Şimdi Ara

##Canon PowerShot A570 IS Topluluğu ve Fotoğrafları## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.025
Cevap
9
Favori
255.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimki de Amerika'dan haftasonu geliyo.
    2 GB süper hızlı SD kartla beraber 249 dolar 325 YTL ye maloldu.
    Bakalım gece çekimleri nasıl.
    Bir de Türkçe Kullanım Kılavuzu bulabilirsek süper olacak
  • 325 YTL ye bedavaya gelmiş resmen makine. güle güle kullan. makine süper. daha tam kapasite kullanamadım. fotoğrafçılıktan anlayanlar bu makine ile çok profösyonel çekimler yapabilir. National Geographic-fotoğrafçılık CDleri aldım bir arkadaştan. onları inceliyorum. çok yararlı. farklı ayarlarla (TV modu-AV modu-Manuel mod) çekim yapmazsak makineyi basçek tarzı kullanırsak ne anlamı kalacak.
    1-2 güne kadar satılmazsa açıp kullanıcam zannedersem...denemek için çekimler yaptm,,s1 ile kıyasladığımda keskinlik açısından s1 den daha iyi olduğunu söyleyebilirim,,fakat isoyu yükselttiğimde noise oranı daha yüksek,,,sensörün boyutunun daha ufak olmasından kaynaklanıyor bu da,,renk canlılığı olarak ise fark yok gibi geldi bana,,döner lcd ekrana alışan için sabit lcd olması zorlaştırıor işi fakat 2.5 inchlik ekran aradaki farkı biraz olsun kapatıor,,,

makinanın artıları bence ayar çeşitliliği,,2 kalem pil kullanması,,hafifliği, tatmin edici fotoğraf kalitesi,,,
    eksileri ise yüksek iso da yüksek noise ve sabit lcd,
  • makinanın 300 mah bir pille şarjı ne kdr gidiyor mesela bende kodak vardı eski bir model 10 dakika da piller bitiyordu.Bu makine o açıdan nasıl?
    [15/08/2006] Nzxt Trinity Kasa, Dark Power Be-Quiet 530 W, Asus P5w Dh Deluxe, intel Core 2 6600, Seagate 320 Gb ( St3320620As)7200.10 Ncq Sata2 16mb, POV ATI HD4770, Team Xtream 2*1 Gb 800 Mhz ddr II , Nec Dvd-Rw 7170a , Samsung 226bw 22" WideScreen , Logitech X-230 Speaker , Super PI - 13" Canon 60D , Kia Rio 1.5 CRDi Advance H/B Buz Mavisi
  • hadi 570IS ciler fotoğraflarınız ekleyin de bi bakalım fotoğraf makinanız nasıl maharetliymiş
  • Arkdaşlar bende Canon a570 sahibiyim artık ama bir sorun yaşıyorum.. Video çekiyorum,sonra izliyorum makineden sonra izlerken tekar çekmek için sağ üst koşedeki tuşu kullanılıp tekrar çekemye başlıyorum.Sonra 5-6 video olunca bilgisayara atmak için kart okuyucusuna sokuyorum..huppss 1 veya 2 dosya bozuk .. makinede bakarken herrşey normal.Sonra kartı çıkartıp tekar makinede bakayım diyorum, uppss orda da bozuk gösteriyo,açmıyo? Bu yine oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erulmo -- 3 Temmuz 2007; 12:05:11 >

sıra geldi.Umarım beğenirsiniz.

##Canon PowerShot A570 IS Topluluğu ve Fotoğrafları##

5D Mark II + 24-105 F4 L

• @hederahelix ilk 2 foto hoşuma gitti, özellikle de 1. foto çok güzel.. sabitledin mi?
    http://www.youtube.com/watch?v=BLAYGVvoV5w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketcap98 -- 5 Temmuz 2007; 1:03:45 >
    [15/08/2006] Nzxt Trinity Kasa, Dark Power Be-Quiet 530 W, Asus P5w Dh Deluxe, intel Core 2 6600, Seagate 320 Gb ( St3320620As)7200.10 Ncq Sata2 16mb, POV ATI HD4770, Team Xtream 2*1 Gb 800 Mhz ddr II , Nec Dvd-Rw 7170a , Samsung 226bw 22" WideScreen , Logitech X-230 Speaker , Super PI - 13" Canon 60D , Kia Rio 1.5 CRDi Advance H/B Buz Mavisi
  • cevap verdiğiniz ve örnek video upload ettiğiniz için teşekkür ederim.
    zahmet olmuş.. :)
  • çekim sırasında optik zoom yapamıyor!! sadece digital zoom yapıyor.Bu özellik dışında çok memnunum
  • fuji s5700 2gb sd kart ve çanta dahil 540 ytl kdv dahil.acaba 570is mi desem s5700 mü ? kararsız kaldım.görüş belirtecek kimse varmıdır ?

- Teknoloji güzel bir nimet, lakin paranın anasını ağlatıyor :)
  • :) biraz alakasız olmadı mı s5700:)
    a570 ile s5700 arasında çok fark var..en başta klasmanları tutumuyo:)
    biri kompact, 4x optik ,biride ne kompact nede dslr-like 10x optik,
    boyut farklarıda var. İhtiyaçlarınızı belirledikten sonra model araştırmanızı tavsiye ederim.Bunun içinde satın alma kılavuzunu okuyun derimüst konu'da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erulmo -- 5 Temmuz 2007; 16:21:55 >

Orjinalden alıntı: erdalonline

cevap verdiğiniz ve örnek video upload ettiğiniz için teşekkür ederim.
    zahmet olmuş.. :)

rica ederim ne demek
  • Ya soru sordum arkadaşlar....Niye kimse cvp yazmıyo.A570 alim mi dedim kimse cvp vermedi.Tatile gitcem bi makina alamadım hala.Bi yardım eder insan....
  • Bu makina alınabilinicek bir makina aklımda var ancak tereddüt ettiğim nokta makro çelim mesafesinin 30 cm olarak belirtilmesi bu mesafe a630da 1 cm kullanan arkadaşlar makro çalışmalarını eklerlerse kafama daha iyi bir fikir oluşur bu makina hakkında.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.