Şimdi Ara

CANON PIXMA MP520 NASIL BIR CIHAZDIR?MP510 UN YENI MODELIMIDIR?YENI BIR MODEL MIDIR?KARTUSU DOLARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.Canon Pixma mp520 almayi dusunuyorum.Mp 520 yeni bir modelmidir?Cunku "http://www.canon.com.tr/product_list.aspx?catID=4TaZ68yxM28=" Canon'un Turkiye resmi sitesinde su anda gorunmuyor.Bu mp520 modelinin kartuslari doldurulabiliyor mu?Mp510 dan ne gibi farki var?Bilen ya da kullanan arkadaslarin yorumlarini rica ediyorum.Simdiden tesekkurler.

• canon mp520 yeni aldım. kartuşları doluyor ama uğraşırmısın bilmem. nedenidaWWW.KARTUS.COM.TR de muadili 3.37 ytl bittikçe al tak.bence canon yazıcıda tek.
  • Cihazi ben de dun aldim.Islerim vardi kuramadim henuz.Oylece kutusuyla duruyor.Bugun kuracagim insallah.Muadili demissin.Muadili orjinalle kiyaslarsan nasil bir sonuc cikar ortaya?Orjinal kadar verimli olmaz sanirim,ama doldurmadan da bi farki yoktur kalite anlaminda buyuk ihtimalle.Belki de daha bile iyidir .Ne dersin?
  • bence aynıdır. sonuçta oda orijinalide cin . ayrıca 3.37 yazmışım o 5 ytl olacak. kullanılan kartuş clı-5 biliyordum clı-8 miş. oda 5 ytl ve yazdfığım yerde chipsiz satılıyor.
  • zaten millet doldurmak yerine yenisini alıyor
  • kartuş fiyatları böyle düşük olursa herkes alır
  • WWW.KARTUS.COM.TR cli-8 kartus 5 ytl ve chipsiz demissin.Ben bu printer konularina cok hakim degilim,surci lisan edersek affola ama bildigim kadariyla bizim MP520'de chipli kartus kullaniliyor.Bu muadil dedigin kartuslar makineyle uyumlu calisiyor mu yoksa bu chip kismini bi sekilde modifikasyonla falan biz mi hallediyoruz.Ya da ben yanlis mi biliyorum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gerekirse oradan telefonla bilgi alabilirsin.
  • CANON MP520 PIXMA ve CANON MP520 diye iki ayrı model mi var yoksa ikiside aynı mı yahu bazı yerlerde yazıyor bazılarında yazmıyor birde bu aleti nerde bulabilirim çoğu yerde stokta yok yazıyor. teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Barmen_

CANON MP520 PIXMA ve CANON MP520 diye iki ayrı model mi var yoksa ikiside aynı mı yahu bazı yerlerde yazıyor bazılarında yazmıyor birde bu aleti nerde bulabilirim çoğu yerde stokta yok yazıyor. teşekkürler.

kadıköyde Teknocity ve Dms de bulabirsin 190 ytl civarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunterapo
    WWW.KARTUS.COM.TR cli-8 kartus 5 ytl ve chipsiz demissin.Ben bu printer konularina cok hakim degilim,surci lisan edersek affola ama bildigim kadariyla bizim MP520'de chipli kartus kullaniliyor.Bu muadil dedigin kartuslar makineyle uyumlu calisiyor mu yoksa bu chip kismini bi sekilde modifikasyonla falan biz mi hallediyoruz.Ya da ben yanlis mi biliyorum?

Arama tuşunu kullansanız piyasada satılan müadil kartuşlar ile ilgili yazdığım açıklayıcı mesajı bulabilirdiniz. Link aşağıda.

http://forum.donanimhaber.com/m_16122318/mpage_5/key_//tm.htm#19428810

quote:

Orjinalden alıntı: _Barmen_
    CANON MP520 PIXMA ve CANON MP520 diye iki ayrı model mi var yoksa ikiside aynı mı yahu bazı yerlerde yazıyor bazılarında yazmıyor birde bu aleti nerde bulabilirim çoğu yerde stokta yok yazıyor. teşekkürler.

Hayır tek model var. Pixma Canon'un yeni çok fonksiyonlu yazıcı ailesine verdiği addır. Bu aile mp510, mp520 veya mp600 diye farklı modellere ayrılır.

Bulabileceğin adres aşağıda
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=4&productid=bd3245

• Arkadaşlar,

Dün bir canon mp520 aldım, fotokopi fonksiyonu çalışmasına rağmen ne bilgisayardan programla nede tarayıcı fonksiyonunu kullanarak aletten tarama yapamıyorum...Bu problemi yaşayan arkadaşlar varsa yardımlarına ihtiyacım var, teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.