Bildirim
Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI*** (30. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ellerinize, makinenize sağlık, gerçekten çok güzek fotolar.
Ben de sx100 almayı düşünüyorum ama ıxus 80 de aklımdan geçiyor. Pek farkını da göremedim, bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi acaba?
Teşekkürler. -
Teşekkür Ederim ..
Bana kalırsa Sx100 almanı öneririm , ikisi arasında pek bir fark göremiyorum fakat Sx100'de 10x zoom'un avantajını alınca görceksin :) -
Bu ne ya ben aldım makineyi topic öldü :D -
quote:
Orjinalden alıntı: w_ashburn
Bu ne ya ben aldım makineyi topic öldü :D
ozaman birkaç resim ekleyinde forum şenlensin biraz -
@cemkandemir kompozisyon,kadraj yerleşimi olarak çok güzel fotolar çok beğendim,gemi fotosu aşağıdan çekilince müthiş olmuş,rastgele fotosu Abdest alanlar fotolarıda çok güzel diğer fotolarınızıda merak ettim şimdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 13 Eylül 2008; 1:56:21 > -
bende sipariş verdim sx100 pazartesi gelecek inş
hızlıal.com sitesinden 399 ytl ye aldım... indirim varmış.. hepsiburada'da 500 ytl idi... bir küçük tripot birde şarz cihazı hepsine 423 ytl verdim... pazartesi gelecek inş. makina... fotoları koyarım.. bakalım nasılmış...
http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=03.003.1207.0031
valla ben 401 den sipariş verdim 435 olmuş çok süper bi zamanda almışım valla
-
acaba biraz daha bekleyipte yakında çıkacak olan bir üst model sx110 numu alsam...
http://www.letsgodigital.org/tr/news/articles/story_19794.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diveman -- 13 Eylül 2008; 18:39:10 >
-
@askan22 Yorumun İçin Teşekkür Ederim .. vakit buldukça yollamaya çalışıyorum işte :) -
Pierrelotinin aşağısından çektim arkadaşlar
Yapıştırma tekniğiyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzo99 -- 14 Eylül 2008; 23:57:58 > -
guzelmıs -
-
-
3 gün önce sx100 aldım makina çok güzelde iç çekimlerde (manuel flaşsız) kareler biraz greenli çıkıyor... bu normalmidir... sabit çekiyorum tripotla yada masaya koyuyorum genede greenler çıkıyo... iso değeri 80 de... normal bir durummu yoksa başka bilmediğim bi ayar varmı???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 20 Eylül 2008; 10:46:01 > -
arkadaşlar bi kaç sorum olacak...
makina çok güzel çekiyor da şimdi manuel ayarlarda tripodla çok süper kareler alabiliyorum ama elimle çekersem TV modumda ışığın güzel olduğu yerlerde çekiyorum... tripodla hiç bir sorun yok ama elimle havada çekince az bir oynamada kare bozuluyor... flaşla çekince hiçbir sorun yok ama bi yer aydınlık bi yer karanlık felan istediğim verimi alamıyorum... hangi manuel ayarda elle flaşsız çekince iyi bir kare yakalayabilirim... yani ben auto modunda değil manuel modda tripodsuz flaşsız çekmek istiyorum... nasıl bir ayar yapmam gerek... -
merhaba arkadaşlar. bende sx100 aldım. ancak bir türlü resimlere ve videoya tarih atamıyorum.ayarlar menüsünde tarihi direk atlıyor.lütfen yardımcı olur musunuz? -
quote:
Orjinalden alıntı: fitamin
merhaba arkadaşlar. bende sx100 aldım. ancak bir türlü resimlere ve videoya tarih atamıyorum.ayarlar menüsünde tarihi direk atlıyor.lütfen yardımcı olur musunuz?
evet bende şimdi baktım aktif değil malesef o menü neden acabaa... -
quote:
Orjinalden alıntı: Lo@ding
arkadaşlar bi kaç sorum olacak...
makina çok güzel çekiyor da şimdi manuel ayarlarda tripodla çok süper kareler alabiliyorum ama elimle çekersem TV modumda ışığın güzel olduğu yerlerde çekiyorum... tripodla hiç bir sorun yok ama elimle havada çekince az bir oynamada kare bozuluyor... flaşla çekince hiçbir sorun yok ama bi yer aydınlık bi yer karanlık felan istediğim verimi alamıyorum... hangi manuel ayarda elle flaşsız çekince iyi bir kare yakalayabilirim... yani ben auto modunda değil manuel modda tripodsuz flaşsız çekmek istiyorum... nasıl bir ayar yapmam gerek...
Elini titretmemen gerek...Başka ayarı yok bu işin...
Titreşimsiz çekim, tek yapacağın bu....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 22 Eylül 2008; 4:42:50 > -
quote:
Orjinalden alıntı: fitamin
merhaba arkadaşlar. bende sx100 aldım. ancak bir türlü resimlere ve videoya tarih atamıyorum.ayarlar menüsünde tarihi direk atlıyor.lütfen yardımcı olur musunuz?
Yalnızca kartpostal boyutunda (1600x1200) tarih atma var. Diğer çözünürlüklerde foto üzerine tarih atılamıyor. -
lo@ding; arkadaşın dediği doğru sonunda buldum.sadece kartpostal çekimlerinde tarih atılabiliyor. resim çekme modunda fonk. bölümüne gir çözünürlük kısmandan postcard ı seç tarih o zaman çıkıyor.ama video da tarih çıkartmayı kesinlikle bulamıyorum. bilen varsa yardım istiyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X