Şimdi Ara

CANON PGI-525 CLI-526 OTORESET ÇİPLİ KARTUŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskistan -- 26 Nisan 2011; 10:42:42 >

• bedava desen bu kadar ses getirmezdi
  • Supeer yaaa... Bedava bu bedava. Sabırsızlıkla bekliyoruz 1 tl ye kartuş setini!?

Bugüne kadar hep kazık yiyormuşuz demek, 1 tl yede kartuş seti veriliyormuş. Dürüst ve güvenli satış yapan firmalar hemende kendini belli ediyor.
    Sırf 1 tl ye kartuş seti var diye 525-526 kartuş kullanan yazıcı alacam.Ben aptal değilim, kartuş setine 30 tl üzeri verecek kadar...

Umarım stoklarınızda yeteri kadar ürün vardır?

http://www.bitmeyenkartus.com.tr/?gclid=CNev-a7Yr6gCFRSVzAodewSiHA buradada aynı ürün 1 TL. Detayları için 25 Nisanı bekleyin diyorlar ama Umarım bu detaylarda bir Kandırmaca olmaz.Özlemişiz yaa Dürüst ve Güvenli satıcıları...

• Stoklarda herhangi bir sıkıntı olmayacaktır.Oldukça adetli getiriyoruz.Bitmeyenkartuş sitesinde gördüğünüz başlık ile aynıdır.Çünkü biz bitmeyenkartuş istanbul anabayisi olarak hizmet vermekteyiz.Her iki site üzerinden de ürünleri aynı fiyata temin edebilirsiniz.Saygılar.
  • Bekleyelim bakalım.
  • Bekledik, Sonuç!?

Daha vahim bir sonuç! Bu ne yaa Abi.Dalgamı geçiliyor, Bizimle?...

4 litre mürekkep Alana set 1 TL imiş? Toplamda 150 TL para vermemiz gerekecek!!! Çokk pis sinirlendim.Aptalmı bu Millet!? 4 litre mürekkep en az 2 yazıcıyı eskitir ama yine bitmez! Kullanamayacağımız kadar çok şeyin parası neden Peşin istenir anlamıyorum...

Bir tüketici olarak bu kadarda Aptal yerine konulduğumu hiç hissetmemiştim.Resmen fırsatcılık ve yanıltmaca bu 1 TL hesabı! reklamı...
  • Merhaba falcon1977 sanıyorum bir tek kampanyayı beğenmeyen sizsiniz.Kampanya oldukça ilgi gördü stoklarımız tükenmek üzere.Bu ürün yeni çıkmış olmasından dolayı üretici firmalarda da fahiş fiyatlardan satılmaktadır.Şimdi size kartuş takımı 89 TL desek dahamı olumlu olacaktı.Bizde kendimizde zarar etmeyecek şekilde bu şekilde bir kampanya düşündük.Kartuşların yanlız başına takımını 80 TL den aşağı alamazsınız.Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgürbaskıdünyası

Merhaba falcon1977 sanıyorum bir tek kampanyayı beğenmeyen sizsiniz.Kampanya oldukça ilgi gördü stoklarımız tükenmek üzere.Bu ürün yeni çıkmış olmasından dolayı üretici firmalarda da fahiş fiyatlardan satılmaktadır.Şimdi size kartuş takımı 89 TL desek dahamı olumlu olacaktı.Bizde kendimizde zarar etmeyecek şekilde bu şekilde bir kampanya düşündük.Kartuşların yanlız başına takımını 80 TL den aşağı alamazsınız.Saygılar.

Haklısınız, anladım sizi ama 1 TL ye kartuş mu alacağız şimdi biz? Yoksa 150 TL yemi? 1 TL ye kartuş seti demişdiniz 25 nisan da stoklarımızda diye!? Tanıtımda sadece Kartuş setinden bahsediliyor ve 1 TL olduğu
    söyleniyordu... Eğer dürüstlük ve güvenirlilik bu ise O zaman en dürüst satıcılar sizlersiniz.
    Devlet de 1 tl ye araba veriyor ama 1.000.000 litre benzin alırsanız. Yazıcıyı bedava veriyoruz ama Kartuşlarını alırsanız(kartuşları 250 tl)... Bundan sonra alışmalıyız bu bedavalara anlaşılan.

4 litre mürekkep bu 4 LİTRE!? 1 TL ye kartuş seti veriyoruz, AMA sı yok! 25 Nisanı bekleyin alırsınız 1 TL ye!!!
    Bilmem ben alamadım 1Tl ye varmı alabilen? Şimdi biz 4 litre mürekkep alınca 89 tl karamı geçiyoruz? 4 litre mürekkebi bu kartuşlarla yazıcıda sorunsuz kullanabileceğimizin garantisini de veriyormusunuz?

• Bizim bu kampanyadaki amacımız diğer firmalar gibi yeni bir ürün çıktığı zaman fahiş fiyatlara vererek,nede olsa bizden başka hiç kimsede yok kafa yapısı değildi.Bakın şimdi bu kartuşun size maliyeti 89 TL dir.Kartuşlar tamamen uyumludur ve sorunsuz olarak çalışmaktadır.Kampanyanın açıklamasında da anlatıldığı gibi 4 LT mürekkep 148 TL yapmaktadır.Biz hem yeni kartuşun kar marjından hemde mürekkebin kar marjından bir miktar feragat ederek ürünü ekonomik hale getirmeye çalıştık.Aksi taktirde zaten bir takım kartuş ve mürekkepleri 115 TL ye denk geliyor.Biliyoruz ki bu ürünü bekleyen çok kullanıcı var.Sanıyorum diğer firmalar gibi yeni ürün diye fiyat şişirmedik diye tepki çektik.Esasında sizde haklısınız direkt olarak bu kartuşun ücreti 89 TL deseydik.Hiç bişey demez alırdınız.
  • Forum ziyaretçilerinin dikkatini çekmek isterim; 30 Nisan 2011 tarihi itibariyle Canon PGI-525 CLI-526 nolu kartuşlara ait otoreset özellikli çipler (ARC) kesinlikle üretilmemiştir. Hiçbir yerde de bulunmamaktadır... Bunu bizzati üreticileri ziyaret etmekte olan ve son iki ayını Çin'de geçirmiş biri olarak belirtmek isterim... Lütfen bu ürünle ilgili yapılan ve gerçek olmayan yönlendirmelere itibar etmeyin... Bu çipler mutlaka tek kullanımlık çiplerdir ve orijinal çipler de aynı mantıkta kullanılmaktadır. Orijinal çipler yazıcı tarafından bitmiş olarak algılandıktan sonra kırmızı renkli stop/resume tuşuna basılarak çıktı alınmaya devam edilebilir. Tek kullanımlık çipe ihtiyacı olanlar kartuş dolumcularına giderek bu kartuşların orijinal çiplerini yaklaşık 5-10 TL ye temin edip boş algılansa dahi kullanabilirler.

Bazı firmalar sürekli bir taklit içerisine girerek tescilli markaların ana renklerini kullanıp kullanıcılar üzerinde etki oluşturmaya çalışmaktadır. Bununla birlikte kendilerini olduklarından daha büyük göstermek adına, ticari hırsın verdiği enerjiyle doğru olmayan bilgileri son kullanıcıya sunmaktadır. Şu kartuşun mucidi, bu tonerin efendisi şeklinde yanıltmaların yanısıra; Çin'de şube göstermek adına sitelerinde telefon numarası belirtmek, kendileri katılmadığı halde; yani sadece mal aldıkları gerçek üreticiler katıldığı halde "Dünya'nın en büyük baskı teknolojileri fuarındayız" şeklinde iddialarda bulunmaktadırlar... Kollarına taktığı turist çantasıyla Çin'deki fabrikaları gezerken fotoğraf çekip üretim tesislerimiz şeklinde ilan etmektedirler. (Şahsen ben yurtdışındaki üreticileri araştırmak adına Almanya ve Çin'e toplamda 5 defa gitmeme rağmen böyle birşey düşünemedim, gerçekten kurnazca) Bunları yapmanın yanı sıra google üzerinde reklam anahtar kelimesi olarak rakip firmaların tescilli markalarını kullanmak ve meydanı boş bulup forum üzerinde yapılan saldırganlıklar tepkisiz kalmaktaki sınırlarımızı zorlamaya başlamıştır. Aslına bakarsanız bizde herkesin hikayesi mevcut... Hangi firmaların bizim eski müşterilerimiz oldukları, eski çalışanlarımız oldukları, ürünlerini nereden aldıkları(yani gidip aynı yerde aynı çinliyle üretim tesislerimiz diye fotoğraf çektirebilmemiz mümkün), gerçek mekanlarının fotoğrafları mevcut.. Bunun yanısıra markamızı kendi adına tescil ettirmeye çalışanlar, yurtdışından mal aldığımız yerleri öğrenmek adına çalıştığımız lojistik firmalarından bilgi almaya çalışanlar, bayilerimizi arayıp açgözlülükte sınır tanımayanlar... Bunların hangi firmalar oldukları ve anlatıldığı zaman son kullanıcının bu firmalara yaklaşımının nasıl değişeceği bellidir... Kendilerine açtığımız davalar ve haklı gerekçeler bellidir... Bu kişilerin ya da firmaların herşeyi forumda açıklatmak için ellerinden geleni yapacağına ticari ahlakı elden bırakmayıp biraz daha ağırbaşlı olmalarını tavsiye ederiz.

Bizim bir süre önce slogan olarak kullandığımız "Özgür Baskı Dünyası" şeklinde isim alan kullanıcının hikayesini de anlatmak ne kadar doğru bilinmez... Forumlardaki kullanıcıları etkilemeye çalışarak okları üzerimize yöneltmeye çalışmak gibi ahlaksızlıkları yapanlara bir uyarımızdır. Biz sizlerden 3-4 yıl önce kullanıcılara kendimizi ispat etmeye başladık ve klasik esnaf anlayışından ziyade "dene-güven-al" yolunu izledik. Gerçekte bizden kaynaklanmayan, üreticilerden kaynaklanan sorunları bile çözmenin yollarını hep arayıp bulduk ve son kullanıcıya sunduk, şu an bile 8 ayrı üreticiden mal tedarik etmekteyiz çünkü hiçbir üretici mükemmel değildir. Bunu görmek için sizler bu kadar saldırganlaşmadan önce forum üzerinde geçmişte yazılanlara bakmak yeterli. Fakat öyle görünüyor ki; şu sıralar birilerinin donanımhaber üzerinde devriye gezip milletin bilmediği konularda onları yanıltıp sağa sola saldırmanızı engellemesi gerekiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [CESCESOR] Sahin -- 30 Nisan 2011; 18:34:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [CESCESOR] Sahin

Forum ziyaretçilerinin dikkatini çekmek isterim; 30 Nisan 2011 tarihi itibariyle Canon PGI-520 CLI-521 nolu kartuşlara ait otoreset özellikli çipler (ARC) kesinlikle üretilmemiştir. Hiçbir yerde de bulunmamaktadır... Bunu bizzati üreticileri ziyaret etmekte olan ve son iki ayını Çin'de geçirmiş biri olarak belirtmek isterim... Lütfen bu ürünle ilgili yapılan ve gerçek olmayan yönlendirmelere itibar etmeyin... Bu çipler mutlaka tek kullanımlık çiplerdir ve orijinal çipler de aynı mantıkta kullanılmaktadır. Orijinal çipler yazıcı tarafından bitmiş olarak algılandıktan sonra kırmızı renkli stop/resume tuşuna basılarak çıktı alınmaya devam edilebilir. Tek kullanımlık çipe ihtiyacı olanlar kartuş dolumcularına giderek bu kartuşların orijinal çiplerini yaklaşık 5-10 TL ye temin edip boş algılansa dahi kullanabilirler.

Bazı firmalar sürekli bir taklit içerisine girerek tescilli markaların ana renklerini kullanıp kullanıcılar üzerinde etki oluşturmaya çalışmaktadır. Bununla birlikte kendilerini olduklarından daha büyük göstermek adına, ticari hırsın verdiği enerjiyle doğru olmayan bilgileri son kullanıcıya sunmaktadır. Şu kartuşun mucidi, bu tonerin efendisi şeklinde yanıltmaların yanısıra; Çin'de şube göstermek adına sitelerinde telefon numarası belirtmek, kendileri katılmadığı halde; yani sadece mal aldıkları gerçek üreticiler katıldığı halde "Dünya'nın en büyük baskı teknolojileri fuarındayız" şeklinde iddialarda bulunmaktadırlar... Kollarına taktığı turist çantasıyla Çin'deki fabrikaları gezerken fotoğraf çekip üretim tesislerimiz şeklinde ilan etmektedirler. (Şahsen ben yurtdışındaki üreticileri araştırmak adına Almanya ve Çin'e toplamda 5 defa gitmeme rağmen böyle birşey düşünemedim, gerçekten kurnazca) Bunları yapmanın yanı sıra google üzerinde reklam anahtar kelimesi olarak rakip firmaların tescilli markalarını kullanmak ve meydanı boş bulup forum üzerinde yapılan saldırganlıklar tepkisiz kalmaktaki sınırlarımızı zorlamaya başlamıştır. Aslına bakarsanız bizde herkesin hikayesi mevcut... Hangi firmaların bizim eski müşterilerimiz oldukları, eski çalışanlarımız oldukları, ürünlerini nereden aldıkları(yani gidip aynı yerde aynı çinliyle üretim tesislerimiz diye fotoğraf çektirebilmemiz mümkün), gerçek mekanlarının fotoğrafları mevcut.. Bunun yanısıra markamızı kendi adına tescil ettirmeye çalışanlar, yurtdışından mal aldığımız yerleri öğrenmek adına çalıştığımız lojistik firmalarından bilgi almaya çalışanlar, bayilerimizi arayıp açgözlülükte sınır tanımayanlar... Bunların hangi firmalar oldukları ve anlatıldığı zaman son kullanıcının bu firmalara yaklaşımının nasıl değişeceği bellidir... Kendilerine açtığımız davalar ve haklı gerekçeler bellidir... Bu kişilerin ya da firmaların herşeyi forumda açıklatmak için ellerinden geleni yapacağına ticari ahlakı elden bırakmayıp biraz daha ağırbaşlı olmalarını tavsiye ederiz.

Bizim bir süre önce slogan olarak kullandığımız "Özgür Baskı Dünyası" şeklinde isim alan kullanıcının hikayesini de anlatmak ne kadar doğru bilinmez... Forumlardaki kullanıcıları etkilemeye çalışarak okları üzerimize yöneltmeye çalışmak gibi ahlaksızlıkları yapanlara bir uyarımızdır. Biz sizlerden 3-4 yıl önce kullanıcılara kendimizi ispat etmeye başladık ve klasik esnaf anlayışından ziyade "dene-güven-al" yolunu izledik. Gerçekte bizden kaynaklanmayan, üreticilerden kaynaklanan sorunları bile çözmenin yollarını hep arayıp bulduk ve son kullanıcıya sunduk, şu an bile 8 ayrı üreticiden mal tedarik etmekteyiz çünkü hiçbir üretici mükemmel değildir. Bunu görmek için sizler bu kadar saldırganlaşmadan önce forum üzerinde geçmişte yazılanlara bakmak yeterli. Fakat öyle görünüyor ki; şu sıralar birilerinin donanımhaber üzerinde devriye gezip milletin bilmediği konularda onları yanıltıp sağa sola saldırmanızı engellemesi gerekiyor...

Sayın cessesor herşey güzelde ilanda bahsedilen kartuş seti Canon PGI-520 CLI-521 değilki.

İlanda bahsedilen kartuş seti Canon PGI 525/CLI 526 BK/C/M/Y serisi.

Forum ziyaretçilerinin dikkatini çekmek İSTERİM...

Saygılar.

• Alakasız bir kuruntu olsa gerek burda konuya dahil olan cescesor firmasıyla alakalı bir ibare dahi bulunmamaktadır.Nasıl olduda konuya dahil olma gereği duydu anlaşılmaz.Ama eğer isterse biz onada otoresetli kartuşlardan gönderebiliriz.Belkide burada kartuşun sonuçlarını bizimle paylaşır :) Saygılar.
  • @pckopat_doktor
    PGI-520 CLI-521 olarak yazdığım alışkanlıkla yanlış yazılan bir ibare, elbette ki bahsettiğimiz konu PGI-525 CLI-526. Bunu anlamama gayretiniz açıkça belli oluyor. Gökhan Aygün ile aynı kabağa şey yaptığınız ortada, bu yüzden hemen yazıdaki önemsiz hatalardan durumu kurtarma çabasına girmişsiniz.

@özgürbaskıdünyası
    "Bazı firmalar gibi ürünü ilk defa getirip fahiş fiyatlarla satış yapmıyoruz." ibaresini yeni getirdiğimiz Epson T1281-T1284 combo çipler için söylediğin açık. Millet anlamasa da senin ruhunu bildiğimden anlaşılması zor değil benim açımdan. Bu tür çipler ilk defa üretildiğinde üreticilerin ne kadar yüksek fiyatlarda satışa sunduklarını benim emrim altımda çalışırken neden anlayamadın ki? Gerçi sen bünyemizde çalışırken bizi kalkındırmaktan ziyade köstek olmaktan başka bir işe de yaramadın. Bildiği herşeyi bizzati öğrettiğim ama bildiğim herşeyi öğretmediğim bir adam şimdi de kendini rahat hissettiği forum ortamında küstahlık yapıyor! Gökhan Aygün denen zatın kişiliğini yaptıklarını örneklemekle anlatmak hiç de güç değil. Aldığı internet sitesi bile bizim sloganımızın kopyası.. Bana karşılık verirken utanması gerekir...

Tekrar belirtmek istiyorum: Şu an için PGI-525 ve CLI-526 otoreset çipleri satışa sunduğunu iddia eden bu tür firmalar tamamen ticari hırslarının verdiği deli cesaretiyle son kullanıcıları yanıltmaktadır. İlkleri yapanlardan biri olarak algılanmak için doğruluktan ödün vermektedirler. Bu tür çiplerin her zaman için ilk önce one-time denilen tek kullanımlıkları üretilmiş ve birkaç ay sonra da Auto-Resettable olan ve kendilerini dolu gösteren tipleri çıkmıştır. Büyük ya da küçük tüm otoreset çip üreticileriyle yakın temas halindeyiz. Böyle bir üretim kesinlikle yok... Çipe ihtiyaç duyan kullanıcılar kartuş dolumcularından bulacakları orijinal çipleri bu çiplerden daha güvenilir şekilde kullanabilirler. Hem de daha uygun fiyata...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [CESCESOR] Sahin -- 30 Nisan 2011; 19:04:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [CESCESOR] Sahin

@pckopat_doktor
    PGI-520 CLI-521 olarak yazdığım alışkanlıkla yanlış yazılan bir ibare, elbette ki bahsettiğimiz konu PGI-525 CLI-526. Bunu anlamama gayretiniz açıkça belli oluyor. Gökhan Aygün ile aynı kabağa şey yaptığınız ortada, bu yüzden hemen yazıdaki önemsiz hatalardan durumu kurtarma çabasına girmişsiniz.

@özgürbaskıdünyası
    "Bazı firmalar gibi ürünü ilk defa getirip fahiş fiyatlarla satış yapmıyoruz." ibaresini yeni getirdiğimiz Epson T1281-T1284 combo çipler için söylediğin açık. Millet anlamasa da senin ruhunu bildiğimden anlaşılması zor değil benim açımdan. Bu tür çipler ilk defa üretildiğinde üreticilerin ne kadar yüksek fiyatlarda satışa sunduklarını benim emrim altımda çalışırken neden anlayamadın ki? Gerçi sen bünyemizde çalışırken bizi kalkındırmaktan ziyade köstek olmaktan başka bir işe de yaramadın. Bildiği herşeyi bizzati öğrettiğim ama bildiğim herşeyi öğretmediğim bir adam şimdi de kendini rahat hissettiği forum ortamında küstahlık yapıyor! Gökhan Aygün denen zatın kişiliğini yaptıklarını örneklemekle anlatmak hiç de güç değil. Aldığı internet sitesi bile bizim sloganımızın kopyası.. Bana karşılık verirken utanması gerekir...

Tekrar belirtmek istiyorum: Şu an için PGI-525 ve CLI-526 otoreset çipleri satışa sunduğunu iddia eden bu tür firmalar tamamen ticari hırslarının verdiği deli cesaretiyle son kullanıcıları yanıltmaktadır. İlkleri yapanlardan biri olarak algılanmak için doğruluktan ödün vermektedirler. Bu tür çiplerin her zaman için ilk önce one-time denilen tek kullanımlıkları üretilmiş ve birkaç ay sonra da Auto-Resettable olan ve kendilerini dolu gösteren tipleri çıkmıştır. Büyük ya da küçük tüm otoreset çip üreticileriyle yakın temas halindeyiz. Böyle bir üretim kesinlikle yok... Çipe ihtiyaç duyan kullanıcılar kartuş dolumcularından bulacakları orijinal çipleri bu çiplerden daha güvenilir şekilde kullanabilirler. Hem de daha uygun fiyata...

Öncelikle söylediğiniz sözlere dikkat etmenizi öneriyorum.Banlanmanızı istemeyiz.Ne güzel bir tartışma ortamı yarattık belki diğer üyelerde bu tartışmadan bazı güzel çıkarımlar yapabilirler.O yüzden saygı sınırlarını aşmazsak hem biz hem siz hemde bu güzel forum için iyi olur.

Alışkanlıkla yanlış yazdığınızı bilemezdim.

Ürünlere gelirsek kullanan herkes memnun.Ayrıca gerekli testlerde yapıldı.Bence siz bizim ürünlerimizi kötülemek yerine çalıştığınız üreticileri sorgulamalısınız.Çünkü gerçekten oto reset chip var ve çalışıyor.Siz dersenizki bizim çalıştığımız firmalar haricinde çıkamaz diye onu bilemem.

Eğer hala ürünler hakkında bir şüpheniz var ise bir takım sipariş edin çalışmaz ise geri iade edin paranızı geri alın.

Saygılar.

• @pckopat_doktor
    "Alışkanlıkla yanlış yazdığınızı bilmezdim." şeklinde ciddiyetten uzak şekilde günlük gırgır ihtiyacını karşılamak yerine beni yanlışlayacak birşey söyleseydin ne güzel olurdu. O zaman bu konu başlığını okuyanlar senin yazdıklarını dikkate alırdı. Bana cevap vereceksen beyin hücrelerini biraz daha tempolu çalıştırman gerekiyor...

Bahsettiğiniz ürünlerin otoreset olmadığını kendi ilanlarınızdaki açıklamalarla çelişerek zaten belirtmişsiniz. Ürün adı otoreset olmasına rağmen açıklama aynen şöyle:

Canon PGI 525 - CLI 526 C/M/Y/BK (5 Renk) Kartuşlar
    OTO RESET ÇİPSETLİ - Türkiye'de TEK!!!

Paket içeriği:

Kartuşlar Size DOLU olarak ulaşır.
    Kartuşların üzerinde oto reset chip bulunmaktadır.
    Yazıcıya mekanik ya da yazılımsal hiçbir zararı yoktur.
    Dolum tıpaları kaldırılıp kolayca doldurulur.
    1 Yıl Garantilidir

NOT: Canon renklerine göre ayrı ayrı basit bir şekilde kolay dolan kartuşlarına takılır. KARTUŞ BİTTİ (U 040-U 041) Hatası verdiğinde STOP düğmesine 10 saniye basılı tutmanız ve OK düğmesine basmanız bu hatayı kaybeder. Ve sorunsuz Çıktı almaya devam edebilirsiniz

Bu açıklama tek kullanımlık çipler için geçerli. Bunun üzerine daha neden laf cambazlığı yapmaya çalıştığınız belli değil... "Sen git de hocan gelsin" demekten kendimi alamıyorum... O da benden öğrenip benden mal aldı geçmişte... Gelin forum ortamına.. madem heveslisiniz... madem herşeyi biliyorsunuz ve kendinizden eminsiniz... Buyrun gelin detaylıca konuşalım herşeyi... Sizi muhattap alıp da forumda bunları tartışmak çok hoş birşey değil ama mecbur hissettiriyorsunuz insanı... Aslında bu konu başlığını okuyan herkes anlıyor yazılanları.. Sizin bunları kabullenmek istemeyip cümlelerinize espri sosu katmanız ancak 12-17 yaş aralığında yankı bulabilir.

Gerçekte siz şu iki sınıftan birisine giriyorsunuz:

Ya o çiplerin otoreset olmadıklarını bilmeyecek kadar tecrübesizsiniz ya da doğru söylemeyi sevmeyen insanlarsınız.

Bu çiplerin bittikten sonra kendilerini dolu gösterip tekrar kullanıldıklarını ispat ettiğiniz takdirde hepinizden özür dilemesini de bilirim...

Sizin desteksiz karşı çıkmalarınızdan sonra kullanıcıları tekrar uyarıyorum: Bu çipleri kullanıp resume/stop tuşuna basarak devam etmeniz halinde çipler aynen orijinal çiplerde olduğu gibi çalışacaktır ve yazıcınız garanti kapsamı dışında kalacaktır. Çünkü 10sn'lik işlemin ardından yazıcının firmware'ı bunu algılamakta ve Canon yetkili servisleri bunu anlayabilmektedir. Bu sayede servise getirilen yazıcının muadil kartuş ile kullanıldığını tespit eden teknikerler sizden servis bedeli talep edeceklerdir. Fakat gerçek bir otoreset kartuş kullanılmış olsaydı; 10sn boyunca tuşlara basılı tutma gerekliliği ortadan kalkacağından yazıcının firmware'ında bir değişiklik söz konusu olmayacak, garanti kapsamı dışına çıkmayacaktı.

• Çaresizliğin son perdesi :) Sana cevap bile vermiycem Şahin allah işine sürat versin.Üzerimizden prim yapmayı kes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskistan -- 1 Mayıs 2011; 0:26:31 >
  • Bir cevap verebilseydin keşke Gökhan, bir verseydin de...
    Asıl çaresizlik sizinki... Aynı yerden mal tedarik eden iki tane klasik esnaf zihniyetli insan bir olmuş; doğruluğunu ispatlayamayacakları konularda ahkâm kesiyor... Sizin neyinizden prim yapayım ben? Hülya Avşar mısınız siz? Yapsanız yapsanız siz benden prim yaparsanız. "Özgür Baskı Dünyası"nı kullanırken hiç utanıp da ben bunlardan prim yapıyorum demedin mi sen? Biraz mantık denilen şeyin farkına varın da öyle konuşun. Onun için diyorum ki sen git de hocan gelsin... Hani o bizimle hep mücadele eden, senin de bizi satıp kendisiyle işbirliği yaptığın hocan... Namazını da kılan adamsın, allahtan kork...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [CESCESOR] Sahin -- 1 Mayıs 2011; 0:43:02 >
  • Bir allahtan korkarım ben o konuda sen içini ferah tut.Ve konuyuda habire saptırıp durma neydi konu canon 525 kartuş otoresetlimi değilmi ? Biz otoresetinde ne oldugunu biliyoruz tek kullanımlık çipinde ne oldugunu.Ne dedik ürün garanti altında alırsın ürünü,denersin istedigin kadar dolum yaparsın herhalde anlarsın otoresetli oldugunu.Konuyu saptırıp durma yok ustan gelsin yok kıl yok yün sen bırak sağa sola saldırmayı.Sitende yazmıssın sende getiricez diye madem yokta nasıl getiriyosun acaba bu nası bir çelişki.O yüzden diyorum sana cevap veripte vakit kaybım gereksiz.Biz işimizde gücümüzdeyiz ürünümüzünde arkasında bundan daha ötesi var mı?Bunun üstüne konusmaktır işte prim yapmak.
  • Biz sitemizdeki çipler için otoreset ibaresi kullanmadık Gökhan. Sizin mantığınızda değiliz yani.
  • arkadaşlar pgi-525 ve cli-526 kodlu mürekkeplere otoreset çip üretildi mi bilen biri yardımcı olabilirmi bu kadar ayda üretilmiş olması gerekirdi ? (Lütfen "güvenilmez" satıcılar irtibata geçmesin onları gayet iyi biliyoruz)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.