Şimdi Ara

Canon A2200 - Kodak M580 Karşılaştırma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, sizlere Yeni Aldığım Canon A2200 ile Kodak M580'i karşılaştırdım.

Şunu da belirteyim ki, Canon A2200 Estetiği ile, Otomatik Çekimleri ile, Kullanım Kolaylığı ile gerçekten güzel. Eleştirebileceğim tek tarafı Optik Zoom'u. Diğer Özellikleri Ve Kalitesi Gerçekten Güzel.

Kodak M580 İse, Çok Kaba, Estetik yok. Yüz Çekimlerinde Başarılı. Fakat, Aşağıdaki Resimlerde Farkı Göreceksiniz..

Resimler Flaşsız Olarak Çekilmiştir. İki Makinede Otomatikte Çekilmiştir. Aynı Uzaklıktan ve Aynı Hassaslıkta Çekilmiştir..

Canon A2200

Kodak M580

işte Canondan Birkaç Foto :) Resimlerde Hiçbir Düzenleme Yoktur. Orjinaldir.

• canon daha başarılı hakkaten ama dediğin gibi dijital zoom vasat.. zoom haricinde cihaz mükemmel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtali

canon daha başarılı hakkaten ama dediğin gibi dijital zoom vasat.. zoom haricinde cihaz mükemmel..

2 günlük makinem var kurcalayana özelliği çok ama size şunu sormak isterim otomatik en iyi ayarı seçiyor ya o nedenle manzara çekerken manzara ayarını mı yapsak veya canlı renkler yoksa hep oto da mı takılalım ayrıyetten manzara çekeceksek manzara moduna almanın artısı olabilir mi ?
  • güle güle kullanınız yeni canonunuzu

fakat, yetersiz bir karşılaştırma,

otomatik modda çekim yaptınız, fakat makinenin çekim isoları otomatik modda değişebilir.

lafın özü, ilk resim ile ikinci resim arasında iso farkı var.

buna bağlı diyafram ve pozlama süreleri değişir.

kısacası mesafenin aynı olması yetmez.

ayırca tek resimle karşılaştırma da olmaz.
  • Canon a3200is kullanıyorum gayet iyi işler çıkartıyor

Ayrıca bu kompakt makinaları normal kullanıcılar kullanıyor, yani otomatik mod da kullanacaktır. O yüzden en iyi ayarları otomatik mod da yapması gereklidir görüşündeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Canon a3200is kullanıyorum gayet iyi işler çıkartıyor

Ayrıca bu kompakt makinaları normal kullanıcılar kullanıyor, yani otomatik mod da kullanacaktır. O yüzden en iyi ayarları otomatik mod da yapması gereklidir görüşündeyim.

Arkadaşa katılıyorum . Uzun bir araştırma sonucu canon a2200 aldım henüz elime geçmedi ama güzel makina olduğunu söyleniyor. Normal bir kullanıcı otomatik modda kullanır örneğin bir yere gezmeye gidersin veya bir düğüne aniden fotoğraf çekmen gerekir yok ıso yok ışık ayarlamaya pek vaktin olmaz bu gibi durumlarda çok iyi iş çıkarır makina . Eğer profesyonel bir kullanıcıysan o zaman iş değişir tabi .

• Kodak M580 için bir kaç fotoğraf daha ekler misiniz? Ev içi çekimleri nasıl M580'nin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fujifilm Hs20 Exr Nasıldır ?
    14 yıl önce açıldı
    canon sx130 kullanıcıları
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.