Şimdi Ara

Canon G7/G9 kullanıcıları için fotoğraflar ve bilgiler burada (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
16.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce canon power shot g9 aldım fakat pek kullanma şansım olmadı
    fotorğrafçılığa ilgim var fakat sanırım bu konuda yeterli bilgim yok
    sanırım teorik bilgileri öğrenebileceğim şayet clubunuz varsa benide ekleyebilirsiniz

makineyi sürekli auto modda kullanıyorum gece nasıl çekim yapabiliriz ışık ayarları nasıldır vs pek bilmiyorum

Canon G7/G9 kullanıcıları için fotoğraflar ve bilgiler burada
  • quote:

Orjinalden alıntı: traindevie

Merhaba arkadaşlar,

G9uma kılıf almayı düşünüyorum acep var mı sizin bir öneriniz tabi fiyatta uçmamak kaydıyla maksimum 30-35 YTL.

bende 2 tane kılıf var birisi nubuk diğeri su geçirmez olanlardan benim sana tavsiyem su geçirmeyen içinde dolgu malzemesi olanlardan kullanman
    insanlık hali olurda sert bir zemine çarpma ihtimali yüzünden
  • Merhabalar,

Amatör olarak Canon G7 makina kullanıyorum, genelde otomatik modda çekiyorum.
    Bir süre önce nasıl olduğunu anlamadığım şekilde movie resolution 160'a kilitlendi, hiç bir şekilde değiştiremiyorum. funcset tuşuna basınca sadece awb,renk,nd seçenekleri açık, diğerleri resolution ve compression kapalı, değiştirmeye imkan yok.

Daha önce hep kullandığım menü seçenekleri nasıl disable(sönük renk ile) oluyor? Neden seçtirmiyor? Bu durumun bir arıza olduğunu sanmıyorum. Acaba yanlışlık ile başka bir değeri mi set ettim ?

SD card gayet iyi durumda yine de emin olmak için bir başkası ile geğiştirdim, aynı problem devam ediyor.

Acil yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Saygılarımla
  • abilerim fotoraf makinesi alıcam g7 ile g9 arasında kaldım hangisi ni almamı öneriyorsunuz aralarında çok fark warmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakyeke

abilerim fotoraf makinesi alıcam g7 ile g9 arasında kaldım hangisi ni almamı öneriyorsunuz aralarında çok fark warmı

G11 tavsiye ederim hocam.
    Doğubanktan alırsan bayağı karın olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanaka9

quote:

abilerim fotoraf makinesi alıcam g7 ile g9 arasında kaldım hangisi ni almamı öneriyorsunuz aralarında çok fark warmı

g11 ? hiç bakmadım ide ona bakayım abi önerin için saol o na iyi diyosan onu alayım olmazsa çok soal
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanaka9

quote:

abi baktım güzel makinede beni biraz aşıyor açıkcası ben g7 yada g9 un 2. elini almayı planlıyodum 500 600 gibi fiyata bu 800 1000 arası gidiyor zaten öyle profesyonelce yapmıyorum bu işi 18 yaşındayım öyle kendi fotolarımı özel günleri bazend egüzel manzaraları çeksem net olsa kaliteli olsa foto yeter yani g7 ile g9 arsında çok fark warmı yoksa g9 umu öneriyorsunuz

• ARKADAŞLAR G9 ALICAM SATAN OLURSA PM PLİS :)
  • niyet ettim niyet eyledim başlığı hortlatmayaaa :)

arkadaşlar ikinci el g7 buldum su altı kabıyla aklıma takıldı g7 mi g9 mu daha geçerli?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.