Şimdi Ara

Canon G7 Arıza...........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar g7 makinamın zum tuşu bozuldu :( takılı kalıyo boşluk gibi birşey oluşmuş.zum yapınca sonuna kadar kendi kendine zum yapıyor.zum ayarı takılı kalıyor.Yurt dışından almıştım.İstanbuldayım acaba parasal olarak fazla incitmeden yapabilecek bir yer varmı bildiğiniz ? veya ben bir tornavida alıp açsam bi faydası oluru elimde kalırmı ? uzmanların görüş ve önerilerini bekliyorum.



  • Hiç ellemeyin. makineyi dağıtır sonrası toplayamazsınız. İstanbul'da tek bildiğim yer Erkayalar Ama hayyam'da tamirat yapan yerler var mı bilmiyorum Zaten Canon'ların zoom ve denklanşör tuşları kronik arıza yapan yerleridir.
    quote:

    Orjinalden alıntı: tokbey

    Arkadaşlar g7 makinamın zum tuşu bozuldu :( takılı kalıyo boşluk gibi birşey oluşmuş.zum yapınca sonuna kadar kendi kendine zum yapıyor.zum ayarı takılı kalıyor.Yurt dışından almıştım.İstanbuldayım acaba parasal olarak fazla incitmeden yapabilecek bir yer varmı bildiğiniz ? veya ben bir tornavida alıp açsam bi faydası oluru elimde kalırmı ? uzmanların görüş ve önerilerini bekliyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.