Şimdi Ara

Canon, 8 Yıldır Avrupa’nın ‘En Güvenilir Fotoğraf Makinesi’ Markası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reader’s Digest’in her yıl müşterilerin marka ürünlere ve servislere olan davranışlarını incelediği ‘En Çok Güvenilen Markalar Araştırması’nın 2008 sonuçları, Canon için rakipleri tarafından kırılması oldukça zor bir rekoru simgeliyor. Araştırmanın sonucuna göre Canon, son sekiz yıllık geleneği bozmayarak, bu yıl da Avrupa'nın lider fotoğraf makinesi markası seçildi.

Reader’s Digest, Avusturya, Belçika, Finlandiya, Fransa, Almanya, Macaristan, Hollanda, Portekiz, Rusya, İspanya İsveç, İsviçre ve İngiltere’nin yer aldığı 16 Avrupa ülkesinde okuyucularından en çok güvendikleri markaları seçmelerini istedi. 14 farklı dilde yapılan araştırmada, dergiye ulaşan 23.651 anket incelendi.

Kalite, imaj, paranın karşılığı, çevresel duyarlılık ve etik standartlar gibi kriterlere göre değerlendirilen tüm markalar içinde Canon, en çok güvenilen dört marka arasında zirveye oturdu.

Canon Avrupa İletişim ve Kurumsal İlişkiler Müdürü James Leipnik, “Canon olarak biz kullanıcılarımıza evde ve iş yerlerinde mükemmel görüntüleme çözümleri sunmaya odaklanıyoruz. Bunun sonucunda Reader’s Digest’in Batı ve Doğu Avrupa’daki okurlarından birçoğunun en yüksek kalitede servisler sunmamız için bize güvenmeye devam etmeleri memnuniyet verici” dedi.

Reader’s Digest Bölgesel Reklam Müdürü Gavin Murray ise “Müşteri güveni başarılı markalar için hayatidir. Hızlı değişen bugünkü dünyada güveni temin etmek şirketlerin en zorlayıcı mücadelelerinden biri olmaktadır, özellikle de teknoloji sektöründe olanlar için. Canon’un Avrupa’nın birçok ülkesinde en güvenilen marka olarak yerini iyileştirmiş olması etkileyici” diye konuştu.

veteknoloji

• En geniş ürün gamına sahip marka, en iyi reklam yapan marka, foto muhabirlerinin en çok tercih ettiği marka, en güvenilir marka vs. vs. Beklenen sonuç
  • Hani ''marka takıntısı'' derler ya Canon'da bu geçerli değil. Gerçekten fotoğrafçılıkta Canon bir numara.
    Şu an benim durumum mesela, DSLR alacağım giriş seviyesi olacak.
    EOS 400d ve Pentax k100d super modelleri önümde duruyor.
    400d 2.el fiyatına sıfır k100d super alınabiliyor.
    Tercihim Canon olacak sanırım.
  • okadar reklam ve modele göre bence normal makinaları da iyi ama marka takıntısı olanlar ençok göz önünde bulunanı tercih ediyorlar burasıda yalan değil

birine makina öner deseniz ya canon ya nikon öneriyor içlerinde bir kaç kişi çıkıyor fiyatınagöre en iyi makinayı öneriyor tabi herşey bütçe meselesi oda var
  • canon gerçek anlamda bu işin ticaretini yapıyor ve elindeki ürünü bazen allayıp pullayarak bazen de gerçekten çok iyi ürün çıkartarak reklamlayıp piyasaya sürüyor..
    ve toplum en iyisi canon olduğunu sanıyor.
    makineleri, detaylarını gerçek anlamda bilen forumlardaki kişiler ve bu işi yapan kişiler(genel olarak söyleyecek olursak %10)
    gerisi bilnçsiz tüketici olarak en çok tanınan markayı alıyorlar.istatistikler yapılıyor ve bu kriterlerin içinde bilnçli kişiler çok az yer kaplıyor..
  • 10_ur demişki;
    quote:

forumlardaki kişiler ve bu işi yapan kişiler(genel olarak söyleyecek olursak %10)
    gerisi bilnçsiz tüketici olarak en çok tanınan markayı alıyorlar

10_ur dostum bu durumda ben Pentax'ı tercih etmediğim için bilinçsiz tüketici sınıfına girenlerden biri miyim acaba?
  • ben ne dedim zaba
    forumlardaki kişiler bilinçli alıyor dedim
    kalkıp "canon alan kişi bilinçsiz" demedim..
    ek: ya da pentax almayan kişi bilnçsiz demedim(pentax fanatizmim yok))
    bu işin içeriğini bilmeyen kişiler en çok tanınan markaya yöneliyor
    kalkıp da canon alan bilnçsizdir desem bu saçmalık olur(senin üzerime yüklemeye çalıştığın iftira)
    biraz daha dikkatli okuyalım-algılayalım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10_ur -- 31 Temmuz 2008; 13:58:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @10_ur a katılıyorum

canon taktik çalışıyor bir çok model sürüyor piyasaya fiyat aralıkları yakın ama modelleri farklı yada fiyatı bir alt modele göre daha yüksek oluyor lens farklılığından dolayı (18-55 değilde 17-85 kullanıp fark yaratıyorlar)

önemli olan aynı seviyede fiyata ve özelliğe sahip olan makinalara göre üstünlük saglaması olmalı

tabi reklamını da iyi yapıyor millette sık duydugu firmanın ürününe koşuyor bir araştırma yapıp vereceği paraya farklı bir markanın daha iyi bir ürünü varmı diye bakmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 31 Temmuz 2008; 14:02:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: S.T.A.L.K.E.R

@10_ur a katılıyorum

tabi reklamını da iyi yapıyor millette sık duydugu firmanın ürününe koşuyor bir araştırma yapıp vereceği paraya farklı bir markanın daha iyi bir ürünü varmı diye bakmıyor

şiir gibi anlattın
  • Bencede canon lar sağlam çıkıyo Aldın mı canon gibi bir marka alıcaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10_ur

ben ne dedim zaba
    forumlardaki kişiler bilinçli alıyor dedim
    kalkıp "canon alan kişi bilinçsiz" demedim..
    ek: ya da pentax almayan kişi bilnçsiz demedim(pentax fanatizmim yok))
    bu işin içeriğini bilmeyen kişiler en çok tanınan markaya yöneliyor
    kalkıp da canon alan bilnçsizdir desem bu saçmalık olur(senin üzerime yüklemeye çalıştığın iftira)
    biraz daha dikkatli okuyalım-algılayalım lütfen

10_ur çok şükür okuduklarımı algılama yeteneğim oldukça yüksek
    Ben şu sıralar bir seçim yapma arefesinde olduğum için agresif olabilirim. Kusuruma bakmayın

quote:

Daha doğrusu çoğu insanın kullandığı, yaygın olan bir markayı almak daha güvenli diye düşünüyor insan ister istemez.

• önemli değil
    baya araştırma içindesin anlaşılan..
    en iyisini seçeceğine inanıyorum
  • arkadaslar bir şey danışacam ben canon a570 alacam hatta kredi kartın cv sini yanlış yazmışım sipariş kabul olmadı vede dövizin düşmesini biraz daha bekliyorum siz a570 için ne diyorsunuz yada compact olarak bu ondan daha ii dir diyeceğiniz varmı..
  • a570 in fiyatını bilmiyorum; a720is'nin fiyatını da bilmiyorum; ama a720is almayı düşünebilirsin fiyatı senin için uygunsa; a720is ile çekilmiş fotokritikte; bu forumda; netteki pek çok istede çok başarılı fotoğraflar gördüm; "tamamen ilgisiz ve desteksiz" bir yaklaşım oldu ama çekimlerini görüp "bu hangi makine ile çekilmiş" diye baktığım pek çok fotoğrafın altından a720is çıktı (yayla lezzet testi gibi oldu ama idare edin artık )
  • canon kesinlikle çok iyi bir marka...insanlar ihtiyaclarına göre istedikleri markalara yönelebilirler fakat canon bu piyasanın önderlerindendir..şahsi görüşüm..
  • bu arada zaba; k100d ile 400d ikilisinden birini mi almayı düşünüyosun; yoksa birinin ikinci el fiyatı diğerinin sıfırına denk geldiği için "öylesine" mi bu iki makineyi örnek verdin bilmiyorum; ama 400d alacağın fiyata sanırım ikinci el k10d ya da sıfır k200d alabilirsin; bence bu iki makineyi de değerlendirebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: barkodd

bu arada zaba; k100d ile 400d ikilisinden birini mi almayı düşünüyosun; yoksa birinin ikinci el fiyatı diğerinin sıfırına denk geldiği için "öylesine" mi bu iki makineyi örnek verdin bilmiyorum; ama 400d alacağın fiyata sanırım ikinci el k10d ya da sıfır k200d alabilirsin; bence bu iki makineyi de değerlendirebilirsin

2. el 400d veya sıfır k100d alacağım
  • hocam bulabilirsen 2.el K10D alabilirsin biraz yüksek bir fiyatı olur ama

K100D de varmış sr ya ben yok diye hatırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 31 Temmuz 2008; 16:43:50 >
  • quote:

hocam bulabilirsen 2.el K10D alabilirsin biraz yüksek bir fiyatı olur ama

K100D alacaksanda Super modelini almanı tavsiye ediyorum

titreşim önleme sistemi K100D de yok K100DSuper de var

K100D'de Shake Reduction var. Yani titreşim önleyici. Kim demiş yok diye, yada nerden çıkardın?
  • kızma hocam kafam karıştı birden
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.