Merhaba, Bende wireless yazıcı bakıyorum. Canon'u daha önce kullandım ve hep memnum kaldım. HP'de güzeldi ancak Canon kullanım açısından tercihim.
Kartuş + ürün fiyatlarını karşılaştırdım. Canon'un kartuşları daha uzun süre bastığını sanıyorum. Canon : 337 TL HP : 271
Bu hafta karar verip almayı planlıyorum ancak ürün olarak her ikiside çok büyük ve yer kaplıyor. Fotoğraf baskısı hiç kullanmadım. onun yerine zincir mağazalarda bastırıyorum. Dolum yapmak bir kaç seferden sonra kimse tercih etmiyor.
iyi günler
mrb arkdsım. ben de bu hafta alcam inş yazıcıyı... limiti 150-180 istegim 1 kğ mürekkeple devamlı kartuş doldurmak ,http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryId=4&productId=bd01504
Sizlere tavsiyem bu ürünün çıplak modeli yerine DMBS sistemi kurulu halini satın almanızdır.
Bu sistem sayesinde mürekkep doldurma derdinden kurtulmuş olacaksınız.Hemde üzerindeki dolu gelen tanklar sayesinde ilk 3000 baskıyı bedavaya getireceksiniz.Hem biz sistemlerimizde dünyanın en iyi mürekkebi OCP mürekkeplerini kullanmaktayız.
Eğer düşünürseniz yardımcı olmak isterim.
Saygılar.
quote:
Orijinalden alıntı: pckopat_doktor
Sizlere tavsiyem bu ürünün çıplak modeli yerine DMBS sistemi kurulu halini satın almanızdır.
Bu sistem sayesinde mürekkep doldurma derdinden kurtulmuş olacaksınız.Hemde üzerindeki dolu gelen tanklar sayesinde ilk 3000 baskıyı bedavaya getireceksiniz.Hem biz sistemlerimizde dünyanın en iyi mürekkebi OCP mürekkeplerini kullanmaktayız.