Şimdi Ara

canon mu nikonmu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    canon 60d + tamron 17-50 ile nikon d7000 +kit lens arasında kararsız kaldım. günlük çekim ve manzara ağırlıklı kullanıcam. Hangisini önerirsiniz? + ve - leriyle hangisini almak daha mantıklı? Teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: DUKE_ouranus

Merhaba;
    canon 60d + tamron 17-50 ile nikon d7000 +kit lens arasında kararsız kaldım. günlük çekim ve manzara ağırlıklı kullanıcam. Hangisini önerirsiniz? + ve - leriyle hangisini almak daha mantıklı? Teşekkürler şimdiden.

Yakın özellikte makinalar. Burada asıl soru marka olarak hangisini tercih edeceğiniz. canon lensler biraz daha ucuz oluyor, bir de döner ekran var d60'ta. d7000'in ilk serilerinde back focus problemi vardı, giderilmiş o da...

Kağıt üstünde çok da farkları yok aslında:http://www.dpreview.com/products/compare/side-by-side?products=canon_eos60d&products=nikon_d7000

Gidin 2 gövdeyi de elinize alın inceleyin, hangisi içinize sinerse onu alın...

Bence her zaman Nikon tabi ayrı mesele

• canon dış çekim için nikonda iç çekim için iyi diyolar doğrumu? acayip kararsız kaldım e kolay değil biton para ayırıcaz valla napıcam bilmiyorum. tam canon 60d + tamron 17-50 alıcaktım içime kurt düştü birkaç arkadaş okadar para veriyosan git nikon al dedi. fotoğraf dünyasına yeni adım atıcam ve fotoğraf kursuna başlamayı düşünüyorum genelde doğa ve manzara çekimleri istiyorum tabi ev hali günlük fotodada kullanıcam. ikisinide kullanan bi arkadaş varmı?
  • Elinize alıp inceleyin. Hangisine içiniz sinerse onu alın. Canoncu Canon över, Nikoncu Nikon...Şu makine iç mekanlarda, şu dış mekanlarda iyidir diye birşey yoktur. Bu 2 makine arasındaki farkı önüne takacağınız lens belirler.
    DSLR dünyasında kullanacağınız gövdeden çok, objektifler daha önemlidir. Onun içindirki genel kanı "makine gövdesine değil, objektife para yatırmak daha mantıklıdır" şeklindedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLoWeR

Elinize alıp inceleyin. Hangisine içiniz sinerse onu alın. Canoncu Canon över, Nikoncu Nikon...Şu makine iç mekanlarda, şu dış mekanlarda iyidir diye birşey yoktur. Bu 2 makine arasındaki farkı önüne takacağınız lens belirler.
    DSLR dünyasında kullanacağınız gövdeden çok, objektifler daha önemlidir. Onun içindirki genel kanı "makine gövdesine değil, objektife para yatırmak daha mantıklıdır" şeklindedir.

Harfi harfine durum bundan ibarettir, tamamiyle katılıyorum.
  • Ben de makina almaya karar verdiğimde senin gibi aynı ürünleri karşılaştırmıştım. Sonuç olarak 550D aldım.
    Kafanı karıştırmak istemem ama 550D alırım geri kalan parayı lense yatırırdım. Ben böyle yaptım ve pişman değilim.

2 makina arasında benim tercihim ise 60D+17-50 olur. 17-50 gerçekten güzel bir lensmiş. Yeni deneme şansım oldu ve çok beğendim.
  • Pentax k-x
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nikon D3200 vr2 alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

Pentax k-x

K-r K-r
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Ben de makina almaya karar verdiğimde senin gibi aynı ürünleri karşılaştırmıştım. Sonuç olarak 550D aldım.
    Kafanı karıştırmak istemem ama 550D alırım geri kalan parayı lense yatırırdım. Ben böyle yaptım ve pişman değilim.

2 makina arasında benim tercihim ise 60D+17-50 olur. 17-50 gerçekten güzel bir lensmiş. Yeni deneme şansım oldu ve çok beğendim.

hocam tamron 17-50 nin canonlardaki şanını bende duydum. Sanırım nikon verisyonuda varmış tamron 17-50nin. Peki nikondada aynı performansı yakalayabiliyormu 17-50? Yani 17-50 d7000 dede 60d dede aynı başarıyı yakalayabilecekmi? aynı elnsi kullanırlarsa sizce hangi makina öne çıkar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

Pentax k-x

K-r K-r

KıkıR KıkıR
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKE_ouranus

quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Ben de makina almaya karar verdiğimde senin gibi aynı ürünleri karşılaştırmıştım. Sonuç olarak 550D aldım.

hocam tamron 17-50 nin canonlardaki şanını bende duydum. Sanırım nikon verisyonuda varmış tamron 17-50nin. Peki nikondada aynı performansı yakalayabiliyormu 17-50? Yani 17-50 d7000 dede 60d dede aynı başarıyı yakalayabilecekmi? aynı elnsi kullanırlarsa sizce hangi makina öne çıkar?

Nikon'daki performansını bilemeyeceğim ama makinalar birbirine denk olduğundan pek bir fark yaratacağını sanmıyorum.

• 60d 17-50 tamron tabiki; ayrıca video da cekersin fena mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.