Şimdi Ara

canon 600d nikon 3200d hangisini tercih etmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben hobi için fotoğraf çekmek istiyorum canon 600d hoşuma gitti fakat bu makinede hangi lensleri kullanabilirim hangi kalitede pc de çıktı alırım vs bunlarla iligili hiç bir fikrim yok. dolayısıyla hangi lens ne işe yarar 18-55 18-135 mi olsun vs bunlarla ilgili tavsiyelerinizi alabilir miyim

• Öncelikle seçtiğini her iki fotoğraf makineside çok iyi. Ama nikon d3200 daha iyi olacağını düşünüyorum. Kamera ile ilgili bilgiyi fotopazar ın blog saygasından bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisini de kullandım. Canon daha onde. 1:1 oranda baktığında d3200 biraz yumuşak gorseller uretiyor, canon daha keskin. Hem d3200 alırsan 50mm lens için 750tl civarı bir para vermen gerekecek, canonda 250tl. Arıca donebilen ve daha kaliteli ekran cabası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. forumlarda inceleme sayfalarında biraz okudum sonuçta her gün slr fotoğraf makinesi alamayacağım için bütçemi biraz artırıp canon eos 700d almaya karar verdim . benim işimi göreceğine inanıyorum. tekrar ilginiz için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony a6000 mi Canon eos m3 mü
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.