsin. Ama auto modunda yürürken eğer ortam ışığı yetersizse net çıkmama ihtimali var. Yani yürürken ya da araba ile giderken pozların net olmasını istiyorsanız manuel moda almalısınız. Elbette hiçbir makine autol modda yürürken çekilen fotolarda iyi görüntü vermez. Garipsenecek bir durum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekorender -- 29 Haziran 2010; 16:37:27 >
  • slm arkadaslar benım makınada geldı sonunda.walla o kadar arastırdıgıma degmıs.gercekten cok zarıf ve sık bı makına.yalnız bır sorum olacak.sarj aletının prıze gelen yerıne üçlü gibi birseymı almamız gerekıyo.sarj aletı dırek olarak prıze gırmıyor.ayrıca artık su makineden alanların ısımlerını yazalım kac kısı olduk bı gorelım.fotolar paylasalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÜRCAN99 -- 29 Haziran 2010; 20:35:58 >
  • evet ucuna dönüştürücü uç takacaksın. 1 liralık bir şey heyerde bulursun, elektirikçilerde felan.. internetten de siprişl edebilirsin. bizamerikadayiz.com'dan alınca kendileri pakete ekliyorlar söylemesen bile.
    resmi şu:  CANON POWERSHOT SX210 IS  (ANA BAŞLIK )
    quote:

Orijinalden alıntı: GÜRCAN99

slm arkadaslar benım makınada geldı sonunda.walla o kadar arastırdıgıma degmıs.gercekten cok zarıf ve sık bı makına.yalnız bır sorum olacak.sarj aletının prıze gelen yerıne üçlü gibi birseymı almamız gerekıyo.sarj aletı dırek olarak prıze gırmıyor.ayrıca artık su makineden alanların ısımlerını yazalım kac kısı olduk bı gorelım.fotolar paylasalım

• quote:

Orijinalden alıntı: isimbulunamadı

evet ucuna dönüştürücü uç takacaksın. 1 liralık bir şey heyerde bulursun, elektirikçilerde felan.. internetten de siprişl edebilirsin. bizamerikadayiz.com'dan alınca kendileri pakete ekliyorlar söylemesen bile.
    quote:

slm arkadaslar benım makınada geldı sonunda.walla o kadar arastırdıgıma degmıs.gercekten cok zarıf ve sık bı makına.yalnız bır sorum olacak.sarj aletının prıze gelen yerıne üçlü gibi birseymı almamız gerekıyo.sarj aletı dırek olarak prıze gırmıyor.ayrıca artık su makineden alanların ısımlerını yazalım kac kısı olduk bı gorelım.fotolar paylasalım

aynen. bende tz10 aldım. pakete kendileri eklemiş dönüştürücüyü. valla ufak bişi ama büyük ayrıntı. parça alcam diye çarşıya gezmiyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: isimbulunamadı

evet ucuna dönüştürücü uç takacaksın. 1 liralık bir şey heyerde bulursun, elektirikçilerde felan.. internetten de siprişl edebilirsin. bizamerikadayiz.com'dan alınca kendileri pakete ekliyorlar söylemesen bile.
    quote:

kardesım cok tesekkurler bılgılendırdıgın ıcın.o parcadan alıcaz o zaman.yazıcıların usb kablosu vermedıgıne benzemıs bu iş.neyse dostum cok saol

• Kullananlara hayırlı olsun.Ben hala bekliyorum.
    Bu ürünün Türkçe kullanma kılavuzu ile ilgili yardımcı olacak yok mu arkadaşlar.

Orijinalden alıntı: teacher22

Kullananlara hayırlı olsun.Ben hala bekliyorum.
    Bu ürünün Türkçe kullanma kılavuzu ile ilgili yardımcı olacak yok mu arkadaşlar.

Orijinalden alıntı: ekorender

quote:

Orijinalden alıntı: belmont

arkadaşlar yaw menüde titreşim ayarlarını buldum yürürken tireşimi azaltma flan diyor seçiyorum ama çektiğim resimler net çıkmıyor

Hocam o zaman manuel moda geçiyorsun. Pozlama süresini düşürüyorsun. Diyafram açıklığını arttırıyorsun ve 150 km hızla giden arabanın jantını bile duruyormuş gibi çekebiliyorsun. Pozlama süresini kısaltırsan o zaman hoplasanda net fotolar çekebilirsin. Ama auto modunda yürürken eğer ortam ışığı yetersizse net çıkmama ihtimali var. Yani yürürken ya da araba ile giderken pozların net olmasını istiyorsanız manuel moda almalısınız. Elbette hiçbir makine autol modda yürürken çekilen fotolarda iyi görüntü vermez. Garipsenecek bir durum yok.

dostum bu titreşim engelleme ayarını niye koyarlar valla en ufak bir etki görmüyorum yani dışarda arkadaşlarla yürüken sarsılmaması için manuel moda geçip mi çekicem , bu arada manuel ayarda pozlama süresini -2.1.0.1.+2 olan ayardanmı düşürüyoruz. Fotoğraf konusunda yeni yeni bişiler öğrenmeye çalışıyorum forumlardan internetten sürekli bilgiler okuyorum ama kendi makinamda bunları uygulamakta zorlanıyorum.

• belmont arkadaşım öncelikle yürürken fotoğraf çekilmez. o titreşim önlemem yürüyenler için değil dururken çekenlerin el titreşimini etkisizleştirmek için. çok etkili bir özelliktir bu açıdan.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.