Şimdi Ara

CANON EOS 100D mi 1200D mi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba donanım haber üyeleri .. Bir konu da yardımınızı istiyorum fotoğraf makinası alacağım bu işe ilgim merakım var ve baya da araştırdım izlemediğim video kalmadı . Sorum canon 100d mi 1200d mi ?

* 100d'nin avantajları : Özellik olarak daha üstün olması .
    Negatif yönleri : Elime küçük gelmesi alışabilir miyim bilmiyorum.
    * 1200d avantajı : elime uygun olması
    negatif yönü ise : 100d ye göre özelliklerinin biraz düşük olması bu yüzden karar veremiyorum .

• Cevabı kendin vermişsin zaten. Eline oturursa 100d, oturmazsa 1200d. Buna başkaları karar veremez ki.
  • karadeniz6141 K kullanıcısına yanıt
    bu eskiden analog makineler zamanda makineler küçüktü o zamanki fotoğrafçılar makinenin ele oturmamasından şikayetçi değildi, şimdi neden bu bu kadar mesele yapılıyor anlamış değilim. ben sony a6000 kullanıyorum bayağı küçük ben hiç bu konudan şikayetçi değilim. hatta biraz daha küçültseler de çebime sığabilse ne güzel olurdu bel çantası taşımak zorunda kalmazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

bu eskiden analog makineler zamanda makineler küçüktü o zamanki fotoğrafçılar makinenin ele oturmamasından şikayetçi değildi, şimdi neden bu bu kadar mesele yapılıyor anlamış değilim. ben sony a6000 kullanıyorum bayağı küçük ben hiç bu konudan şikayetçi değilim. hatta biraz daha küçültseler de çebime sığabilse ne güzel olurdu bel çantası taşımak zorunda kalmazdım.

Belki de dediğiniz doğrudur bunu bir şikayet olarak algılamayın benim asıl sorum yani bu küçüklüğe alışabilir miyim pişman olur muyum yada memnun olur muyum sizin gibi tecrübeli kullanıcılar fikrini söylerse bende bi karara varırım , ben öğrenciyim biriktirdiğim parayla alıcağım o yüzden hata yapma lüksüm yok .

• karadeniz6141 K kullanıcısına yanıt
    biz makineleri özellikleri için alırız değil mi, o halde daha çok özelliği olan daha çok tercih edilmelidir. canon 100d nin küçük olma,ele oturmama sorunu batary Grip alarak basitçe çözülebilir,ama canon 1200d nin eksiklerinin çözümüne çare yok.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Haklısınızz, batary grip'i bilmiyordum hemen baktım aslında hoşuma gitti yalnız 100d için türkiyede yok galiba ama bi kaç yabancı sitede gördüm biraz daha araştırırsam soruna hem batarya açısından hemde ergonomi açısından çözüm olacak gibi teşekkür ederim ..
  • 100D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 70D mi 6D mi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 700d aldım konu kapanabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

biz makineleri özellikleri için alırız değil mi, o halde daha çok özelliği olan daha çok tercih edilmelidir. canon 100d nin küçük olma,ele oturmama sorunu batary Grip alarak basitçe çözülebilir,ama canon 1200d nin eksiklerinin çözümüne çare yok.

1200d nin eksikleri nedir 100d ye göre?
  • Hatırlatma. 2 cihazın da fiyat kampanyası devam ediyor.

100D 18-55mm IS STM 1299 TL

1200D 18-135mm IS lens 1399 TL

• Merhaba bende bu iki makina arasinda kararsız kaldım 100d de wifi yok ama 1200d de var .100d ye eye-wifi kart girişi varmı acil cevap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.