Şimdi Ara

Canon 600D LCD ekran çatlak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Resimlerde gördüğünüz Canon 600D fotoğraf makinesini 1 yıl önce Eurasia garantili olarak satın aldım. 1 yıldır gözüm gibi baktığım kamerayı sadece bir kere kılıfsız kullanma gafletinde bulundum ve olanlar oldu, ekranı 3 yerinden çatlak.
    Ancak görüntüde hiçbir sıkıntı yok, her şeyi olduğu gibi görüyorum. Acaba kırık olan ekran mı yoksa ekran koruyucu mu? Garanti kapsamına girmeyeceğini tahmin ediyorum, sizce iki durumda da yakaşık masraf ne olur, bilenlerden yardım bekliyorum. Teşekkürler.

Canon 600D LCD ekran çatlak Canon 600D LCD ekran çatlak

• Ekran üzerindeki cam kırılmış hocam, ekranın kendi kırılsa likiti akardi ve komple değiştirmek zorunda kalırdın. Çok masraflı olacağını zannetmem ama 100-150 liranı alırlar yine en az.
    Edit: ya şimdi farkettim, kırılan ekran üzerindeki sonradan yapıştırılan cam koruma, çıkar at, kullanma onu. Ben 2 kere kırdım onu ve bundan sonra takmiyorum koruma, en ufak bir darbede tuz buz oluyor.
    Benim anlamadığım o korumayı siz takmadiniz mı? Makineyi 2. El mi aldınız? Sıfır makinede koruma olmaz, sonradan takılır çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çekomastik -- 13 Eylül 2014; 1:47:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.