Şimdi Ara

canon a1100ıs değiştirilmiş sony w320 alınmıştır(yeni fotolar eklendi w320)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
0
Favori
3.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar max 300tl ye kaliteli bir dijital fotoğraf makinesi önerisi alabilirmiyim?
    teşekkürler
     canon a1100ıs değiştirilmiş sony w320 alınmıştır(yeni fotolar eklendi w320)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.1.1.1 -- 20 Mayıs 2010; 10:43:35 >

• samsung pl-70 nasıl arkadaşlar
  • merhaba,
    bende en kısa zamanda bir dijital makine almak istiyorum. biraz araştırma yaptım ama acilen fikir ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. beğendiğim makineler aşağıda, yinede yeni tavsiyelere açığım. Sizce hangisi? Aslında panasonic oldukça hoşuma gitti ama emin olamadım. yardım lütfen...
    Fuji finepix A235
    Fuji Finepix J27
    Casio Exilim Z90
    Canon powershot A480
    Canon A110
    Nikon coolpix L20
    Nikon coolpix S220
    Panasonic Lumix F3
  • Sadece fotoğraf için alacaksan pixel density oranlarına bak ben J27 aldım 190 TL bu fiyata gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali277

Sadece fotoğraf için alacaksan pixel density oranlarına bak ben J27 aldım 190 TL bu fiyata gayet iyi

NEDEN AV100 ALMADIN 196 TL 'YE? BEN HB'DAN ALAYIM DİYORUM, ÖNERİR MİSİN DOSTUM BENİM PEK BİLGİM YOK BU KONUDA DA? HAFİF KARANLIK ORTAMDA İYİ FOTO ÇEKER Mİ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nikon coolpix P100 aldım ama...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xatixungur

quote:

Sadece fotoğraf için alacaksan pixel density oranlarına bak ben J27 aldım 190 TL bu fiyata gayet iyi

NEDEN AV100 ALMADIN 196 TL 'YE? BEN HB'DAN ALAYIM DİYORUM, ÖNERİR MİSİN DOSTUM BENİM PEK BİLGİM YOK BU KONUDA DA? HAFİF KARANLIK ORTAMDA İYİ FOTO ÇEKER Mİ?

flash kullandıktan sonra her makine loş ortamda iyi fotoğraf çeker.Ayrıca bu fiyat aralığındaki sıfır makinelerin tamamı aşağı yukarı aynı kalitede fotoğraf çeker. Görüntü sabitleme özelliği olan ve mega pixeli 6-10 arası olan bir makine almanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

quote:

quote:

flash kullandıktan sonra her makine loş ortamda iyi fotoğraf çeker.Ayrıca bu fiyat aralığındaki sıfır makinelerin tamamı aşağı yukarı aynı kalitede fotoğraf çeker. Görüntü sabitleme özelliği olan ve mega pixeli 6-10 arası olan bir makine almanızı tavsiye ederim.

lupara siz olsanız av100 mü alırsınız canon a480 mi? birini alıcam 2 saat içinde. canon 270 av100 200 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xatixungur -- 2 Mayıs 2010; 15:42:16 >

• @xatixungur

Açıkçası a480 in av100 e 70 liralık fark atacak bir özelliği yok. Ben olsam av100 alırdım.

ek:
    alternatif olarak SD kart ve şarjlı piliniz yoksa aşağıdaki linke de bakabilrsiniz.

http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=2917

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lupara_ -- 2 Mayıs 2010; 16:15:48 >
  • arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim yalnız ben hiç anlamıyorum bu fotoğraf makinesi işinden bana sadece model verirseniz iyi olur ayrıca 300 tl ye hafıza kartı vede pil dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

quote:

quote:

Görüntü sabitleme dediğiniz sanırım auto focus

• hayır.
    image stabilization
  • arakadaşlar panasonic lumix f3 hakkındaki görüşlerinize ihtiyacım var. tercih edilebilecek bir makine mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sey_da

arakadaşlar panasonic lumix f3 hakkındaki görüşlerinize ihtiyacım var. tercih edilebilecek bir makine mi?

tercih edilir mi bilemem ama az önce media markt ta gördüm kampanyası var. 319tl 2gbsd+çanta hediye

gördüğüm kadarıyla hd video kaydı vardı.
  • Bence gözünü kapa ve fujifilm ax200 al,ve makina gör(Benim yaptığım gibi).. HD video, 5x optik zoom, 12 mp.vs.vs.hafıza kartı dahil çok rahat alabilirsin..

Dua edersin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serden
    Bence gözünü kapa ve fujifilm ax200 al,ve makina gör(Benim yaptığım gibi).. HD video, 5x optik zoom, 12 mp.vs.vs.hafıza kartı dahil çok rahat alabilirsin..

Dua edersin...

Nereden aldiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: serden

Bence gözünü kapa ve fujifilm ax200 al,ve makina gör(Benim yaptığım gibi).. HD video, 5x optik zoom, 12 mp.vs.vs.hafıza kartı dahil çok rahat alabilirsin..

Dua edersin...

titremelerde net çekim yapıyor mu? ben dün electroworld de denedim şöyle elimi önünde sallayım çektim net yakalayamadı. ama aynı olayı lumix f3'e yaptım net yakaladı. sence ax200 veya jx200 lumix f3 kadar var mıdır?
  • Arkadaşlar başka tavsiyeler yok mu sizlerin görüşüne göre haftasonu gidip makine alıcam fujifilm av150 nasıl dersiniz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.