Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (363. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.928
Cevap
121
Favori
626.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sağolasın hocam. 50mm ile çektim.
  • Bayjack B kullanıcısına yanıt
    50 mm alin portre icin fakat 18 55 i elden cikarmayin, doga manzara fotograflarinda 50mm dar kaliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çantaci -- 14 Şubat 2014; 22:03:22 >

• Devilsbutcher kullanıcısına yanıt
    sadece makro lenslerde yapılmıyor. 18-55 lenslerde yapabilirsin bunu.

1. otomatik modda yapabilirsin. öndeki objeyi hedef alırsanız arka flulaşır.
    2.portre modu - bu modu seçerseniz portre lensler gibi istediğiniz hedefe ulaşırsınız.
    3.makro mod - diyaframı orta degerde tutuyor. öndeki net olurken arka objeler net olmayan şekil alıyor.
  • Şu iki makinadan hangisini tercih edeyim

1. Canon Eos 650D 18-55 mm DC 18MP 3.0" LCD SLR Fotoğraf Makinesi (Dokunmatik Ekran) 1483 lira

2. Canon Eos 600D 18-55mm IS II 18MP 3.0" LCD SLR Dijital Fotoğraf Makinesi 1499 lira

1. makina 650 olması 2. makina da IS lens olmasından dolayı hangisini tercih edilir?

2 makina da hepsiburada.com da.
  • En iyi dostlar
    Canon EOS 600D & 50mm 1.8
    ( 1/500 | f/1.8 | ISO 100)
  • ( 1/125 | f/2.8 | ISO 100 )
  • Arkadaşlar 650D ile 600D ile çekilen fotoğrafları karşılaştırırsak acaba aralarında bir fark olur mu? Yani eğer çekeceğim fotoğraflarda hiçbir etkisi olmaz ise 600D yi alacağımda. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: igayin61

Arkadaşlar 650D ile 600D ile çekilen fotoğrafları karşılaştırırsak acaba aralarında bir fark olur mu? Yani eğer çekeceğim fotoğraflarda hiçbir etkisi olmaz ise 600D yi alacağımda. :)

İki makinenin imaj kaliteleri aynı. Daha kaliteli fotoğraf çekmek için üst segment makina kullanılıyor.

650D farkı; işlemci hızı, dokunmatik ekran ve videoda otofokustur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 550D,600D,650D,700D, yanyana koy hepsi aynı fotoğrafı çeker,650D yerine 600D alırsın,kalan parayla da 50mm 1.8 alırsın
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf kalitesine etki etmez ise o zaman 650D almanın benim için o kadar bir önemi yok o zaman. :) Çok teşekkürler cihazı hafta sonu alacağım artık aradaki fiyat farkına 50 mm lens alırım. :)
  • egemenkirpici kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler aralarında kalite bakımından fark olmadığını öğrenmem çok iyi oldu. :) Evet bende öyle düşünmüştüm kit lens+50 mm lens beni bir süre idare eder heralde. Zaten makro,zoom gibi olaylara girmeyeceğim. :)
  • yukarıdaki soruya ilaveten 600D IS lens mi yoksa 650D DC lensmi . fiyat aynı. Hangisi tercih etmek gerekir?
  • arif32 A kullanıcısına yanıt
    Hocam aşırı bir bilgim yok ama yaptığım aramalar sonucunda IS lensi almanızı tavsiye ederim. DC lenslerinde titreşim engelleme özelliği yok sanırsam. :) Şahsen fotoğraflarda elim titrediğinden IS lens alacağım. Bulanık çıkmasından iyidir biraz fazla para vermek. :)
  • Kesinlikle is ozellikli alin lensi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, aranıza birkaç ay önce katıldım. Arkaplanı bulanıklaştırmak için ne yapabilirim. 18-55 ve 75-300 lenslerim var. İlla f'si düşük lens mi almam lazım? Odaklamayı öne almak sağlıklı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efendi Baykuş

Arkadaşlar merhaba, aranıza birkaç ay önce katıldım. Arkaplanı bulanıklaştırmak için ne yapabilirim. 18-55 ve 75-300 lenslerim var. İlla f'si düşük lens mi almam lazım? Odaklamayı öne almak sağlıklı olur mu?

merhaba elinizdeki tele lensi 200 mm civarına getirin, maksimum diyafram açıklığında kalın f. 5.6 gibi mesela, 1/300 civarı bir enstantane hızınız olursa daha net çekersiniz pozu, objeye mümkün olduğunca yaklaşın ve arkada bir derinlik bırakın ki bulanıklık yani bokeh oluşsun selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efendi Baykuş

Arkadaşlar merhaba, aranıza birkaç ay önce katıldım. Arkaplanı bulanıklaştırmak için ne yapabilirim. 18-55 ve 75-300 lenslerim var. İlla f'si düşük lens mi almam lazım? Odaklamayı öne almak sağlıklı olur mu?

Merhaba hocam.

Bu linkteki yazıyı okursanız daha iyi anlayacaksınız kanaatimce;

http://www.bascek.com/2364/arka-plani-nasil-oldururum/
  • günlerden, gün.

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ

• Teşekkürler Arkadaşlar. Bir de ben bu 75-300 lensi satsam makine garantiden çıkar mı? İşime yaramıyor çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.