Şimdi Ara

Canon MV800 Video Kamera- 537YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 Yıl garantili, Genpa Güvecesinde

537 YTL

Ekran 2.4 inch Renkli LCD
    Zoom 20x Optik, 400x Dijital
    Resim Efekti Yaratıcı Çekimler İçin Dijital Efektler
    Garanti (Yıl) 2
    Dahili Mikrofon Var
    Video Çıkışı Var
    Vizör Renkli
    Odaklanma Manuel Var
    Program 8 Farklı Program Modu
    Ağırlık (gr) 430
    Sensör 1/6 inch CCD
    Etkin Piksel 800000 Piksel
    Gece Çekim Modu Var
    DV Çıkış Var
    Lens Canon Zoom Lens
    Netlik Mesafesi 10 mm
    Netlik Ayarı Otomatik / Manuel
    Görüntü Sabitleyici Var
    AV Çıkış Var

Diğer Özellikler
    DIGIC DV İle Üstün Video Kalitesi
     Canon MV800 Video Kamera- 537YTL

http://www.genpatech.com

• Fiyat karşılaştıması için

http://www.akakce.com/urunSorgula.asp?pr=3611
  • Fiyat karşılaştıması için

http://www.akakce.com/urunSorgula.asp?pr=3611
  • fiyat süper sağolasın...almayı düşünüyorum ama,
    cahilliğime verin
    bu genpatech nedir ?
    daha önce duymadım..
    şu bildiğimiz genpa mı bu ?
  • Ben pazartesi parayı yatırdım salı geldi güzelde paketlemişler fakat Ekranın dış yüzeyi çizik icinde . ..Büyük bir ihtimalle mağzda kullandıkları kamerayı gönderdiler. Daha denemedim umarım bozuk çıkmaz. genpayla görüştüm fakat olumlu gelişme yok....UMARIM SÜPRİZLE KARŞILAŞMAZSINIZ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliahmet

Ben pazartesi parayı yatırdım salı geldi güzelde paketlemişler fakat Ekranın dış yüzeyi çizik icinde . ..Büyük bir ihtimalle mağzda kullandıkları kamerayı gönderdiler. Daha denemedim umarım bozuk çıkmaz. genpayla görüştüm fakat olumlu gelişme yok....UMARIM SÜPRİZLE KARŞILAŞMAZSINIZ...

yapma yav..bak bu kötü bir referans işte...2 gün geçmiş aradan ..geri döndüler mi sana acaba ?...sana böyle kamera yollayan firma , herkese yollar tabii..varsa bir gelişme , lütfen bilgilendir arkadaşım..satış sonrası nasıl diye..umarım almışlardır geri kameranı..
  • aliahmet hocam 1 önce geri iade şartlarını bi oku ve iade et şikayetvar com a da bi yaz ağızlarının payını alsınlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PANASONIC NV-GS180 3CCD Dv Cam
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam izmir de war mı genpatech.....ben war die hatırlıom ama bi soriim dedim...ayrıca taksit olanağı warmıdın warsa nedir¿
  • quote:

Orjinalden alıntı: eskobar35
    aliahmet hocam 1 önce geri iade şartlarını bi oku ve iade et şikayetvar com a da bi yaz ağızlarının payını alsınlar..

+1
  • Firmayala görüştüm ilk önce dediler ki biz artık bakmıyoruz garantili olduğu için servise götür... daha sonra benim yasal hakkım var bana ayıplı mal göndermişsiniz dedim geri gönder dediler... dün gönderdim... sonuçu bekliyorum... tekrar müşteri hizmetleri ile görüştüm mağzada teşir olan ürünüde gönderebiliyorlar mış? bende sordum nasıl olur sonucta sıfır diye alıyoruz yüzlerce kişinin ellediği ürünü ben niye alayım , hem internet sayfalarında da böyle bir uyarı yok... Türkiyedeki ensaf anlayışı internettede devam ediyor , amcaları ellerindeki ürünü çıkartmak... müşteri kandırılmış kandırılmamış umurlarında değil.. daha sonra görüştük ellerinde stokta yokmuş... en iyisi bir ürünü görüp ellemek şimdi bekliyorum ne zaman geleçek diye sordum cevap yok .. kamerayı ürün müdürü inceleyecekmiş ....

• CANON - DIJITAL IXUS 65 6MP DIJ.FOT.MAK
    sizde bu ürün varmı varsa fiyatı nedir?
  • alihocam sen de alın malınızı verin paramı de olsun bitsin.Hiç vakit kaybetme elinden geldiğince diklenmezsen zararlı çıkarsın diim sana...Siz satışı iptal edin sonra müdürünüz boş kaldığı zamanlarda bol bol incelesin de...
    Ufak bi firma bile bunu yapmaz ki bu koca genpa.
    Ayıp ayıp ayıp

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.