Şimdi Ara

Canon 650d mi Yoksa 60d Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce canon 650d mi almalıyım yoksa 60d mi ?

Sebebinide söylerseniz çk sevinirim.

• Tabiki 60D. 650D body olarak 60D'nin altinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 d daha saglam bir body dayanıklı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine mı bu soru yahu. Gün asırı açılıyor bu konu. Donanım ve ekipman tavsiye bölümüne açılmadıgi icin de siliniyor. Bu konu da aksamı görmez ama biz yine 60d diyelim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defalarca söyledik 650d sadece jpeg de iyi oda işlemciden ötürü diye oturaklı sağlam body 60d tabiki
  • Her ikisininde görüntü kalitesi benzerdir aynı kalitede fotoğraf çekebilirsiniz. 60D nin gövde özellikleri daha iyidir kullanım kolaylığı sağlaması açısından. Bunun dışında 650D STM lensleri destekleyen tek gövde şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbazoğlu

Sizce canon 650d mi almalıyım yoksa 60d mi ?

Sebebinide söylerseniz çk sevinirim.

kendimden örnek vereyim aleti alalı 2 gün olduydum 40 cm üzerinden halıya düştü tripod'dan köşesinde micro çatlak meydana geldi. Dayanıklılığı o kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 70D mi 6D mi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Makineye gözüm gibi bakacağıma eminim ama işte 650d nin otomatik netelme özelliği birde yüksek iso su kafamı karıştırdı

Bakınız : http://kiyas.la/tr/fotograf-makinesi/karsilastir/Canon-650D-vs-Canon-EOS-60D
  • 60d iyidir kardeş
  • Arkadaşlar benzer bir başlığı bende açtım,seçilebilirlik daha fazla tabiki ama; D60 iyidir diyerek geçmekle olmuyor bu iş..Herkes biliyor D60'ın daha iyi olduğunu.. Ama NEDEN'lerinide sıralarsanız başlığı açmış arkadaşa hatta benzer sıkıntısı olanlara (örn; Ben..) daha faydalı olabilir diye düşünüyorum.Çeşitli sitelerde gerekli karşılaştırılmalar yapılıp 2-3 noktada farklılık gösteren cihazların fiyatları arasında uçurum var.Onun için bu işi bilen,yardımsever (sıkılmadan-azarlamdan düzgünce) cevap verecek dostlardan destek bekliyoruz.Bu uçurumun sebebi nedir? Göremediğimiz bilmediğimiz farklar neler? Sürekli forumda olup aynı şeyleri yazan dostlar haliyle sıkılıyor ama bazen madur olanlar arama motorunda istediği sonuca ulaşamayabiliyor.Lütfen,eğer yardım edeceksek düzgünce konuyu açıklayalım.Teşekkürler..

Benim elimden gelen bu kadar..

İSO,Piksel ve min Piksel dışında 1:1 aynı makina gibi görünüyor karşılaştırmada ama aradaki fiyat farkının sebepleri nedir? Ortalama biri 1600 TL diğeri 3000 TL civarında...

Canon 650d mi Yoksa 60d Mi ?

Not=Diğer 2 model,forumun 4 makine seçme zorunluluğu olduğu için rastgele yakın makinalar seçilmiştir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RS182 -- 19 Şubat 2013; 16:36:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.