Şimdi Ara

Canon 1100d 18-55 IS 899TL teknosa.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.255
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    IS objektifle fiyatı sıcak gibi görünüyor.
    Ben SLR almıştım ama almayı düşünen arkadaşlar düşünebilir..
    http://www.teknosa.com/kategori/fotograf__video_kamera/dijital_slr_fotograf_makinesi/1576/135175964/canon_eos1100d__1855mm_is_dijital_fotograf_makinesi

• Fiyat bence de güzel özellikle is lens olması önemli.

Yalnız alacak olanlara bir konuda uyarayım geç teslim ediliyor. Ben geçen hafta aynı makinayı teknosa'dan 999 tl'ye sipariş verdim ve hala elime ulaşmadı (7.gün). Bu süre zarfında siparişim sistemde "yeni sipariş olarak " kaldı. Müşteri temsilcileriyle yapılan görüşmeler hiç bir sonuç vermedi. Sistemin onay vermesi bekleniyor demekten öteye geçemeyen bir müşteri hizmetleri var. Karttan paranız anında çekilmesine rağmen bankanın onay vermesi bekleniyor olabilir diyorlar. 1 haftalık sinir harbinden sonra dün (6.gün) sistemde "siparişiniz alınmıştır" yazısına döndü. Şimdi merakla bekliyorum ne zaman teslim edilir diye...

Bütün bu yaşadıklarımdan sonra ya gelecek ürünün lensi non-is çıkarsa diye korkmaya başladım. Öyle bir sorun yaşarsak teknosanın bu müşteri hizmetleri altyapısıyla sorun nasıl çözülür bilemiyorum.

Belki de sadece bana denk gelmiştir bu yaşadıklarım. Ama yine de bilin istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzey81

Fiyat bence de güzel özellikle is lens olması önemli.

Yalnız alacak olanlara bir konuda uyarayım geç teslim ediliyor. Ben geçen hafta aynı makinayı teknosa'dan 999 tl'ye sipariş verdim ve hala elime ulaşmadı (7.gün). Bu süre zarfında siparişim sistemde "yeni sipariş olarak " kaldı. Müşteri temsilcileriyle yapılan görüşmeler hiç bir sonuç vermedi. Sistemin onay vermesi bekleniyor demekten öteye geçemeyen bir müşteri hizmetleri var. Karttan paranız anında çekilmesine rağmen bankanın onay vermesi bekleniyor olabilir diyorlar. 1 haftalık sinir harbinden sonra dün (6.gün) sistemde "siparişiniz alınmıştır" yazısına döndü. Şimdi merakla bekliyorum ne zaman teslim edilir diye...

Bütün bu yaşadıklarımdan sonra ya gelecek ürünün lensi non-is çıkarsa diye korkmaya başladım. Öyle bir sorun yaşarsak teknosanın bu müşteri hizmetleri altyapısıyla sorun nasıl çözülür bilemiyorum.

bunlar önemli tabi, mağazada satsın alalım o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanbilen

Vatan'da 899 yapmis

http://www.vatanbilgisayar.com/Dijital%20Kamera/canon-eos1100d-dc-eos-1100d--18-55-dc-12,1-mp-2,7-lcd-slr-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=58110

Ama IS olmayabilir.

IS değil DC yazmışlar zaten başlıkta. Kesinlikle DC almayın.

• quote:

Dostum sende o alis verisi iptal et tekrar siparis et 100TL kar edersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

Fiyatın düştüğünü görünce aklıma geldi söylediğiniz ancak teknosa'nın yetersiz müşteri hizmetine şu son 1 hafta süresince yakından tanık olduğumdan vazgeçtim.

Teknoasist'i arayıp durumu anlattım ve elime geçmeyen üründe indirim meydana geldi ne yapabiliriz, 100 liralık hediye çeki istiyorum dedim. Böyle bir uygulamalarının olmadığını dilersem siparişi iptal edip güncel fiyattan tekrar satın alabileceğimi söylediler.

Ama dediğim gibi ben bu sancılı sürecin katlanarak tekrar yaşanmasını istemiyorum. Israrım sonucu bu talebimi yetkili departmana ileteceklerini, mutlaka geri dönüş yapılacağını söylediler. Beklemedeyiz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat IS objektifli 1100D için en ucuz. İhtiyacı olan kaçırmasın.
    İsteyene makinayı 800 tl peşin olarak alabilirim. Tabii teknosadan. PM.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

Fiyatın düştüğünü görünce aklıma geldi söylediğiniz ancak teknosa'nın yetersiz müşteri hizmetine şu son 1 hafta süresince yakından tanık olduğumdan vazgeçtim.

Teknoasist'i arayıp durumu anlattım ve elime geçmeyen üründe indirim meydana geldi ne yapabiliriz, 100 liralık hediye çeki istiyorum dedim. Böyle bir uygulamalarının olmadığını dilersem siparişi iptal edip güncel fiyattan tekrar satın alabileceğimi söylediler.

Ama dediğim gibi ben bu sancılı sürecin katlanarak tekrar yaşanmasını istemiyorum. Israrım sonucu bu talebimi yetkili departmana ileteceklerini, mutlaka geri dönüş yapılacağını söylediler. Beklemedeyiz...

Mutlaka geri donerler (!) cok acil degilse iki-üç hafta kadar önce yine bu fiyata satılmıştı o zaman da ben almadım sen yine iptal et. şimdikini alamazsan tekrar indirime girdiğinde alırsın. Benim içimden hep 650D almak geçiyor sanırım öyle yapacagım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.bimeks.com.tr/urun/118107/canon-eos-1100d-18-55-dc-kit--canon-ef-50mm-f-1-8-ii.aspx

Arkadaşlar Bimekste 999 TL ama 100 bipara veriyor indi mi 899.
    Ama en güzeli yanında bir de Canon EF 50mm lens hediyeli.
    18-55 Lens DC tek eksik yanı bu.
  • teknosadan sipariş vermiştim ama bimeksi görünce teknosayı arayıp iptal ettim ve bimeksten aldım.
    1000 liraya 50mm lens ve 100 lira puan demek makina 650 ye gelmiş demektir. resmen bedava oldu ya. ki 50 mm siparişinide kesin verecektim.
    kısacası teknosada 1150 ye 18-55 ıs artı 50mm almış olacaktım
    burada 900 liraya 18-55 dc artı 50 mm almış oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: efilesase

http://www.bimeks.com.tr/urun/118107/canon-eos-1100d-18-55-dc-kit--canon-ef-50mm-f-1-8-ii.aspx

Arkadaşlar Bimekste 999 TL ama 100 bipara veriyor indi mi 899.
    Ama en güzeli yanında bir de Canon EF 50mm lens hediyeli.
    18-55 Lens DC tek eksik yanı bu.

bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • Bimeksten almayi dusunen ve 50 mm ihtiyaci olmayan varsa lensi satin alabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknosada axess veya bonus kampanyası kaldı mı bu makinede kullanabileceğimiz?
    ya da başka banka kartının...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgustaMangusta

Bimeksten almayi dusunen ve 50 mm ihtiyaci olmayan varsa lensi satin alabilirim.

50 mm objektif tam olarak ne işe yarıyor? yani ne anlama geliyor?
    zoom olayı var mı?
  • son olarak nikon d3100 ile bu makineyi kıyaslasak?
    öneriniz ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

Orijinalden alıntı: AgustaMangusta

Bimeksten almayi dusunen ve 50 mm ihtiyaci olmayan varsa lensi satin alabilirim.

50 mm objektif tam olarak ne işe yarıyor? yani ne anlama geliyor?
    zoom olayı var mı?

50 mm lens, prime lenstir. Yani zoom yapmaz, sabit odaklıdır. Düşük ışıklarda çok iyidir, ayrıca keskin görüntüler verebilir. Genelde "Portre Objektifi" olarak geçer. Kesinlikle her kullanıcıda olması gerekir.

3100 daha iyidir 1100'den, ama Nikon'ların otomatik odaklama motorları gövdede değil lenstedir. Bu durum da, Nikon lenslerini Canon'lardan daha pahalı kılar.

Almayı düşünenlere tavsiyem, miadı dolmuş 1100D ile başlamasınlar, en kötü 550D ya da 600D ile başlasınlar.

• 50mm portre çekimleri uygun ve fiyatıyla kıyaslandığında muazzam bir lens (hiç kullanmadım araştırdıklarıma istinaden yazdım)
  • arkadaşlar nalet olasıca teknosa.com a ürünün iptalini yaptıramadım 10 kez telefon açmama rağmen envayi çeşit numaralar yapıyorlar. ve en son bugün itibari ile ürün paketlenmiş görünüyor. az önce yine telefon açtım ama nafile biliyorum ki bu adamlar yarın bu ürünü kargoya verecek. bende ürünü kargodan teslim almayacağım.
    teknosa.comdan bir daha sipariş vermek mi tövbeler olsun.
    adamlar sistem diye bir şey yok. kimsenin kimseden haberi yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.