Şimdi Ara

CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
29
Favori
117.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şikayetimi oluşturdum . Muhattabım değilsin .
  • Sonunda..
  • ewsd212 E kullanıcısına yanıt
    bu makinanın fiyatı ne acaba ?
  • ve taşıması sorun çıkartıyormu?
  • Bu makina bence muhteşem sevgili dostlar.. kesinlikle tavsiye ediyorum..
  • Vatan'da fiyat neden bu kadar uçuk? Aradaki fark nedir? Garanti kapsamları mı farklı :/

Vatan -----> Vatan - 5.330 tl

Fotografium -----> Fotografium - 3.999 tl

Fotozeynep -----> Fotozeynep - 3.959 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhenaton.

bu makinanın fiyatı ne acaba ?

ben honkong dan aldım ama doğubanktan lens alırken sordum 3000 tl ye bulabulırım dedı 1 kattakı canon distribütörü oraya sor hayamda sadece body e 3000 tl dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: photomaniac

Vatan'da fiyat neden bu kadar uçuk? Aradaki fark nedir? Garanti kapsamları mı farklı :/

Diğerleri de garantili bildiğim kadar. Vatanın fiyatı pahalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhenaton.

ve taşıması sorun çıkartıyormu?

bende normal canta var sorun çıkartmıyor ben yasamadım daha dogrusu boynumda da aynı sekılde sorun yasamadım ama sırt cantası alıcam 2 adet lens aldım ve flash da alcam sart bence sırt cantası
  • quote:

Orijinalden alıntı: coxackie

quote:

Orijinalden alıntı: photomaniac

Vatan'da fiyat neden bu kadar uçuk? Aradaki fark nedir? Garanti kapsamları mı farklı :/

Diğerleri de garantili bildiğim kadar. Vatanın fiyatı pahalı

Vatan şaşırmış bence. Arada inanılmaz bir fark var.

• photomaniac kullanıcısına yanıt
    Hocam indirim takip etmelisiniz vatanda .

%30 indirim yakalarsanız 4000 civarlarına geliyor vatandada . Ve 12 taksitle alabiliyorsunuz.

Bazen %35-%40 oluyor . %40 yakalarsanız , çok uygun fiyata alabilirsiniz .

Vatanın sitesinin amacı zaten indirim takip etmek. Bu fiyatlardan alan yoktur . 3-4 gün önce %30 indirim vardı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

%30 indirim yakalarsanız 4000 civarlarına geliyor vatandada . Ve 12 taksitle alabiliyorsunuz.

Vatanın sitesinin amacı zaten indirim takip etmek. Bu fiyatlardan alan yoktur . 3-4 gün önce %30 indirim vardı .

Diğer satış yapan sitelerde bu alanda güvenilir satış yapan firmalar. Onlar zaten 4000 tl civarında satıyorlar. Vatan'ın indirimlerini beklemek gereksiz bence. Bu arada batterygrip kullanmıyor mu kimse? Türkiye'de satış yapan bir web sitesi de bulamadım :( Yan markaların ürünleri var ama orijinal cANON BG-E14 yok nedense!
  • photomaniac kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten bu fiyatlar ciddi anlamda pahalı fiyatlar . %40 vatan indirimi olursa 3600 gibi bir fiyata gelir .

Birde ben bu ürünü ithalatçı garantili alma taraftarıyım . 1 ay içerisinde sorun yatarmassa birdaha sorun yaratmıyor zaten .

Doğubankta spot satılan bütün ürünler, yenilenmiş ürünler . Ağrıda polis akrabam var görev yapan , d7100 ' ü 18-105'le 800 dolara veren dükkanlar biliyor . Kaçakçıları yakalamk görevi . 300 liraya iki tane Canon 500d düşürdü . Ama şu an af motorunda problem oluşmuş . Muhtemelen daha öncede af motoru arızasından geri gönderilmiş ürünler , sorunu tekrarladı . Bu yenilenmiş ürünler dubai malı olarak geçiyor(Buda uydurma bir isim) . Doğubanka İran sınırından sokup , Ağrı gibi yerlerden dağıtım oluyor .

Hatta doğubanka dağıtım yapan ve 800 dolara d7100 veren elemanda şu anda İstanbul'da dağıtımda . Uygun spot dükkanın ismi . Doğubeyazıt'ta var olan bir dükkan . Schumii adlı arkadaşımız alacaktı , aradı konuştu . Ama ürünlerin yenilenmiş olduğunu anladık . Almaktan vazgeçti .

Kişiye ulaşmak için facebook adresini kullanabilirsiniz . Ürünler yenilenmiş ürünlerdir ama tabiki bunu söylemeyecektir . Doğubanka veriyor 700-800 dolara . Onlarda bu ürünleri 1200-1300 dolara bize satıyor . Hem polis abimin , hemde dağıtım yapan kişinin söylediği şeyler bunlar . Schumii 'yede sorabilirsiniz.

https://www.facebook.com/pages/UYGUN-SPOT-DOGUBEYAZIT/137351399608450

Zaten öyle birşeyki , doğubanktaki bazı dükkanlar internet üzerinden ithalatçı garantili türkçe menülü cihaz satıyor . Sahibinden.com'dada aynı dükkanın satışı var . 300 lira daha ucuz , cihaz spot ve ingilizce menülü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 30 Ekim 2013; 13:45:59 >

• bende almak istiyorum en uygun fiyat nerde sizce. ben novabazarda bir fiyt buldm ama ne kadar uygun bilmiyorum sürekli burdan alışveriş yapıyorum güvenilir olsunda istiyorum aslında

http://www.novabazar.com/EOS70D18-135ISSTM-W#0
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

ben o kampanyadan sırt cantası aldım foto mak. ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: eda poyraz

bende almak istiyorum en uygun fiyat nerde sizce. ben novabazarda bir fiyt buldm ama ne kadar uygun bilmiyorum sürekli burdan alışveriş yapıyorum güvenilir olsunda istiyorum aslında

http://www.novabazar.com/EOS70D18-135ISSTM-W#0

Fiyat aşırı pahalı .
  • yanlış anlamayın ama, bu kadar para crop makineye hakkaten verilmez şuan. 1500 civarına 60d nin yanına en güzel lensi alırsınız. 18-135 le almanız hakkaten gereksiz, eger ki video çekmiyorsanız...

inanın 18-55 ten daha az keskin çeker. unutmayın aralık fazlalaştıkça lensin cekim kalitesi azalır. şu ürünün 18-55 is2 ile 2500 liraya inmemesi durumunda almayın derim. ha para var huzur var diyorsanız o başka (:
  • Aynen katılıyorum, makinaya lafım yok ama fiyat çılgınca
  • Bonus 12 taksit 3.790 ... 2 Yıl Yetkili İthalat Garantili
    http://www.alisveris.com/canon-eos-70d-18-135-is-stm-dslr-fotograf-makinesi-canta-ve-uv-filtre-hediyelidir.#Details

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komod -- 31 Ekim 2013; 0:00:12 >
  • vatan, cuma-cumartesi-pazar-(bazen de) pazartesileri kapsayacak şekilde her hafta sonu %25 indirim kampanyası düzenliyor internet sitesinde.

son zamanlarda sıklıkla, bayramlar, kendi kuruluş yıldönümü vs gibi sebeplerle %30'luk indirim kampanyaları düzenlediler. 5330TL olan şuanki fiyatı %30'luk kampanyada 4056TL oluyor. taksit imkanı da ayrıca bir avantaj olabilir.

uzun zamandır, yaklaşık olarak 2013 mart-nisan'dan beri, %30'dan fazla genel kampanya yapmadılar. stok bitirmek istedikleri tek ürünlerde %30'dan fazla kampanyalar yaptılar. 70D henüz %30'dan daha büyük bir indirime girmez bence.

istanbulda olanlar yada gelebilecek olanlar, hayyam, sirkeci, doğubank gibi seçenekleri de değerlendirebilirler. buralarda genelde peşin / tek çekim fiyat veriliyor, taksit yapalım derseniz, %5 - %8 arasında komisyon farkı talep ediliyor. daha önceden alışveriş yapılmış, tanıdık mağazalardan, yada bu forumda iyi olduğuna dair yorumlar yapılmış dükkanlardan alışveriş yaparsanız daha iyi olur. Hayyam çarşı girişinde sağdaki Polat Foto'yu (pek spot satmaz, resmi ürüne iyi fiyat vermeye çalışır) yada Doğubank 1. katta Yıldız Ticareti (spot ürün satar, taksit yapılırsa %8 komisyon alır, iyi fiyat verir) önerebilirim. Hayyam içindeki KlasFoto'nun da forumda pekçok olumlu yorumunu bulabilirsiniz. Ben buradan alışveriş yapmadığım için bir fikrim yok.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.