Bildirim
canon 600d nikon 3200d hangisini tercih etmeliyim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
Mesaj
-
-
Öncelikle seçtiğini her iki fotoğraf makineside çok iyi. Ama nikon d3200 daha iyi olacağını düşünüyorum. Kamera ile ilgili bilgiyi fotopazar ın blog saygasından bakabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kendini bulmak istiyorsan Fotoğraf çek. -
İkisini de kullandım. Canon daha onde. 1:1 oranda baktığında d3200 biraz yumuşak gorseller uretiyor, canon daha keskin. Hem d3200 alırsan 50mm lens için 750tl civarı bir para vermen gerekecek, canonda 250tl. Arıca donebilen ve daha kaliteli ekran cabası.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. forumlarda inceleme sayfalarında biraz okudum sonuçta her gün slr fotoğraf makinesi alamayacağım için bütçemi biraz artırıp canon eos 700d almaya karar verdim . benim işimi göreceğine inanıyorum. tekrar ilginiz için teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X




Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı






