Şimdi Ara

Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
12
Favori
29.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam.
  • Canon 700d 18-135 ıs stm makinem var. Ara sıra düğün çekimleri için flaşa ihtiyacım oluyor. Türkiye fiyatlarına baktım bana pahalı geldi. Aliexpressten almaya karar verdim ama seçenek o kadar çok ki kafam karıştı. Yanlış ürün veya f/p olmayan ürün almak istemiyorum. Yardımcı olursanız çok makbule geçer.

https://www.aliexpress....208.99999999.281.42GmCS

https://www.aliexpress....208.99999999.274.42GmCS

Flaş konusunda bir bilgim yok. Araştırmalarım sonuçu TTL denilen özelliği öğrendim. Bu özellik şart mı? Manuel ayarlamak çok zor oluyor mu?

HSS denilen birşey var o apayrı, benim duruma bir el atın lütfen. Teşekkürler.

https://www.aliexpress....-46e7-b3f1-36dafe47e3ec

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi günler ben de bir kaç gün önce canon 700d aldım. Kullanıyorum iyi güzel bir kamera ama kamera ile işim bitimce lensi çıkarıyorum (kameranın ve lensin koruyucu kapaklarını takıyorum). Bu bir sorun olur mu ya da lensi kameradan çıkarmadan çantaya koymam daha mı iyi olur
  • bro128 B kullanıcısına yanıt
    Çok uzun süre bir köşede saklanmayacaksa, yada lens değiştirmeyecekseniz lensi çıkartmanıza hiç gerek yok, lensi her çıkarıp taktığınızda makinenin içine toz girer.
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuvaz33 -- 11 Kasım 2016; 11:50:38 >
  • Merhaba arkadaşlar.
    Uzun bir düşünme ve karar verme döneminden sonra ilk DSLR sahibi olmak için eos 100 D ve eos 700 D arasında kaldım.
    Bir çok makale okuyup video seyrettikten sonra kullanılışlılık ve ergonomi açısından eos 700 d yi tercih ettim.
    n11 internet sitesinin 11.11 kampanyasından 175 TL indirimle 1624 TL ye az önce satın aldım. Çanta ve 16 GB sd kart ve 18-55 lensi ile birlikte...
    Sizce fiyat uygun mu?
    Doğru mu karar verdim?
    Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuvaz33

Merhaba arkadaşlar.
    Uzun bir düşünme ve karar verme döneminden sonra ilk DSLR sahibi olmak için eos 100 D ve eos 700 D arasında kaldım.
    Bir çok makale okuyup video seyrettikten sonra kullanılışlılık ve ergonomi açısından eos 700 d yi tercih ettim.
    n11 internet sitesinin 11.11 kampanyasından 175 TL indirimle 1624 TL ye az önce satın aldım. Çanta ve 16 GB sd kart ve 18-55 lensi ile birlikte...
    Sizce fiyat uygun mu?
    Doğru mu karar verdim?
    Saygılar...

Hayırlı olsun, lens STM ise fiyat çok uygun, IS ise uygun, DC ise normal
  • Selam Arkadaşlar,
    Ben de gruba yeni katıldım. Canon 700D ve 18-55 ve 70-300 lenslerim var. Buna ilave olarak hangi lenslere ihtıyacım olacak bana fikir verir misiniz. Manzara fotografları ilgimi çekiyor. 10-22 geniş açılı bir lens almayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz için teşekkürler
  • BDoster B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun 10-22 malzeme kalitesi olarak iyi ve sağlam ancak pahalı, 10-18 işini görecektir diye düşünüyorum. 10-18 diyafram diyafram 4,5 olduğu için daha yavaş, malzeme olarak bayonet dahil plastik ama 10-22 nin yarı fiyatına alınabiliyor. Artı STM motor avantajı var ve fotoğraf kaliteside oldukça iyi.
  •  Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU
  • ufak tefek denemeler. ustalar kusurları affetsin... lensler 18-55 ve 70-300 Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU
  • bir tane daha.... tek mesajda gönderemedim. dosya seç çalışmadı bir türlü Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU
  •  Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU
  • Bunun bir de 18 - 135 olanı var aralarında ne fark var acaba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flickr
    IMG_0214 - Kopya
    https://flic.kr/p/PttF8E

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70-300 denemeleri

Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU
    IMG_0210 by bülent Doster, on Flickr

• BDoster B kullanıcısına yanıt
    Flickr dan link atarken Share yerine BBcode seçersen seçtiğin ebada göre fotoğrafların forumda görünür. Böyle sadece link görünüyor.

Edit: ben yazana kadar düzeltmişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 1 Aralık 2016; 21:41:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.