Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.928
Cevap
121
Favori
626.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar muhtemelen bunları soran 10000kişi falan olacağım ama ben bu dslr fotoğraf makinalarından hiç anlamam, nişanlım istediği için bir makina arayışına girdik. Lensmiş diyaframmış falan bayağı bir uzağım bu konulara. 600D ile ilgili birkaç video izledim youtube da. Kararsız kaldım alma konusunda, o yüzden sizlere danışmak istedim. Bizim gibi fazla fotoğrafçılıktan anlamayan kişiler için bu makina yeterli midir? Yanında lens geliyormuş sanırım o mesela yeterli gelir mi bize? Ekstra lens almaya gerek var mı sizce? Bir yerde şey duymuştum, full frame mi yok falan demişler, o ne ki? Birkaç mesaj yukarıda hızdan bahsedilmiş ama foto çekme hızından mı kast ettiniz acaba? Bu cihazın tuşa basıldığı zaman foto çekme hızı yavaş mı? Nişanlımla birlikte bir makina alalım ilelebet bizi götürsün istiyoruz tabi çok pahalı olmadan. Bu cihazı önerir misiniz? Soruları mı cevaplayacak herkese şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖEY

Arkadaşlar muhtemelen bunları soran 10000kişi falan olacağım ama ben bu dslr fotoğraf makinalarından hiç anlamam, nişanlım istediği için bir makina arayışına girdik. Lensmiş diyaframmış falan bayağı bir uzağım bu konulara. 600D ile ilgili birkaç video izledim youtube da. Kararsız kaldım alma konusunda, o yüzden sizlere danışmak istedim. Bizim gibi fazla fotoğrafçılıktan anlamayan kişiler için bu makina yeterli midir? Yanında lens geliyormuş sanırım o mesela yeterli gelir mi bize? Ekstra lens almaya gerek var mı sizce? Bir yerde şey duymuştum, full frame mi yok falan demişler, o ne ki? Birkaç mesaj yukarıda hızdan bahsedilmiş ama foto çekme hızından mı kast ettiniz acaba? Bu cihazın tuşa basıldığı zaman foto çekme hızı yavaş mı? Nişanlımla birlikte bir makina alalım ilelebet bizi götürsün istiyoruz tabi çok pahalı olmadan. Bu cihazı önerir misiniz? Soruları mı cevaplayacak herkese şimdiden teşekkür ederim

anladığım kadarı ile sen sadece anı fotoğrafı çekeceksin.bu iş için 600+18-55 yeterli ha biraz daha kaliteli foto istersen lensi tamrom 17-50 yaparsın

• eos 600 d için parasoley ve uv filtre almayı düşünüyoruz , ne dersiniz?
  • büyük bir ihtimal koruma amaçlı alıyorsunuz,parasoley alın,uv almayın,20-30 tl likleri görüntü kalitesini bozuyor,100 tl likleri alın alıcaksanız,ama o 18-55mm için yakışan filtreler değil,yani parasoley alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenkirpici

büyük bir ihtimal koruma amaçlı alıyorsunuz,parasoley alın,uv almayın,20-30 tl likleri görüntü kalitesini bozuyor,100 tl likleri alın alıcaksanız,ama o 18-55mm için yakışan filtreler değil,yani parasoley alın

yakışmıyor derken hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 TL lik lense 120-150 tl filtre almak uygun olmaz anlamında
  • Yalnızlık..600D+50mm 1.8 ( 1/250 | f/5 | ISO 200 )
     Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ
  • Kardeşlik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forrestt. -- 20 Ocak 2014; 17:56:31 >
  • Simitçi, Canon 600D & 50mm 1.8 ( 1/160 | f/1.8 | ISO 800 )
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni bir fotoğraf makinesi alarak aranıza katılmak istiyorum. Makineyi almadan fikirlerinize başvurmak istedim. Fotoğraf çekimi konusunda daha yeniyim. Sizce ne almalıyım. Şu an 600D-650D arasında gidip duruyorum. Fiyat olarak çok yükseklere çıkmak istemiyorum. İstanbul Bilişimde 600D fiyatını uygun gördüm. Yanlız lensle ilgili fikrim yok. Nasıl bir lenstir. Yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/canon-eos-600d-18-55-mm-iii-lens-slr-fotograf-makinesi-fiyati,61023.html

• huzur..

• Bunlarda benim fotolar yorumlarınızı bekliyorum. Çekerken baya bir zorluk oldu. iso 100, enstante 200 ile 640 arasında gezdim hep bazen 800 dahi oldu güneş bir çıktı bir kayboldu yaptığım çekimler hep gitti yani bunlarda kalanlar diyelim artıkın daha hiç oynanmamış fotolar cs kullanmadım. orjinali ile sizlerin görüşüne sunuyorum.

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnız2007 -- 22 Ocak 2014; 14:45:10 >

• Benide siraya yazarmisiniz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel paylaşımlar geliyor herkes süper.

http://www.fotografbilgini.com
  • instagram voswalker buyrun 600D 50mm f1.8 sigma 70-300 apo dg tele macro 18-55kit lens 55-250 canon yongnuo yn-560-III vs vs 1 yıldır sahibim

• Arkadaşlar iyi pazarlar bende eos 600 almak istiyorum fakat body olarak internette en düşük 1250 civarlarında fiyat buldum ama 18-55 is lensli canon garantilide 1299 tl bu fiyatı görünce body olarak daha ucuz alacağımı tahmin ediyorum. Ankara body daha uygun alabileceğim bir yer varmıdır. Birde düşündüğüm set canon 600d - tamron 17-50 f2.8 - canon ef 50 mm f1.8 II düşüncelerinizi bekliyorum. teşekkürler

• Yağmurlu bir gün.. (600D & 50mm 1.8 ( 1/100 | f/1.8 | ISO 100 ) )
  • Merhaba arkadaşlar;

Canon 700D satın aldım. Daha önce teknoloji mağazalarında denememe rağmen hiç bir makinede AF sırasında yanan flaşın cızırtı çıkardığını duymadım. Bildiğiniz elektrik hatlarından gelen cızırtı çıkıyor AF sırasında. Tüm makinelerde bu böyle midir yoksa bir problem olabilir mi kulübünüze de sormak istedim?

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • XPerience kullanıcısına yanıt
    Aynısı netleme sırasında flasla beraber bendede oluyor. Hiç kafaya takmadim sanırım normal.

• 50 mm f1.8 lens ile 18-55 kit lens arasında portre ve manzara çekimi açısından çok fark var mıdır ? Aynı fotoğrafın her iki lensle çekilmiş örneğini bulabilir miyiz ?

• 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.