Şimdi Ara

Canon parçaları bu kadar pahalı mı? Bir Sorunum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2.5 sene önce abime ebaydan aldığımız canon ixus 960 fotoğraf makinesi bozuldu. Serviste "Lens hatası" teşhisi konulmuş ve objektifinin değişeceğini ve ücretinin 300TL olduğunu söylemişler.
    Ücret gerçekten yüksek..
    Aklımıza objektifi de ebaydan almak geldi. Yurtdışında daha ucuz olacağını düşünüyorum. Ebayda bu şekilde satış yapan var mıdır? Bana bir link verebilir misiniz.



  • Aslında bu bir politika. Urun yedek parcasının stok tutulması, ithalatı bildigim kadarıyla problem. Ama yedek parca mecburi, yasal olarak yok diyemezler.
    O yuzden firmalar bu sekilde bir kacıs yolu buluyorlar. Urunun fiyatına yakın bir ucret cıkarıyorlarki parca ihtiyacı talebi olmasın.
    Bu konuda cıkma parca ile daha uygun sekilde sorunu cozebilirsiniz. Hayyam esnafı ile belki cozum bulunabilir.
  • Samsun'da yaşıyoruz.. Burada çıkma parça bulmak imkanı da yok. Bu tür satışlar yapan internet sitesi var mı acaba ülkemizde veya yurtdışında?
    Yazıktır 300TL verilmez bir parça için. 400'e yeni makine alınır zaten.
  • Siz tamir ettirmeyin diye 300 tl fiyat veriliyor zaten.
    İkinci el sitelere bir bakın, bazen arızalı, dusmus yada su temasından bozulmus vs urunleri ydk parca olması icin satıyorlar.
  • @dmltnman

    ixus serisinin de en iyi makinası aslında ixus 960 , büyük şanssızlık olmuş sizin için...
    ancak ankarada sağlam tamir yapan yerler vardı

    netfotograf.com dan yardım isterseniz muhakkak size o kişinin yerini söylerler . yetkili servisti ayrıca ama canonun değil
  • Abim Ankara'da adını bilmediğim bir yer ile telden görüştü. Objektif değişimi için 140 TL fiyat verdi. Başka bir yer de 170TL fiyat çıkarmıştı. Ankara'ya gönderecekti bugün. Servis 300 lira fiyat çıkarınca 140'a razı olundu tabi.

    Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • ACİL YARDIM LÜTFEN!


    Tatile çıktım maalesef çıkarken fotoğraf makinesinin şarj cihazını evde unuttum. Marka canon 1100d. Bu cihazın şarj cihazını internetten nereden alabilirim yardım lütfen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.