Şimdi Ara

Canon MF655CDW yazıcı ses problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
24
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yazıcımdan sürtünme sesi gibi bir ses geliyor. Genellikle ilk açıldıktan sonra yapıyor bunu. Yazdırırken veya itb temizliği yaparken yapmıyor. Ses nerden geliyor diye bulmaya çalışırken kapağını yarılayıp kalemle kapak çentiğine bastırdım ki kapak kapalı zannetsin aynı işlemleri tekrarlasın diye. Daha sonra yazıcı kendini düzeltmeye çalışırken ilk açıldığında yaptığı ayarlama işlemlerini tekrar yapıyor ve fark ettim ki siyah toner ne zaman itbnin üstüne yatsın o zaman o ses geliyor. Bundan emin olmak için 15 20 sayfalık boş siyah beyaz çıktı aldım baskı yaparken hiçbir ses gelmedi daha önce de dediğim gibi. Toneri yedeğiyle değiştirdim yine problem çözülmedi. 300 sayfalık bir baskı yaptırmıştım ondan sonra bu ses gelmeye başladı ayrıca. Yardımcı olursanız sevinirim. Ses ektedir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ÇÖZÜLDÜ: Sorun tonerden kaynaklanıyorsa diye teker teker tonerlerin hareketli parçalarını söküp iskeletini taktım ve test ettim. Problem magenta tonerin dişlisinden kaynaklanıyormuş. Renkli tonerlerleri kullanmadığım için hareketli dişlisini söktüm. Ses problemi çözüldü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.