Şimdi Ara

canon 650d mi yoksa gopro hero3 black mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Evet başlıktaki modeller çok ilgisiz ama kararsız kaldım. Bir yandan aksiyon kamerasıyla bisiklet maceralarımı kayıt altına almak istiyorum, bir yandan fotoğrafçılıkta profesyonel olmak istiyorum. Sizce hangisine yönelmeliyim? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sony nex serisi bakın derim. Hem fotoğraf makinesi olarak kullanırsınız hem de ebatları küçük olduğu için bisikletinizde rahatça video amaçlı kullanabilirsiniz. Yalnız profesyonel fotoğraf makineleri yarım saat aralıklarla video kayıt yaparlar, bunu da göz önünde bulundurun.
  • MezaRock kullanıcısına yanıt
    Düşünmedim değil. Daha önce slr makinaya sahip olmadığım için slr lara ilgim var. Nex benzeri makinam vardı zaten ama eskidi. Ya canon ya gopro?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 650d autofocus zayıf olduğundan bisiklet kayıtları için kullanamazsın, gopro ile de foto çekimi amatör olur.
    panasonic lx7 modeli bahsettiğin makinelerin arasında bir alet. kompakt ve mükemmel video çekiyor ve fotoğraflar dslr kadar olmasa da idare eder.
  • GoPro tek geçerim. O yassı görüntü çok hoşuma gidiyor. ( O yassı görüntüye ne deniyor arkadaşlar )
  • -Airbus- kullanıcısına yanıt
    fish eye
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunshines35

fish eye

Teşekkürler hocam. Peki bunun için birkaç uygulama var androidde. Çok dandikler resmen yusyuvarlak yapıyorlar. Bunun için note 2 ye takılacak lens gibi birşey var mıdır acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DSLR mı yoksa Kompakt mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle sen ne istediğine karar vermen gerek. Canon da gopro da kendi içimde bulundukları pazarda liderler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.