Şimdi Ara

CANON 300D ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben lise son sınıf öğrencisiyim bana fotoğrafçılıkla ilgili bildiklerimi pratiğe dökecek makine arıyorum bir abimizde var temiz kullanılmış canon 300d satmayı düşündüğünü söyledi ve 400 tlye bıraktı alınırmı işimi görürmü bana acil yardım edin lütfen
    NOT: makineden çok bir şey beklemiyorum pratiğe dökmek amaç

4560 tl içerisinde bulunanlar:
    1)canon 300d makine gövdesi
    2)canon boyun askısı
    3)çanta
    4)2 adet batarya
    5)kablo ekipmanları
    6)18-55 canon lens

• Biraz daha biriktirip 450D-500D gibi makineler alin bence.
  • 450d yi tavsiye ederim guzel makınedır
  • arkadaşlar ben 350d almayı istiyorum bu makine hakkındaki görüşlerinizi söylerseniz sevinirim (zaten makinayı kullanmayı öğrenmek için alıcam yoksa mark 2 almayıda biliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: winxp41

arkadaşlar ben 350d almayı istiyorum bu makine hakkındaki görüşlerinizi söylerseniz sevinirim (zaten makinayı kullanmayı öğrenmek için alıcam yoksa mark 2 almayıda biliyorum :)

o makinayı alıp öğrenicem mantığı hep saçma gelmiştir bana.Bende lise sonum para biriktirip 550d ile başladım öğrendim devam ediyorum.5d mark2 almayı biliyorsan onu al onda öğren. 300 d yi alıp 1 ayda öğrenirsin geri kalan kısımda elden çıkarmak için uğraşırsın değmez kardeşim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: winxp41

arkadaşlar ben 350d almayı istiyorum bu makine hakkındaki görüşlerinizi söylerseniz sevinirim (zaten makinayı kullanmayı öğrenmek için alıcam yoksa mark 2 almayıda biliyorum :)

Mark II ile de ogrenebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.