Şimdi Ara

Canon 600d alabileceğim mağaza/firma önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun araştırmalarım sonucu daha önceden kullandığım cihazımın canon olması ve bütçem doğrultusunda canon 600d'ye karar vermiş bulunmaktayım..İnternette fiyatlar eurasia / ithalatçı firma garantili gibi unsurlar sebebiyle 1300 ile 1650 civarında değişiyor.aslında garantiye çok takılmıyorum.sadece ürünü alacağım firma ürünü satmadan önceki ilgi ve alakasını satış sonrasında da göstersin nasıl olsa sattık ürünü artık deyip çekilmesin aradığımda bir muhattabım olsun istiyorum...İstanbulda olsam çok daha rahat olurdum fakat internet üzerinden ve ilk defa alışveriş yapacağım için biraz tereddütlüyüm.aklımda birkaç seçenek var onları size yazcam yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

1-Bulunduğum şehirdeki mediamark 1499 tl (eurasia garantili)
    2-Fotoğrafium (Canon Sırt Çantası - 8GB Class 10 Kart - Yedek Batarya Hediyeli ) 1649 tl (eurasia garantili)
    3-Klas Foto( 8 GB Class 10 SD + Çanta + UV Filtre (çantanın markasını yazmamışlar)) 1613 tl (eurasia garantili)
    4-Gül Color (SANDİSK 8 GB CLASS 10 KART VE CANON CANTA HEDİYE)1489TL (100tl bonus veriyor) (İthalatçı firma garantili)
    5-Özgül Foto 1409 tl(100 tl bonus veriyor) (İthalatçı firma garantili)

ürünlerin hepsi 18-55 IS2 lens ile birlikte.bunlar dışında varsa sizin önereceğiniz mağaza yada sitelerdende alışveriş yapabilirim.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Güncel fiyatlardan pek haberim yok ama gittigidiyor fiyatları genelde uygun oluyor bakmanı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bf5

Güncel fiyatlardan pek haberim yok ama gittigidiyor fiyatları genelde uygun oluyor bakmanı tavsiye ederim.

özgül foto ve gül color(4. ve 5. seçenekler)zaten gitti gidiyor fiyatları.yarın akşama kadarda 100 tl bonus kampanyası var.fakat firmaları çok bilmediğim için sizinde fikirlerinizi alim istedim.teşekkürler.
  • Şimdi senin alacağın 3-4 seçenek var hocam.

1)en ucuz olanı faturasız ürünler. Misal 650D faturasızlar 1450 civarı.
    2)Dükkan garantili. Bunlar faturalı oluyor ama garantiyi sana dükkan veriyor.
    3)yurtdışı ürünler. Bunların aslında en ucuz olması gerek, ama yurt dışı satın alan adamlar kendilerini Allah sanıyor. Herkes aman ucuza gitmesin pahalıya köseyim derdinde.
    4)Firma garantili. Bunlar genelde pahalı oluyor diğerlerine göre.

Seç bi tanesini ona göre düşün derim. Bir de daybuyday.com a bak

http://www.daybuyday.com/kampanyalar/canon---nikon_89633/

• Garantili ürün almak insanın için rahatlatıyor ama eğer güveniyorsan hayyamdan spot alabilirsin dükkan garantisi verirler ayrıca fotografium çoğu kişi beğeniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

Şimdi senin alacağın 3-4 seçenek var hocam.

1)en ucuz olanı faturasız ürünler. Misal 650D faturasızlar 1450 civarı.
    2)Dükkan garantili. Bunlar faturalı oluyor ama garantiyi sana dükkan veriyor.
    3)yurtdışı ürünler. Bunların aslında en ucuz olması gerek, ama yurt dışı satın alan adamlar kendilerini Allah sanıyor. Herkes aman ucuza gitmesin pahalıya köseyim derdinde.
    4)Firma garantili. Bunlar genelde pahalı oluyor diğerlerine göre.

Seç bi tanesini ona göre düşün derim. Bir de daybuyday.com a bak

http://www.daybuyday.com/kampanyalar/canon---nikon_89633/

aslında bana en yakın gelen fotografium.garantinin ne olduğuna değil satan firmanın ticari ahlakına bakıyorum daha çok.diğer firmalar kötü demiorum kesinlike ama bilgim yok.zaten topiği açmamdaki sebepte bu.fotoğrafium gerçekten çok tavsiye edilen bir site olduğu için bana sıcak geliyor.ayrıca 1650 liraya makine yedek batarya sd kart ve en önemlisi canon sırt çantası olması.

canon sırt çantası benim çok hoşuma gidiyor.ve tek almaya kalktığımda fiyatı 219 lira media markette.internette bulabildiğim en iyi fiyat 125 tl +kargo.yani cihaz 1500 tlye gelcek fotoğrafiumdan aldığımda benim hesabıma göre...

bunun yanında geçen hafta bu fotoğrafiumdaki seti limango 1449 liraya verdi fakat kaçırdım.artı olarak tripodda vardı neyse sağlık olsun:)

edit: teşekkürler yardımların için.(unutmuşum:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanctuary33 -- 23 Mart 2013; 23:27:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Partis Temporus

Garantili ürün almak insanın için rahatlatıyor ama eğer güveniyorsan hayyamdan spot alabilirsin dükkan garantisi verirler ayrıca fotografium çoğu kişi beğeniyor

teşekkürler şuan için bende fotoğrafium!dan yanayım.100 lira fazla vercem sonuçta ama kafam rahat olcak.istanbulda yaşıyor olsam spot ürün almak mantıklı gelirdi belki ama gidip gözlede görmeyince içim rahat etmedi nedense.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D3200 için lens önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fotografium.com bu işi biliyor üçü beşi arama ver siparişi geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

fotografium.com bu işi biliyor üçü beşi arama ver siparişi geç

birazdan media markt'e gitcem.orda eurasia garantili 600d için 1499 lira fiyat verdiler.fotoğrafium'un verdiği sırt çantası+kart ve yedek batarya için pazarlık yapacam güzel bir fiyat verirlerse ordanda alabilrim.yoksa yarın fotoğrafiumdan sipariş geçecem.teşekkürler
  • arkadaşlar sanırım fotoğrafiumdan alacağım.öğleden sonra sipariş vermeyi düşünüyorum.inşallah iyi bir alışveriş olur:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanctuary33

arkadaşlar sanırım fotoğrafiumdan alacağım.öğleden sonra sipariş vermeyi düşünüyorum.inşallah iyi bir alışveriş olur:)

http://www.gold.com.tr/U124405/Canon-Eos-600D-18-Megapixel-3-0inc-LCD-Ekran-DSLR-Fotograf-Makinesi
  • http://www.akakce.com/dijital-slr-fotograf-makinasi/en-ucuz-canon-eos-600d-+-18-55mm-lens-fiyati,449149.html Arkadaşım buradan fiyat karşılaştırması yapıp istediğini alabilirsin
  • arkadaşlar cihazı fotoğrafiumdan sipariş ettim.yarın yada çarşamba elimde olur inşallah.vakit ayırıpta yardımcı olan arkadaşların hepsine teşekkürler.cihaz elime ulaştığında tekrardan yorum yazarım.
  • quote:

arkadaşlar cihazı fotoğrafiumdan sipariş ettim.yarın yada çarşamba elimde olur inşallah.vakit ayırıpta yardımcı olan arkadaşların hepsine teşekkürler.cihaz elime ulaştığında tekrardan yorum yazarım.

hayırlı olsun..İyKaçi günlerde kullan.Kaça aldın?? Garanti durumu nedir??
  • quote:

Orijinalden alıntı: aL-Pi

quote:

arkadaşlar cihazı fotoğrafiumdan sipariş ettim.yarın yada çarşamba elimde olur inşallah.vakit ayırıpta yardımcı olan arkadaşların hepsine teşekkürler.cihaz elime ulaştığında tekrardan yorum yazarım.

hayırlı olsun..İyKaçi günlerde kullan.Kaça aldın?? Garanti durumu nedir??

teşekkürler..eurasia garantili aldım cihazı.sağolsun fotoğrafium çalışanları yardımcı oldular.spot alsam bana 1350+125+50 gibi bir fiyata gelcekti aldığım çanta kart ve aksesuarlarla. bu şekilde 50 tl fazla ödesemde kafam rahat...

canon 600d(eurasia)+18-55 is2 lens+50mm 1.8+canon sırt çantası+hafıza kartı almış oldum şuan.artık darısı almak isteyen arkadaşlara inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=10072342

Bana epey uygun geldi fiyatı

Body fiyati pahali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz sadece body ayrıca sanırım paralel ithalat.fakat 1300-1400 civarı 18-55 lens ile veren satıcılar var.
  • arkadaşlar cihazı hiçbir sorun olmadan eksiksiz almış bulunmaktayım.ürün hiç açılmamış kutusunda çok güzel bir şekilde paketlenmiş olarak geldi.yardımcı olan bütün arkadaşlar çok teşekkürler.
  • bence eurasia garantili üründen başka alma derim fiyatı biraz fazla olabilir ama bir çok artıları var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.