Şimdi Ara

Canon 80d vs M50 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Firmamızda yaptığımız ürünlerin videolarını gimbal yardımı ile çekmek istiyoruz seçtiğimiz gimbal zhiyun crane 2 ancak fotoğraf makinesinde karar kılamadık aynasız 4k m50 mi ? yoksa 1080p canon 80d mi?

    Ağırlıklı olarak video için kullanacağınız ancak fotoğraf çekimlerininde de bizi üzmesin istiyoruz. Cevaplar için şimdiden teşkkür ederim.



  • https://cameradecision.com/compare/Canon-EOS-80D-vs-Canon-EOS-M50 belki yardımcı olabililir çevirip bakın ama bazı hatalar olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamfo -- 10 Ekim 2019; 16:57:21 >
  • ben olsam o kadar masraf yapmam. dji osmo pocket alın gitsin.
    4k 60fps videolar çekebiliyor hem de kendinden gimbal ı var.
    fiyatıda alacağının dlsr gimbalı fiayatında. 2400tl ye bulabiliyorsunuz.

    ne tür ürünler üretiyorsunuz bu arada
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf ihtiyacımızıda karşılaması gerek hocam, makine hatları üretiyoruz çeşitli sektörlerde.
  • justrom J kullanıcısına yanıt
    o halde canon 80d. 4k maalesef ülkemiz şartlarında gereksiz çünkü Türkiye de halkın %95 inin evinde 4k monitör,4k tv falam yok. 4k monitöe ve tv ye sahip olanlar bile ülkemizdeki internet hızları yüzünden doğru düzgün 4k video seyredemiyor çünkü internet kaldırmıyor sürekli donuyor görüntü.
    bu yüzden canon 80d daha mantıklı. Ayrıca aynasız makineler video modunda çok çabuk bataryası bitiyor.2,3 tane de yedek batarya gezdirmen gerekiyor yanında. özellikle sony aynasızlar batarya konusunda çok kötü, sony 15 yıldır aynı batarya tipini kullanıyor tüm makinelerinde hiç batarya konusunda ar-ge yapmıyor.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler hocam bende 80d olarak karar kıldım dediğiniz gibi 4k alt yapısına daha hazır değiliz.
  • Arada ki fiyat farkından da kimse bahsetmemiş eğer ki m50 daha pahalı olsa 4k seçeneği sunsa o parayı vermeye değmez diyerek ucuz olanı alabilirdiniz fakat m50 daha ucuz bir cihaz neden 1080p de çekim özelliği varkende 80d alasınız önemli olan video değil mi ?
  • NETHRON N kullanıcısına yanıt
    Evet önemli olan video ama aktif şekilde ürün fotoğraflarınıda bununla beraber çekeceğiz, ikinci el alacağımız için fiyat farkı yok hocam ikiside 3500 TL temizlikleri de hemen hemen aynı durumda
  • justrom J kullanıcısına yanıt
    Sizin bileceğiniz durum tabi bir şey söyleyemem ama taşınabilirlik bakımından bence m50 ek olarak m50 alırsanız çekimleri kit lens ile yapmayacaksanız adaptör almanız lazım ef-eos m adaptörü bilginiz olsun. Yoksa ef lensleri kullanamazsınız. 80d de böyle bir durum yok tabi tercih sizin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.