Bildirim
Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık (42. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar gece çekilmiş sıfıra yakın ışık altında flassız çekilmiştir benim benim şöyle bir sıkıntım var bu resim 18-135 ile çekildi, aynı şekilde fotonun karışında bir insan olduğunda resimde flulaşmalar oluyor bunu sadece tripodlamı çözerim başka bir yöntemi varmıdır yoksa özellikle gece çekimlerinden sıkıntı yaşıyorum bunun dışında 50mm 1.8 bir lens alsam farkedermi
-
quote:
Orijinalden alıntı: deepdarkdirty
arkadaşlar gece çekilmiş sıfıra yakın ışık altında flassız çekilmiştir benim benim şöyle bir sıkıntım var bu resim 18-135 ile çekildi, aynı şekilde fotonun karışında bir insan olduğunda resimde flulaşmalar oluyor bunu sadece tripodlamı çözerim başka bir yöntemi varmıdır yoksa özellikle gece çekimlerinden sıkıntı yaşıyorum bunun dışında 50mm 1.8 bir lens alsam farkedermi
az ışıkta enstantene düşer fotoğraf flu olur işini açık diyafram ya da yüksek iso çeker tabi bunlarda bir yere kadar. -
caner_Fe
son fotograflar güzel olmuş harici bir ışık kaynağı kullandin mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: mcroses
caner_Fe
son fotograflar güzel olmuş harici bir ışık kaynağı kullandin mi?
reflektör kullandım , teşekkür ederim -
quote:
quote:
az ışıkta enstantene düşer fotoğraf flu olur işini açık diyafram ya da yüksek iso çeker tabi bunlarda bir yere kadar.
ışığı alabilmek için iso yu sonuna kadar açtım çok karanlıktı çünkü diyaframda açıktı 18mm de çektim av modunda ancak nedense flulaşmalar var çözemedim gitti inş bir bilen çıkar birde tripod ile deniycem alınca artık tşkler
-
canon 550 d 18-135mm
F. 5,6 İSO.100 Poz süresi 1/1000 sn
-
quote:
quote:
quote:
az ışıkta enstantene düşer fotoğraf flu olur işini açık diyafram ya da yüksek iso çeker tabi bunlarda bir yere kadar.
ışığı alabilmek için iso yu sonuna kadar açtım çok karanlıktı çünkü diyaframda açıktı 18mm de çektim av modunda ancak nedense flulaşmalar var çözemedim gitti inş bir bilen çıkar birde tripod ile deniycem alınca artık tşkler
http://www.alinweb.com/fotografcilik/05.htm
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nikola Tesla
quote:
Orijinalden alıntı: Uss Bilişim
quote:
Orijinalden alıntı: caner_Fe
quote:
Orijinalden alıntı: Uss Bilişim
quote:
Orijinalden alıntı: DarkTranquility
can sıkıntısından bir kaç resim ;
Hocam ilk resimdeki pozlamayı nasıl ayarlıyorsunuz ?
arkadaş yerine ben cevap veriyim lensi mf moduna alıp vizörden bakın ve halkayı döndürün
Halkayı derken ? Hangi Moda alayım peki ?
M moduna alın farketmez. Halka dediği kısım AF'de iken zır zır oynayan kısım. MF'ye alın orayı elinizle çevirin. AF'de iken servo motor çevirir, MF'de iken kendiniz çevirebilirsiniz. AF'de iken zorlamayın motoru bozabilirsiniz.
O dediğiniz motor bady de mi yoksa lenstemi mesela bir zorlama anında ?
-
Arkadaşlar daha önce cevaplandıysa kusura bakmayın, bulamadım bir bilgi...
Body üzerinde bulunan el tutma kısmında ki siyah kauçuk yada lastik kaplama malum deforme oldu, uzadı, yapışkanları ayrıldı ve şu an kötü durumda.Bunun için ne yapabiliriz, yenisi ile değişiyor mu acaba serviste yada hayyamda?.. Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim... -
quote:
Orijinalden alıntı: daylili
Body üzerinde bulunan el tutma kısmında ki siyah kauçuk yada lastik kaplama malum deforme oldu, uzadı, yapışkanları ayrıldı ve şu an kötü durumda.Bunun için ne yapabiliriz, yenisi ile değişiyor mu acaba serviste yada hayyamda?.. Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim...
aynı sorun bizlerdede var :D 404 le flaan yapışır heralde hiç denemedim ama.... -
30 Ağustos Zafer bayramında motosikletli kuryeler olarak kortej düzenleyerek Şehidimizin evini ziyaret ettik. 550D ile bu organizasyondan görüntüler hazırladım ve bir video yaptım. Sizlerle paylaşmak istiyorum..
http://www.youtube.com/watch?v=lq_Hh2sfIII&list=UUM_GhVFtkwZdD6D4P6KbKgQ -
-
-
Bende sonunda kavuştum makinama fakat kpss yüzünden gereken önemi ve değeri veremiyorum -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdr_ -- 9 Eylül 2012; 16:50:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: salom
T-shirt De Facto -
quote:
Orijinalden alıntı: caner_Fe
quote:
Orijinalden alıntı: daylili
Body üzerinde bulunan el tutma kısmında ki siyah kauçuk yada lastik kaplama malum deforme oldu, uzadı, yapışkanları ayrıldı ve şu an kötü durumda.Bunun için ne yapabiliriz, yenisi ile değişiyor mu acaba serviste yada hayyamda?.. Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim...
aynı sorun bizlerdede var :D 404 le flaan yapışır heralde hiç denemedim ama....
Gecen Gün hayyamda sordum kauçuk kısımların komple Değişimi 180 TL civarı dediler ... -
fotoğraflardan anladım ki bana 50mm f1.8 lens lazım Arkadaştan bir haftalığına ödünç alsam ah -
550dye EF 50mm f/1.8 II taktım lens hatası düzeltme kısmında lensin düzeltme verisi yok diyor bunu ekleye biliyor muyuz?
birde bu aletlerle magic lantern kullanan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi körüklüotobüs -- 11 Eylül 2012; 18:49:09 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X