Şimdi Ara

Canon 400 D 18-55 Lens -- SLRlike'a karşı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorularım biraz amatörce kaçabilir ama makina almadan önce bazı şeyleri kafamda netleştirmem lazım. Siz bu işin ustalarından yardım istiyorum.
    Makina konusunda gelişmiş slrlikeları araştırdım...
    FZ50-R1-9600fd vs.
    Ancak bir yandan da bunlara bu kadar para vereceksem SLR mi almalıyım diye düşünüyorum. Ancak extra lens falan alamam bir süre en azından. Kit olarak gelen 18-55 lik lens kullanabilirim.
    Burada sorum şu.
    18-55 lens takılı bir Canon 400d yukarıda like'lardan her türlü iyimidir? Yoksa illaki başka lenslere ihtiyaç duyarmıyım. Kısacası yukaıdaki Like'lar ile yapıp Canon ile yapamayacağım şeyler var mı?

Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler..

• Canon 18-55mm için pek iyi konuşmuyorlar fakat bence çok kötü bir objektif değil.Bir süre makinaya alışana kadar en iyi şekilde idare eder.

Fotoğrafçılık teknik ve bilgi isteyen bir hobi aslında.Genel fotoğrafçılık bilgilerine hakim değilseniz SLR bir body biraz komplex gelebilir.Tabi burada sizin bu kararı vermeniz daha uygundur , ayrıca SLR fotoğrafçılık sürekli masraf demek bir yerde , alacağınız body'e ileride kaliteli objektif alma ihtiyacı duyacaksınız.Kaliteli cam demek para demek Macro için ayrı bir objektif , tele için ayrı bir objektif.

" İleride bunlara ihtiyacım doğrultusunda yatırım yapabilirim ve fotoğrafçılıkta kendimi geliştirebilirim" diyorsanız SLR tavsiye ederim , 400D güzel bir başlangıç olur.
  • @hederahelix gereken çok şeyi açıklamış aslında..sadece
    " 18-55 lens takılı bir Canon 400d yukarıda like'lardan her türlü iyimidir "
    soruna ise normal kullanımda fazla farketmeyebilir....ama yukardaki dslr-like 3 makinanın makroda başarısı 400D den çok üstündür.
  • Bence buradaki en önemli konu taşınabilirlik..Sadece bi hevese kapılıp makine almıyorsan kararında ön planda tuttman gereken SLR makineleri taşımak senin için sorun olur mu?Eğer kararın SLR olmayacaksa ben sana Canon Powershot G9 tavsiye ederim SLR'lerde bulunan pek çok imkanı sana sunacaktır.Manuel ayarlar-RAW formatı-Harici flaş-Objektif kullanma imkanı gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Morgoth

Bence buradaki en önemli konu taşınabilirlik..Sadece bi hevese kapılıp makine almıyorsan kararında ön planda tuttman gereken SLR makineleri taşımak senin için sorun olur mu?Eğer kararın SLR olmayacaksa ben sana Canon Powershot G9 tavsiye ederim SLR'lerde bulunan pek çok imkanı sana sunacaktır.Manuel ayarlar-RAW formatı-Harici flaş-Objektif kullanma imkanı gibi...

g9 a +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.