Şimdi Ara

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@ (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
3
Favori
69.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: merulaalba

quote:

Orjinalden alıntı: y@s@r
    hocam hdr denemen gercekten cok güzel olmuş

ben bir türlü beceremiyorum su hdr cekimi herseverimde kayma oluyor

birde merulaalba çanakkalede mi oturuyorsunuz

teşekkürler.fotonun hdr de güzel durmasının sebebi havanın yoğun olarak bulutlu olması.
    yukarıda dediğim gibi bu tek fotoğraftan oluşturulmuş basit hdr. farklı pozlamalarla oluştrulmuş değil. pshop a eklenen bir eklentiyle yapılıyor. ufak görsel ayarlamalar da yapabiliyorsunuz.

ek: çanakkalede oturmuyorum. tirbünlerin fotoğrafını kırkağaç yakınlarından geçerken çektim..

Bu rüzgar enerjileri sağlayan tribünler cankkaledede varda oradamı cektiniz diye sordum sağolun bilgi için

• Oncelikle herkesin bayrami mubarek olsun arkadaslar.Artik yavas yavas burayi yeniden canlandirmakta fayda var.Yakinda fotolarimi eklemeye baslarim.Yalniz ondan once ufak bir problemim var.Benim makinanin lensinde kucuk bir leke var .Bunu temizlemek icin ozel bir temizleme kagidi aldim.Fakat faydasi olmadi.Leke sanki kurumus su lekesine benziyor.Tatilde iken denize gitmistim.Buyuk ihtimalle oranin nemli havasindan olustu bu leke.Bu konudaki fikir ve tecrubelerinizi bekliyorum.
  • eeee arkadaşlar foto koymuyorsunuz hiç benim evde net yok olsa koyacağım. arasırada int cafeden koymayacalışıyorum
  • "honda76"
    Aldığınız temizleme kağıdı fotoğraf makinaları için özelse muhakkak temizlemesi gerekir. Eğer temizlemiyorsa,sakın başka bir şeyle çıkarmaya kalkmayın,makinaya yazık olur. Anlıyan birisine,özel maddesiyle temizletin.

Uzun zamandır uğrıyamıyordum,gelmişken bir kaç fotoğraf yüklemek isterim.
    Herkese bol fotoğraflı günler...

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdenbay -- 11 Ekim 2008; 3:18:17 >

• erdenbay hocam hangi istasyon o.
    Bana nilüfer gibi geldi ama emin değilim???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardicli2000

erdenbay hocam hangi istasyon o.
    Bana nilüfer gibi geldi ama emin değilim???

Ataevler...
  • Düden Şelalesi

• merulaalba şelale çok güzel çıkmış

makro
    seyir halinde bir çekim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 25 Ekim 2008; 18:24:32 >

• 720ıs kullanıcıları epeydir sessizler tam bende makinayı almışken
  • quote:

Orjinalden alıntı: gitartur

720ıs kullanıcıları epeydir sessizler tam bende makinayı almışken

evet doğru düyorsun evde net olsa foto eklerim ama nette fazla giremiyorum ama diğer arkadaşlarlar tecrübelerini paylaşmalarını bekliyoruz
  •  @@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@

fotoğrafın bir esprisi yok ama ayçiçeğinin kıvrımlarındaki yeşilin yoğunluğu hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lupara_ -- 23 Kasım 2008; 18:03:13 >
  • Bu fotoğraf makinasını almak isteyen olabilir,Hepsiburada sitesinde ;313.50YTL ..Ben baktığımda son 6 ürün yazıyordu.Kriz öncesi daha pahalıya aldığım için belirteyim yabancıya gitmesin dedim.
  • makinemi satışa sundum. A720IS almayı düşünenler, göz atabilirler:
    http://forum.donanimhaber.com/m_28096805/tm.htm
  • arkadaşlar makıneme yenı kavustum hemen ılk iş aranıza katılmak oldu.uzun zamandır takıp edıyorum aslında.hemen 2500 lük Gp pil ve şarj aletini temin ettim.hafıza kartı olarak ta bilmiyorum sdhc yi destekliyor mu ama SD aldım,2 gb....
    4 gb ya da sdhc kullanan arkadasım varsa yorumlarını da almak isterim.yakında bi kaç foto koyucam,esen kalın..
  • Merhaba arkadaslar,
    Ben de Canon A720 cihazımla aranıza katılıyorum. Yanına bir tane de 4 gb SDHC kart aldım. CHDK yazılımını da kurdum. Bu aralar RAW foto çekme ve işleme işleri ile uğraşıyorum. Fırsat bulduğumda çektiğim resimlerden ekleyeceğim.
  • @rifaterenler ve rain_man
    hoş geldiniz ve makinelerinizi güle güle kullanın. fotoğrafları görmek isteriz.
  • Herkese merhabalar,

Ben bu canon a720 makinayı yeni aldım,video çekimi yaparken draklatma(pause) yapmayı bulamadım ve beceremiyorum,yardımcı olana şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.m.y. -- 23 Aralık 2008; 14:44:04 >
  • @g.m.y.
    pause olayı yok.

Benim de başka bir sorunum var:
    pil dayandıramıyorum. acaba makinede mi sorun var diye düşünmeye başladım.sizde böyle bir durum var mı?
  • Uzuuuuuuun bir aradan sonra hepinizden özür dileyerekten foto yüklemek istiyorum.
    Biraz istanbul gecelerinde temiz havada manzara fotosu alayım dedim.
    Beğenilerinize....

• ardıçlı2000
    gerçekten uzuuuun bir aradan sonra güzel fotoğraflar.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.